Ingredience

400 g brambor

200 g fazolových lusků

1 cibule

3 stroužky česneku

olej

2 červené papriky

1 malá cuketa

sůl a mletý černý pepř

4 vejce


1. Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce do poloměkka. Pak je slijeme, necháme vychladnout a oloupeme. Fazolové lusky očistíme, spaříme ve vroucí vodě, zchladíme ve studené vodě a necháme okapat.


2. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. V pánvi rozehřejeme olej a cibuli s česnekem na něm necháme zesklovatět. Přidáme nakrájené vařené brambory a vše opečeme.


3. Vložíme fazolky, na nudličky nakrájené papriky a na tenká kolečka nakrájenou cuketu. Osolíme, opepříme a zlehka promícháme. Vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a krátce dopečeme.


4. Mezitím připravíme na troše oleje volská oka. Přidáme je k zelenině, krátce vše prohřejeme, osolíme, opepříme a podáváme.


  8:57,  aktualizováno  31. března 2019 13:38