„Hlavní myšlenka otevření našeho obchodu byla dostat do Jihlavy, jako do krajského a spádového města, sortiment, o kterém jsme věděli, že je k dostání v Praze, v Brně nebo v Ostravě,“ říká Richard Vrubel. „Pro lidi, kteří mají bezlepkovou dietu, je bonus, že si mohou nakoupit jako běžní lidé normální rohlík, normální pečivo. Čerstvé, ne vakuované s expirací tři měsíce.“
Cesta k tomu však asi nebyla úplně jednoduchá...
O obchodě jsme začali uvažovat ve chvíli, kdy se v rodině rozšířila celiakie a bezlepková dieta. A nikde se nedalo koupit pečivo v takovém rozsahu, který by naši rodinu uspokojoval. Proto jsme se o to začali zajímat a postupem času jsme získali dodavatele. Je to firma Kocman z Břeclavi. Zhruba čtvrt roku však trvalo, než si to pekárna nastavila tak, aby nás mohla z hlediska času zavážet. Pečivo se totiž vyrábí vždy čerstvé, během noci. A v brzkých ranních hodinách musí být jak v Ostravě, tak v Praze. V příslušných počtech, na příslušných prodejnách. Ale postupně nás zařadili mezi odběratele.