Pondělí 19. října 2020, svátek má Michaela
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 19. října 2020 Michaela

Diskuse k článku

RECENZE: Watch Dogs 2 je slušná akce s otravnou hackerskou partičkou

První díl Watch Dogs se snažil uchopit pojetí městské akce jinak než konkurence. Dvojka sice přináší zajímavé novinky, ale dělá stejné chyby jako jednička. Zklamou nic moc příběh a nesympatický hlavní hrdina.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J15o35s51e13f 22L10a78s47k44o13š 2627470570

Koupeno na steamu a vráceno. Za prvé mi hrozně vadil naprosto nelogický systém ukládání hry. Hra se uloží někde a někdy. Ale co mi vadilo nejvíc, že neexistuje možnost si hru někde sám uložit. Až iritující chyby ve hře typu ječících panikářů na chodníku, když jedete normálně po silnici. Dementní dopravy kdy na křižovatce stojí auto a prostě nejede. Až po naprostou demenci nepřátel.

Jednička mě celkem bavila, dvojka je blbost.

0/0
24.1.2017 16:49
Foto

T41o61m26á18š 53V69o51j93í11ř 1165622246135

První nezvládnutý díl od vás dostane 88% a druhý, který ho mnohonásobně převyšuje 70%? Souhlasím s 99% zahraničních recenzí, konečně se Ubisoftu něco povedlo, super hra!

0/0
31.12.2016 13:01
Foto

M34i17r13e74k 91S13á40l 1265421378704

škoda že nejde o kopii (aspoň části města). moc by se mi líbilo hrát něco, kde bych se zároveň zorientoval někde, kde jsem přitom nikdy nebyl.

občas řádím na google maps a docela slušně se už vyznám v pár bezvýznamných městečkách různě po světě, ale není to taková zábava jako by to bylo ve hře.

nevíte o nějakých hrách, který jsou zasazený aspoň zčásti do reálných kulis? třebas i oldies??? dík předem za info:-)R^

0/0
15.11.2016 17:09
Foto

K15a91t62k60a 75B28o88š43k46o22v28á 8409957333634

Assassin's Creed - trilogie s Eziem. Florencie, Benátky, Řím i tehdejší Konstantinopol jsou znázorněny poměrně věrohodně (až na některé detaily, samozřejmě)

0/0
17.11.2016 14:39
Foto

M39i37r21e96k 32S76á21l 1185691628144

aha, ale to bude asi historická podoba.. já myslel něco z plus mínus dneška, podoba max z osumdesátek nebo mladší

0/0
24.11.2016 17:51
Foto

J18a14k96u94b 37V69l79k 4721172457372

Mě by zajímalo kolik lidí co tu hodnotilo tu hru opravdu má a hrálo ji. Dle světových recenzí je ta hra na dobré úrovni. Ano každý má svůj šálek vkusu, pro mě Watch Dogs 2 má 85%.

Světové hodnocení :Polygon – 8, GameReactor – 9, SegmentNext – 9, Eurogamer Italy – 8, God is a Geek – 9, IBTimes UK – 4.5/5, The Sixth Axis – 9, Xbox Achievements – 8.5, Pocket Lint – 4/5, Forbes – 9, Metro – 8, Attack of the Fanboy – 4/5.

+1/0
15.11.2016 15:48
Foto

K70a76r11e33l 88S60u67c75k 9157629821702

WATCH DOGS

https://www.youtube.com/watch?v=tC7LfDviTM0

0/−1
15.11.2016 14:19
Foto

H81o58n18z41a 64K63a28h31o57v49e98c 1496354764

Nějak nechápu vaše hodnocení. Jedničce dáte 88% a druhému dílu 70% ? Přitom všude čtu a i vidím ve videích, že je dvojka lepší.

0/0
15.11.2016 14:09
Foto

L79u63k83á34š 23N96a84v18a50r96a 2628698911289

Moc povedená recenze, hodně jsem se pobavil. ;-DR^

0/0
15.11.2016 13:10
Foto

J11o16s95e15f 53J50u78h72á78s30z 1799322818

Watch Dogs 1 jsem si tehdy koupil v den vydání celej natěšenej a byla to blbost. Nesmyslný jízdní vlastnosti aut a dost nudnej příběh - ani jsem to vlastně nedohrál. Když jsem si, vzhledem k oznámení dvojky, před několika měsíci Watch Dogs znovu nainstaloval, měl jsem tam při plnění arkády nesmyslný grafický bug (celá obrazovka blikala žlutě, ale jen při sbírání mincí v parkouru). Hlásil jsem to Ubisoftu a po víc než měsíci! mi přišla odpověď; dotaz na aktualitu grafických ovladačů. Takže díky Ubishite, nikdy víc. To už bych si radši koupil Mafii 3 nebo nový Homefront než tohle..

+1/−2
15.11.2016 12:31
Foto

D67a56v16i92d 75S20ý90k74o59r34a 7174981231787

Taky si nechám zajít chuť....

+1/0
15.11.2016 11:26
Foto

F63i57l11i44p 58K19r77a52t83o69c78h69v12i93l 4213165766412

Nevim... skvelej hlavni pribeh i postavy v Mafii 3 jsou na prd, protoze nefunguje to okolo a je to repetetivni. Tady zas pribeh je k nicemu a ty ostatni veci dobry.

0/0
14.11.2016 22:37
Foto

J46i86ř93í 42S90o72j54k69a 5778492461588

koukám že je to stejná pecka jako Watch Dogs 1, ještě že jsem podruhé nenalétl

+1/−2
14.11.2016 19:58
Foto

K93a69r93o40l 10Š30e93f59č10í62k 5794729458108

chybi mi zminka o grafice, vypada to moc hezky

0/−2
14.11.2016 19:39
Foto

J26a44k72u14b 80M26i43c44h54á53l10e24k 3217523507883

Mě ta parta přišla jako banda anti-system anarchistů tralala, co mlátí lidi jojem. Nic pro mě.

+3/0
14.11.2016 19:12
Foto

D25a46n51i63e74l 28V69á48c24h47a 1708767257122

odradil mě hlavní hrdina, příběh je pro mě priorita jinak mě hra nebaví Rv koupím ze zvědavosti za pár let v ultra slevě

+2/−1
14.11.2016 17:05
Foto

M23a89r61e74k 38S19e25l34i48n32g47e50r 8291154253622

Na jinem webu si v recenzi pribeh i hlavniho hrdinu pochvalovali, takze je to otazka pohledu.

+2/−2
14.11.2016 18:19
Foto

D78a40n84i80e92l 40V58á96c38h48a 1298707897902

proto je můj názor subjektivní :) já prostě nemám rád tyhle ,,jokery''

0/0
15.11.2016 20:45

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...