Ingredience 200 g mraženého hrášku Dresink: |
1. Hrášek, cizrnu a kukuřici rozmixujeme, přidáme sůl, pepř, česnek, kmín, cibuli, česnek a všechno znovu rozmixujeme dohladka. Přendáme do misky, přidáme vejce a mouku. Dobře promícháme a z hmoty vytvarujeme čtyři placky, které opečeme na rozpáleném olivovém oleji z obou stran asi 8 minut.
2. Bulky rozpůlíme a na sucho opečeme v toustovači nebo v troubě. Omytá rajčata nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli na kolečka a salát natrháme na lístky. Do jedné poloviny zakysané smetany přidáme sweet chilli omáčku, do druhé přimícháme obě hořčice a dochutíme solí a pepřem.
3. Spodní část jednotlivých bulek pak potřeme dresinkem, přidáme salát, plátky rajčat, zeleninové karbanátky, plátky cibule a nakonec přiklopíme vrchní částí housky. Podávat můžeme se zbylými dresinky.