ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Jiří Meixner, iDNES.cz

Sedm lidí se zranilo při nehodě na Třebíčsku, pro jednoho letěl vrtulník

  • 1
Po odpolední nehodě dvou osobních aut u Markvartic na Jihlavsku zůstalo sedm zraněných. Jednoho z nich přepravili záchranáři do brněnské nemocnice vrtulníkem, ostatní odvezli do nemocnice v Třebíči. Rozsah jejich zranění policie neuvedla.

Nehoda se stala před 17.00 na silnici I. třídy číslo 23 v katastru obce Markvartice. Čelně se střetla protijedoucí auta. „Po nehodě byla komunikace zcela neprůjezdná,“ uvedla krajská policejní mluvčí Jana Kroutilová. Dodala, že policisté dopravu odkláněli na objízdnou trasu přes Čechočovice a Rokytnici nad Rokytnou.

Uzavírka trvala podle Jednotného systému dopravních informací Ředitelství silnic a dálnic do 19.05. Příčinu nehody policisté vyšetřují.

Na Vysočině je to v neděli už druhá vážná nehoda. Kolem třetí hodiny ráno srazilo osobní auto u Třešti na Jihlavsku dva chodce. Oba po nehodě zemřeli. Řidič vozu měl v krvi přes dvě promile alkoholu.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,