náhledy
Při bouřlivém kvašení se na hladině mladiny ve spilce dělají takzvané kroužky.
Autor: Jiří Bárta, 5plus2.cz
Ležácké tanky už jsou na svém místě, novoměstští pivovarníci by jich však chtěli pořídit ještě více.
Autor: Jiří Bárta, 5plus2.cz
Jeden ze zakladatelů pivovaru Hejkal Tomáš Petr popisuje ležácké tanky.
Autor: Jiří Bárta, 5plus2.cz
Jeden ze spolumajitelů Martin Petr kontroluje proces kvašení v otevřené spilce.
Autor: Jiří Bárta, 5plus2.cz
Firma vznikla už v roce 2017, což připomíná tato mramorová deska u vchodu do pivovaru.
Autor: Jiří Bárta, 5plus2.cz
Dodávka technologií měla zpoždění asi osm měsíců, říká jeden z majitelů Josef Krška.
Autor: Jiří Bárta, 5plus2.cz
První hektolitry piva Hejkal uvařil Tomáš Petr (na snímku) se svými kamarády a společníky ve Znojmě. Novoměstský pivovar totiž dlouho čekal na dodávku pivovarnických technologií.
Autor: Tomáš Blažek, MAFRA
Proslavená novoměstská hospoda Na Sporťáku.
Autor: Tomáš Blažek, MAFRA
Pivovar Hejkal vrátil do Nového Města na Moravě vaření piva po dlouhých 111 letech.
Autor: Tomáš Blažek, MAFRA
Novoměstský pivovar Hejkal vznikl na dvoře restaurace Sport ve Žďárské ulici. Na střeše by mohla být i letní terasa.
Autor: Tomáš Blažek, MAFRA