Salátu není nikdy dost. Je to zdravá večeře, kterou máte hotovou za pár minut.

Ingredience 

1 hlávkový salát
100 g rukoly
1 svazek ředkviček

Dresink:
150 g zakysané smetany
1 lžíce dijonské hořčice
2 stroužky česneku
sůl
mletý černý pepř
1 jarní cibulka

1. Salát, rukolu a ředkvičky omyjeme pod tekoucí studenou vodou a necháme okapat.

2. Listy salátu natrháme na menší kousky a dáme do mísy. Přidáme na plátky nakrájené ředkvičky, rukolu a vše promícháme.

3. Do menší mísy dáme zakysanou smetanu, hořčici a prolisované oloupané stroužky česneku. Dresink osolíme a opepříme. Nakonec do něj vmícháme najemno nakrájenou jarní cibulku. 

4. Salát rozdělíme do misek a podáváme s česnekovým dresinkem.