Ingredience

350 g těstovin

sůl

2 lžíce oleje

250 g směsi kompotovaného ovoce (bez nálevu)

tuk na vymazání formy

Pudink:

500 ml mléka

60 g krupicového cukru

1 sáček vanilkového pudinkového prášku

Tvarohová náplň:

250 g měkkého tvarohu

50 g moučkového cukru

1 sáček vanilkového cukru

2 vejce


1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus. Pak je scedíme, promícháme s olejem a okapaným ovocem.


2. Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme krém a vmícháme ho do těstovinové směsi, kterou pak rozprostřeme do vymaštěné zapékací mísy.


3. Tvaroh smícháme s moučkovým i vanilkovým cukrem a žloutky. Z bílků vyšleháme sníh a pak ho zapravíme do tvarohové náplně. Rozetřeme ji na těstoviny v míse. Zapékáme je v předehřáté troubě při 180 °C asi 30 minut. Podáváme teplé.


  14:25,  aktualizováno  25. března 2019 18:59