Přímo před vrátnicí jihlavské společnosti Automotive Lightning se dnes...

Přímo před vrátnicí jihlavské společnosti Automotive Lightning se dnes střílelo. Podle informací policie zřejmě z plynové pistole. Při incidentu byli lehce zraněni dva muži. | foto: Petr Lemberk, MAFRA

U Automotive Lighting se střílelo z plynové pistole, jeden lehce zraněný

  • 5
Přímo před vrátnicí jihlavské společnosti Automotive Lightning se odpoledne střílelo. Podle informací policie výstřel padl zřejmě z plynové pistole a zranil jednoho muže, který byl následně převezen na ošetření do nemocnice.

„Plynovou pistoli policisté zajistili, průběh a okolnosti incidentu jsou předmětem dalšího vyšetřování,“ uvedla policejní mluvčí Stanislava Miláčková. Ta v tuto chvíli nechtěla komentovat ani věk, ani národnost střelce i zraněného. „Zveřejnili jsme všechny informace, které momentálně zveřejnit lze,“ uvedla.

Podle informací iDNES.cz má postřelený muž poraněný obličej. „Šlo o lehké poranění, více nemohu specifikovat,“ uvedla ředitelka Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina Vladislava Filová.

Personální oddělení společnosti Automotive Lighning nechtělo celou záležitost komentovat. „Oficiální tiskovou zprávu vydá mateřská italská společnost Magneti Marelli,“ uvedli pouze s tím, že kdy a jakou cestou nekonkretizovali.