Ingredience 4 středně velké sladké brambory |
1. Brambory oloupeme, nakrájíme na 1,5 cm silné plátky. Osolíme je, promícháme s olejem a necháme 20 minut odležet. Klobásu rozkrojíme na 4 kusy, stočíme a propíchneme špejlí.
2. Brambory i kukuřičný klas rozložíme na pečící papír a grilujeme je do měkka asi 7 minut. Brambory poté přepůlíme a z klasu okrájíme zrna.
3. Papriku i avokádo očistíme, nakrájíme na kostky a přendáme do mísy k bramborám s kukuřicí. Vše zalijeme čerstvou šťávou z limetek, posypeme nakrájenou cibulkou a fazolemi.
4. Podle chuti osolíme i opepříme. Klobásy upečeme a podáváme s vychlazeným salátem, vše posypané čerstvým koriandrem.