Ingredience

svazek jarních cibulek

2 stroužky česneku

4 lžíce olivového oleje

200 g baby špenátu

8 vajec

100 ml mléka

sůl

2 lžíce nasekaného kopru

80 g sýra feta

100 g černých a zelených oliv


1. Jarní cibulky očistíme a nakrájíme na kousky. Česnek oloupeme a pokrájíme nadrobno. V pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm jarní cibulky s česnekem.


2. Pak vmícháme omyté listy špenátu. Vejce rozklepneme do mísy a promícháme je s mlékem, solí a nasekaným koprem. Vaječnou směs nalijeme do pánve, promícháme a necháme zvolna opékat asi 5 minut.


3. Pak frittatu posypeme nadrobenou fetou a pokrájenými olivami. Vložíme ji do trouby vyhřáté na 180 °C a zapékáme asi 8 minut.


  10:00,  aktualizováno  25. března 2019 19:00