Věděli jste, že díky některým hluboce zmraženým potravinám můžete i zhubnout? Je to snadné! Zkuste si z mražených potravin udělat lehká jídla a to třikrát denně.

K snídani si dejte třeba přírodní jogurt s třemi lžícemi celozrnného müsli a mraženými lesními plody. Oběd a večeře by měly obsahovat co nejméně sacharidů, zato hodně bílkovin a alespoň jeden „hubnoucí zázrak“ z mrazáku. 

Zkombinujte podle chuti a nálady ryby, libové maso nebo vejce s hluboce zmraženou zeleninou.

1. Vitaminové bomby

Mražené ovoce a zelenina obsahují minimálně stejně tolik živin jako jejich čerstvé varianty a často ještě víc. Sklízejí se totiž v době zralosti, takže jejich zmražením v nich zůstanou všechny cenné látky, které jinak citlivě reagují na světlo a vzduch. To samé platí mimochodem také o rybách.