Ráda si pochutnáte na vytříbené moderní gastronomií? Pak právě pro vás máme tip na jedinečné místo, které si ihned zamilujete. Zaručujeme, že po degustaci prvního chodu z rukou vyhlášených šéfkuchařů se nebudete moci dočkat další návštěvy.

Krédem restaurace Grand Cru je připravovat unikátní pokrmy z čerstvých sezonních surovin, doplnit je vybranými víny a vše završit perfektním servisem. Tento kulinářský přístup vyznávají i šéfkuchaři Saša Pavlovič a Svatopluk Hemmer, kteří spolu v restauraci nově působí. Díky bohatým zkušenostem přinášejí nevšední kombinace, které si nesmíte nechat ujít. 

A na jaké pokrmy se můžete těšit?

Z nabízených polévek je třeba upozornit zejména na tradiční českou kulajdu, doplněnou o vejce, brambor, houby a čerstvý kopr. Z předkrmů si dopřejte langustiny s řapíkatým celerem, šťavnatým pomelem a fenyklem anebo křepelku s kroupami a vejcem, servírovanou s červeným zelím a slaninou. 

Kulajda v moderním provedení, ale s tradiční chutí.

Z hlavních chodů vyzkoušejte třeba holuba servírovaného s quinoou a celerem, ovoněného senem, červenou cibulí a kávou. Za zmínku však stojí i netradiční kombinace jeleního masa se špeclemi, dýní, mučenkou a houbami. A rozhodně nesmíme opomenout steak, stařený rib eye USDA Prime Black Angus. 

Pokud máte rádi sladkou tečku na konec, zkuste skvělou svěží kombinaci kokosu, manga, ricotty a bílé čokolády.

  9:04
Témata: pokrm