Diskuze

Odchod na oběd z koupaliště v Havlíčkově Brodě bude i po opravě složitý

Koupaliště v Havlíčkově Brodě se v létě návštěvníkům otevře v nové podobě. Místo dosavadních zděných bazénů s keramickými obkladačkami se lidé budou koupat v nerezových vanách. Oproti původním předpokladům však pravděpodobně zůstane stejný systém vstupu do areálu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Pardon, ale na sjezdařských areálech celkem běžně fungují turnikety, které dokáží registrovat každý průchod, na čipy se běžně vstupuje do chráněných objektů (leckterá škola, spoustu továren, ...). Čipová kata nemůže být tak drahá a kdyby byla, generátor kódů (třeba QR) a chytrý telefon nebo tiskárna a laminovací zařízení ji dokáže nahradit. Ne, tady je opět evidentní snaha hledat důvody a ne řešení...

0 0
možnosti
JK

Na koupališti jsme s dětmi byli asi 3x, to bylo ještě před zavedením celodenního vstupného a šlo to.Najednou se zavedlo celodenní vstupné a jinak to nejde.Děkuji nechci.Nebudu dávat velké peníze za ot, že tam půjdu max.na 2 hoďky.Dětem to stačí.Navíc nikde není pořádný stín kam by se šlo schovat.Raději chodíme s dětmi v zimě, na jaře i na podzim do bazénu u zimáku.Tam je to v pohodě.Tam čipy jsou a jde to.Ale pro jistotu se v létě zavírá.Zřejmě aby se naplnil venkovní bazén.

0 0
možnosti
PN

Klasický přístup (líné) městské organizace: tisíc důvodů a výmluv proč něco nejde, namísto, aby vymysleli, jak to udělat.

0 0
možnosti