- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Simona Šafránková si už při studiu střední zdravotnické školy uvědomila, že chce jít jinou cestou, než je klasická léčba pomocí medikamentů. Nyní působí jako poradkyně pro léčivou výživu. | foto: Jana Nedělková, MF DNES
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
To, že změna stravování skutečně funguje, si třiatřicetiletá žena z Hamrů nad Sázavou na Žďársku vyzkoušela i sama na sobě. Po narození staršího, dnes již osmiletého syna, ji totiž trápil atopický ekzém, který se jí nakonec povedlo úspěšně vyléčit. Pomohla jí k tomu změna stravování, ve kterém se hodně využívají potraviny typické pro stravu našich předků a lokální a sezonní suroviny. Inspirovala se i tradiční čínskou medicínou.
Připojte se ještě dnes a získejte: