Žena úmyslně bodla muže kuchyňským nožem do zad

Žena úmyslně bodla muže kuchyňským nožem do zad | foto: SXC.hu

Ženu obviněnou z vraždy v Habreku vzali do vazby

  • 0
Dvaadvacetiletá žena obviněná z vraždy jednadvacetiletého muže v Habreku u Ledče nad Sázavou na Havlíčkobrodsku byla z rozhodnutí Krajského soudu v Hradci Králové vzata do vazby. Policisté ji převezli do vazební věznice v Brně.

Výsledky soudní pitvy, která by mohla objasnit přesné příčiny úmrtí, by měla mít policie během několika dnů. Informoval o tom mluvčí policie na Vysočině Martin Dufek. V případě prokázání viny hrozí obviněné ženě trest odnětí svobody deset až osmnáct let.

Podle kriminalistů se čin odehrál ve čtvrtek odpoledne v pokoji v rodinném domku v obci Habrek, kde oba v tu dobu pobývali. "Žena úmyslně bodla muže kuchyňským nožem do zad. Zraněný muž pak z domku vyběhl ven na silnici, kde následkem vážného zranění zkolaboval a po příjezdu záchranné služby zemřel," uvedla už dříve krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

K dalším okolnostem případu nebude policie podle mluvčí s ohledem na rodinu zemřelého muže poskytovat žádné bližší informace. Letos je to už druhá vražda v Kraji Vysočina. Policisté v obou případech podezřelé zadrželi a obvinili.

,