V penzionu na Karlovarsku se propadla podlaha, pod troskami zůstal člověk

  • 11
V Bečově nad Teplou se v sobotu odpoledne propadla podlaha v jednom z penzionů uprostřed soukromé oslavy. Hasiči zpod trosek vyprostili jednoho zaklíněného člověka. Objekt už prohledali kynologové se psy a nikoho dalšího nenašli.

Na místo byl podle mluvčího hasičů Martina Kasala povolán statik. Jeho úkolem je kontrola zbylé části objektu. „Pro konečné vyloučení dalších osob v sutinách bylo provedeno vyhledávání,“ dodal mluvčí HZS Karlovarského kraje Martin Kasal.

Podle policejního mluvčího Jakuba Kopřivy se oslava konala v penzionu v historickém centru města. Účastnilo se jí asi 25 lidí. Podle mluvčího krajské záchranné služby Radka Hese se středně těžce zranila žena ve věku 59, další člověk utrpěl šok.

Hes uvedl, že zraněnou ženu záchranáři převezli na pohotovost karlovarské nemocnice. Původně měl přiletět vrtulník z Plzně, ten ale kvůli počasí nemohl vzlétnout.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,