Ingredience: 4 vejce Vanilkový krém: Kakaový krém: Dohotovení: |
1. Žloutky vyšleháme s polovinou cukru do pěny a postupně zašleháme olej. Bílky vyšleháme se zbylým cukrem a špetkou soli na pevný sníh. Do žloutkové hmoty přilijeme polovinu mléka a vmícháme prosátou mouku s kakaem a kypřicím práškem. Přidáme zbylé mléko a zapracujeme sníh z bílků. Pekáček vymazaný tukem naplníme těstem a pečeme v troubě předehřáté na 165 °C asi 40 minut.
2. Pomocí kovové trubičky vytvoříme ve vychladlém korpusu důlky (nevypichujeme až na dno). Drobky dáme stranou. Z mléka, cukru a pudinkového prášku připravíme hustý krém. Do teplého pudinku zašleháme kousky másla a vaječný likér. Teplý krém nalijeme na korpus tak, aby zatekl do připravených důlků. Necháme ho zatuhnout.
3. Mezitím připravíme kakaový krém. Z mléka, cukru a pudinkového prášku a kakaa uvaříme pudink. Do teplého krému zašleháme máslo a rozetřeme ho na vanilkovou vrstvu. Opět necháme krém zatuhnout. Ze zbylého korpusu, rozpuštěné čokolády a kokosu vytvoříme drobenku, kterou posypeme ztuhlý povrch řezů.