Olivier Baussan pozval svého přítele, cukráře Pierra Hermého, aby společně vytvořili kolekci vůní pro L’OCCITANE způsobem jeho vlastním.

Výsledek? Nádherné vůně, které jsou jak složité, tak zároveň i zcela jednoduché, a které vzbuzují vzpomínky na země Středozemního moře a na ostrov krásy, které oba muži milují.

Foto L'Occitane

Foto L'Occitane

L’OCCITANE a Pierre Hermé Paris sdílejí vášeň pro produkty a odborné znalosti. Oba chtějí vědět všechno o přísadách: co a jak, o jejich historii a o lidech, kteří je pěstují. Toto poslání předávat dovednosti a udržovat země a tradice naživu tvoří pouto v jejich srdcích, které je dnes spojuje.

Foto L'Occitane

Foto L'Occitane

Jasmín - Slaměnka

Neroli

Foto L'Occitane

Foto L'Occitane


„Protiklady jsou spřízněnosti,“ vysvětluje Pierre Hermé. A to lze vidět v neobvyklé směsi jasmínu, slaměnky a neroli – tři spřízněné duše, které se navzájem škádlí svou jemnou a ohnivou náladou, jejich naprostou lehkostí a smyslnou plností.

Grapefruit a Rebarbora

Foto L'Occitane

Foto L'Occitane


Kdo jiný než Pierre Hermé by se odvážil kombinovat vůni rebarbory, hřebíčku a muškátového oříšku s temperamentní vůní grapefruitu? Tato jemná, rafinovaná směs je podpisem muže, který hluboce miluje Korsiku - ostrov, jehož krásu sdílí každé léto s Olivierem Baussanem.

Medová Mandarinka

Foto L'Occitane

Foto L'Occitane


Tato finální vůně Pierra Hermého, plná nejkrásnějších čichových vzpomínek na Korsiku, kombinuje charakteristické tóny medu, mandarinky, pomeranče a slaměnky.

Více na cz.loccitane.com

  10:26