Ingredience

1 cibule

3 stroužky česneku

olivový olej na osmahnutí

2 plechovky krájených loupaných rajčat (480 g)

3 plechovky červených fazolí (720 g)

1 chilli paprička

100 g kukuřice

sůl a mletý černý pepř

drcený kmín

3 lžíce kečupu

3 jarní cibulky

100 g zelených fazolek

čerstvý koriandr na ozdobu


1. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme nadrobno a česnek na plátky. V hrnci rozehřejeme olej a osmahneme na něm cibuli spolu s česnekem.


2. Pak přidáme rajčata, scezené červené fazole, pokrájenou chilli papričku, kukuřici a dochutíme solí, pepřem, kmínem a kečupem. Přilijeme 400 ml vody a vše společně vaříme na mírném ohni asi 15 minut.


3. Očištěné jarní cibulky nakrájíme na kolečka a orestujeme je i se zelenými fazolkami na oleji. Pak je vmícháme do hotového chilli a ozdobíme čerstvým koriandrem.


  8:59,  aktualizováno  31. března 2019 13:38