náhledy
Hmyz určený ke konzumaci je podle kuchaře Milana Václavíka speciálně vyživovaný. Strávníkovi pak dodá velkou dávku bílkovin.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Dříve než se pustíte do pečeného sarančete, chytněte ho za nohy a snězte pouze zbytek těla. Na nohách jsou totiž jakési hřebínky podobné rybím kostičkám, takže by vám mohly snadno uváznout v krku.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Hmyz určený ke konzumaci je podle kuchaře Milana Václavíka speciálně vyživovaný. Strávníkovi pak dodá velkou dávku bílkovin.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Jako první se v Malém Beranově podávali smažení cvrčci, na závěr pak kuchař připravil jako další hmyzí delikatesu šváby.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Jako první se v Malém Beranově podávali smažení cvrčci, na závěr pak kuchař připravil jako další hmyzí delikatesu šváby.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Hmyz určený ke konzumaci je podle kuchaře Milana Václavíka speciálně vyživovaný. Strávníkovi pak dodá velkou dávku bílkovin.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Hmyz určený ke konzumaci je podle kuchaře Milana Václavíka speciálně vyživovaný. Strávníkovi pak dodá velkou dávku bílkovin.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Jako první se v Malém Beranově podávali smažení cvrčci, na závěr pak kuchař připravil jako další hmyzí delikatesu šváby.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Hmyz určený ke konzumaci je podle kuchaře Milana Václavíka speciálně vyživovaný. Strávníkovi pak dodá velkou dávku bílkovin.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA