ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Leila Hamdanovápro iDNES.cz

Při nehodě mezi Jihlavou a Znojmem zemřeli dva lidé, další dva se zranili

  • 12
Ve čtvrtek před osmou hodinou večer se na silnici první třídy u Zvěrkovic na Třebíčsku srazila tři auta. Při nehodě zemřeli dva lidé, hlavní tah mezi Jihlavou a Znojmem byl do noci neprůjezdný. Policie odkláněla automobily přes okolní obce.

Nehoda se stala kolem osmé hodiny večer. „Na místě jsou v tuto chvíli všechny složky záchranného integrovaného systému, zda se při nehodě někdo další zranil, není zřejmé,“ informoval v tu dobu mluvčí policie David Linhart.

Jak se později ukázalo, při nehodě dva lidé zemřeli a další dva se zranili. Jednoho z nich museli z vraku vozidla vyprostit hasiči..

Auta se podle Linharta srazila na silnici v úseku mezi odbočkou na Zvěrkovice a obcí Lažínky nedaleko Moravských Budějovic. Příčinu nehody vyšetřovatelé zatím nestanovili.

Objízdné trasy vedli ve směru z Jihlavy přes obec Vesce, ve směru od Znojma přes Blížkovice a Nové Syrovice. Silnici znovu otevřít se podařilo až v noci.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,