Červené víno
Rudé hrozny dokážou zlikvidovat zákeřné bakterie i viry. Kromě toho pročistí ledviny a chrání trávicí trakt před infekcemi. Pigment obsažený v červených hroznech má navíc protizánětlivé účinky a snižuje hladinu cholesterolu v krvi, čímž brání srdce před nemocemi.
http://gty.im/145065462
Čtěte také: 24 potravin, které pomáhají hubnout
Kuřecí maso
Kuře neobsahuje moc tuku, zato spoustu proteinů, které jsou životně důležité pro tvorbu svalové hmoty (ze stogramového kuřecího steaku načerpáte 26 gramů proteinů). A svaly nemáte jen na ozdobu! Platí tu jednoduchá rovnice: čím pevnější máte svaly, tím rychlejší je váš metabolismus a tím více tuku zvládnete spálit. Svaly pálí kalorie jako výkonná pec i ve chvíli, kdy spokojeně zařezáváte v peřinách.
http://gty.im/157526986