Muž s kšiltovkou a šátkem přepadl benzinku v Polné, hledá jej policie

  • 2
Policisté z Vysočiny pátrají po maskovaném muži, který ve čtvrtek brzy ráno přepadl čerpací stanici na ulici Jihlavská v Polné. Hrozbou použití nože přinutil obsluhu, aby mu vydala hotovost.

Přibližně 175 centimetrů vysoký hubený muž, který měl na sobě černou mikinu, světlé rifle, světle hnědou kšiltovku a byl maskovaný šátkem, vstoupil do budovy polenské čerpací stanice Silmet ve čtvrtek kolem páté hodiny ranní. Obsluze vyhrožoval nožem a po vydání peněz z místa zmizel.

Policisté při pátrání po pachateli loupežného přepadení zajistili nedaleko místa činu části oblečení, které měl muž na sobě. Dále zjistili, že by se muž mohl při útěku z místa činu pohybovat ve vozidle Škoda Fabia Combi modré barvy. 

„Žádáme občany, kteří se ve čtvrtek v době od čtvrté do půl šesté ráno pohybovali v uvedené lokalitě a jejím okolí a zahlédli muže odpovídajícího popisu pachatele nebo si všimli podezřelých osob či vozidel, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ uvedla policejní mluvčí Stanislava Rázlová.

„Dále uvítáme záznamy palubních kamer z vozidel projíždějících touto lokalitou v uvedené době a jakékoliv další poznatky k případu,“ doplnila mluvčí.