náhledy
Zkušenosti z pražské stáže Martin Pavelec již přenáší do praxe ve svých domovských podnicích Ingot a Harenda. Mezi jeho speciality patří třeba vysoká roštěná na batátovém pyré s řepovými chipsy a demi-glace (na snímku).
Autor: Jana Nedělková, MF DNES
Šéfkuchař Jan Punčochář v červnu 2017
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Žďárský kuchař si vyzkoušel i přípravu uzených kachních prsou se salátkem z meruněk a fialového květáku
Autor: Archiv Martina Pavelce
Na stáži u Jana Punčocháře se Martinu Pavelcovi povedl například uzený jeseter s řepou na gazpachu ze zelených jablek.
Autor: Archiv Martina Pavelce
U vyhlášeného českého šéfkuchaře Jana Punčocháře (vpravo) strávil Martin Pavelec (vlevo) tři dny. Ty mu daly spoustu zkušeností.
Autor: Archiv Martina Pavelce