Diskuze

Polní cestu k rybníku upravili radní asfaltovou drtí, sklidili kritiku

Vedení Pelhřimova nechalo zpevnit polní cestu ze Starého Pelhřimova k rybníku Stráž. Na radnici se za to snesla kritika. Některým obyvatelům vadí, že z okolí města zmizel další kus přirozené krajiny a polní cestu využívanou cyklisty, běžci i pěšími pokryla asfaltová drť.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

Co bychom u nás za takovou cestu dali...

0 0
možnosti
MU

Naší předkové polní cesty opravovali běžně kameny z polí a suťí. Neměli prostředky na to, aby to dělali z těženého materiálu.

0 0
možnosti
ZM
KV

Někteří lidé nejsou spokojeni s ničím. Mně se ta bílá asfaltová drť na fotografiích naopak líbí :)

1 2
možnosti
PN

P50e22t12r 14N51o93v20á68k

4. 12. 2019 13:03

Navést škrabanku za 1.2mega na kilometr cesty tak to je síla. Za ty prachy to mohli zpevnit přírodní cestou.

0 0
možnosti
PJ

V jedné obci využili také takovou drť a uhradili jen urovnání a uválcování. Trasa cca 1 km.

0 0
možnosti

Tihleti věční kverulanti si budou stěžovat stále a na cokoliv. Zpevníš cestu, budou nadávat, že jsi zničil přírodu. Nezpevníš cestu, budou nadávat, že se o ni nestaráš a že se musí brodit v blátě. Starosta se holt musí obrnit trpělivostí a být splachovací.

4 1
možnosti
PP

"rozježděná cesta s hlubokými kolejemi" to mi pilo krev v Jizerkách, jedu z kopce a najednou hluboké koleje, taková cesta je nesjízdná. A pokud by se ty koleje zasypaly, tak první silný déšť by je znovu vytvořil. Souhlas se starostou...

2 1
možnosti
KV

nechápu, proč se má pořád ustupovat těm, co chtějí za každou cenu svoje pohodlí. Není sjízdá, to znamená, že zřejmě není určena pro jízdu. Kór když tam jezdíte pro zábavu a ne z potřeby.

Osobně mám daleko raději polní cesty s rozježděnými kolejemi, než asfalt. Zajímavé, že naši předci si s tím poradit uměli, a to jezdit museli, ne že tam chodili "jen tak", ale on člověk degeneruje.

0 0
možnosti