Diskuze

Havlíčkův Brod zavede úsekové měření rychlosti, na Vysočině je průkopníkem

Havlíčkův Brod plánuje zavést úsekové měření rychlosti. Koncem roku ho chce umístit v Humpolecké ulici. Stane se tak prvním městem na Vysočině, které nainstaluje stejné zařízení, jaké chytá neukázněné řidiče na dálnici D1.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hlídat úsek,kde je až k mostu přes koleje přehledná rovina bez přechodů je velký úlet.Přijímat nové úředníky neplánujeme...max. jednoho ?Takže přeloženo do češtiny - jeden ouřada potřebuje flek na dopravě a aby mohl nastoupit musíme za 1 mega zřídit někde radary.Děkuji,budu se cítit v našem městě mnohem bezpečněji.;-D

1 0
možnosti

Proč nikde není napsáno, kolik a jaké nehody se v daném úseku staly za posledních 10 let? To je přeci základní údaj, podle kterého hodnotím bezpečnost daného úseku!

1 0
možnosti

P36a65v25e52l 84Ř64a27p11e89k

31. 3. 2017 12:30

Dá se najít na adrese maps.jdvm.cz/cdv2/apps/nehodyvmape/

že za poslední roky tam byly jen dvě vážnější nehody. V jednom případě sražení chodce s následkem smrti, což je jednoznačně vinou špatně řešeného přechodu, na kterém chybí ostrůvek, vzhledem ke kolonám náklaďáků ve směru do centra. Druhá nehoda byl prý nějaký motorkář.

1 0
možnosti

Pan Honzárek by měl opustit svůj post a navštívit znovu základní školu. I kdyby na začátku úseku, tedy pod letištěm, jelo auto místo 50 třeba 70, následuje ostrá zatáčka pod mostem, poté dlouhý nepřehledný úsek, kde se často popojíždí, brzdí atd. Takže v průměru ta rychlost vyjde třeba na 40 a žádný přestupek se takto nezjistí.

Je to další vyhazování peněz, šmírování a další nesmyslný nápad této radnice a jejího nekompetentního osazenstva. Cokoli z nich vyleze, je jen horší a horší. Takhle už to dál nejde. Kdyby chtěla radnice pro lidi kolem komunikace něco skutečně udělat, zruší nesmyslnou 70 nahoře u letiště, vznikají tam nebezpečné situace při přecházení u hasičárny a rozjetá auta brzdí na 50 až u mostu přes železnici.

Zrovna tahle oblast potřebuje v první řadě důstojnou obsluhu MHD. To znamená linku 4 namísto k nádraží, kde jinak nic není, trasovat kolem Billy do centra a pak případně k nádraží. Pro přímý směr k nádraží by bylo nejvhodnější zřídit železniční zastávku na trati 237 u Amylonu nebo, protože vím, že toto je s lidmi jako Honzárek naprostá utopie, alespoň zaintegrovat linkovou dopravu ve směru na Humpolec do MHD, tedy v daném úseku stejný tarif, obnovit zastávku Stavba ve směru od nádraží atd. Ale to by holt obnášelo přemýšlet, pracovat a nekouká z toho žádné všimné do kapsy.

5 0
možnosti

Tak pokud tam budou značky a jasné značení že tam je 50 a že se měří. Není problém, kdo pojede rychle je to jeho volba. Rohzhodně lepší než to bylo v Mělníku u té vlečky, která se roky nepoužívala ale pokuty tam vybírali o 106.

0 0
možnosti

Ty značky už jsou tam teď, akorát, že to málokdo dodržuje.

0 0
možnosti

M52i72l49o12š 39B23é23m

31. 3. 2017 9:18

Samozřejmě, že Chytráčkov bude první... ;-D

1 0
možnosti

pán bude asi ze Šakalova:-P

0 0
možnosti

Jaké z toho plyne ponaučení. Nezastavovat tam, nic tam nekupovat, zkrátka Havlbrod ignorovat a jezdit tam pomalu.

0 0
možnosti

M41i10l68o94s 32Z87a72k

31. 3. 2017 9:22

Takže budete trestat místní živnostníky kvůli blbosti vedení radnice?

2 1
možnosti

To by měli zjistit na STK a Emisích

0 0
možnosti

místostarosta říká „Vycházíme z žádostí veřejnosti ,, - jo - tak to jo - lidé chtějí být lovnou zvěří a chtějí být trestáni .

2 0
možnosti