Diskuse k článku

RECENZE: Watch Dogs 2 je slušná akce s otravnou hackerskou partičkou

První díl Watch Dogs se snažil uchopit pojetí městské akce jinak než konkurence. Dvojka sice přináší zajímavé novinky, ale dělá stejné chyby jako jednička. Zklamou nic moc příběh a nesympatický hlavní hrdina.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J95o43s73e85f 69L58a77s78k14o17š 2327760790

Koupeno na steamu a vráceno. Za prvé mi hrozně vadil naprosto nelogický systém ukládání hry. Hra se uloží někde a někdy. Ale co mi vadilo nejvíc, že neexistuje možnost si hru někde sám uložit. Až iritující chyby ve hře typu ječících panikářů na chodníku, když jedete normálně po silnici. Dementní dopravy kdy na křižovatce stojí auto a prostě nejede. Až po naprostou demenci nepřátel.

Jednička mě celkem bavila, dvojka je blbost.

0/0
24.1.2017 16:49

T24o63m54á74š 14V31o74j41í48ř 1585852626465

První nezvládnutý díl od vás dostane 88% a druhý, který ho mnohonásobně převyšuje 70%? Souhlasím s 99% zahraničních recenzí, konečně se Ubisoftu něco povedlo, super hra!

0/0
31.12.2016 13:01

M35i95r97e14k 48S29á43l 1845431208424

škoda že nejde o kopii (aspoň části města). moc by se mi líbilo hrát něco, kde bych se zároveň zorientoval někde, kde jsem přitom nikdy nebyl.

občas řádím na google maps a docela slušně se už vyznám v pár bezvýznamných městečkách různě po světě, ale není to taková zábava jako by to bylo ve hře.

nevíte o nějakých hrách, který jsou zasazený aspoň zčásti do reálných kulis? třebas i oldies??? dík předem za info:-)R^

0/0
15.11.2016 17:09
Foto

K31a71t87k60a 21B66o62š31k66o27v10á 8299957213344

Assassin's Creed - trilogie s Eziem. Florencie, Benátky, Řím i tehdejší Konstantinopol jsou znázorněny poměrně věrohodně (až na některé detaily, samozřejmě)

0/0
17.11.2016 14:39

M42i54r33e56k 83S87á32l 1335321818804

aha, ale to bude asi historická podoba.. já myslel něco z plus mínus dneška, podoba max z osumdesátek nebo mladší

0/0
24.11.2016 17:51

J10a68k12u43b 93V80l53k 4211532427432

Mě by zajímalo kolik lidí co tu hodnotilo tu hru opravdu má a hrálo ji. Dle světových recenzí je ta hra na dobré úrovni. Ano každý má svůj šálek vkusu, pro mě Watch Dogs 2 má 85%.

Světové hodnocení :Polygon – 8, GameReactor – 9, SegmentNext – 9, Eurogamer Italy – 8, God is a Geek – 9, IBTimes UK – 4.5/5, The Sixth Axis – 9, Xbox Achievements – 8.5, Pocket Lint – 4/5, Forbes – 9, Metro – 8, Attack of the Fanboy – 4/5.

+1/0
15.11.2016 15:48
Foto

K23a29r81e94l 64S94u28c35k 9757119911232

WATCH DOGS

https://www.youtube.com/watch?v=tC7LfDviTM0

0/−1
15.11.2016 14:19

H86o88n60z85a 35K54a97h48o65v78e40c 1666934284

Nějak nechápu vaše hodnocení. Jedničce dáte 88% a druhému dílu 70% ? Přitom všude čtu a i vidím ve videích, že je dvojka lepší.

0/0
15.11.2016 14:09
Foto

L33u32k28á74š 83N67a91v98a40r13a 2748888331379

Moc povedená recenze, hodně jsem se pobavil. ;-DR^

0/0
15.11.2016 13:10

J14o95s15e78f 17J54u24h53á42s94z 1279662548

Watch Dogs 1 jsem si tehdy koupil v den vydání celej natěšenej a byla to blbost. Nesmyslný jízdní vlastnosti aut a dost nudnej příběh - ani jsem to vlastně nedohrál. Když jsem si, vzhledem k oznámení dvojky, před několika měsíci Watch Dogs znovu nainstaloval, měl jsem tam při plnění arkády nesmyslný grafický bug (celá obrazovka blikala žlutě, ale jen při sbírání mincí v parkouru). Hlásil jsem to Ubisoftu a po víc než měsíci! mi přišla odpověď; dotaz na aktualitu grafických ovladačů. Takže díky Ubishite, nikdy víc. To už bych si radši koupil Mafii 3 nebo nový Homefront než tohle..

+1/−2
15.11.2016 12:31

D93a77v44i88d 25S11ý45k70o94r16a 7114271341307

Taky si nechám zajít chuť....

+1/0
15.11.2016 11:26

F87i57l56i20p 46K30r70a43t68o72c61h58v48i14l 4783895336562

Nevim... skvelej hlavni pribeh i postavy v Mafii 3 jsou na prd, protoze nefunguje to okolo a je to repetetivni. Tady zas pribeh je k nicemu a ty ostatni veci dobry.

0/0
14.11.2016 22:37

J27i23ř97í 30S95o24j59k86a 5878652181888

koukám že je to stejná pecka jako Watch Dogs 1, ještě že jsem podruhé nenalétl

+1/−2
14.11.2016 19:58

K14a60r82o33l 36Š95e85f83č80í45k 5824599188708

chybi mi zminka o grafice, vypada to moc hezky

0/−2
14.11.2016 19:39

J37a65k61u40b 90M15i81c53h98á21l32e66k 3617423607583

Mě ta parta přišla jako banda anti-system anarchistů tralala, co mlátí lidi jojem. Nic pro mě.

+3/0
14.11.2016 19:12

D42a14n34i78e68l 10V75á24c77h82a 1138497757812

odradil mě hlavní hrdina, příběh je pro mě priorita jinak mě hra nebaví Rv koupím ze zvědavosti za pár let v ultra slevě

+2/−1
14.11.2016 17:05

M39a47r21e34k 85S92e34l56i73n13g16e59r 8601704113682

Na jinem webu si v recenzi pribeh i hlavniho hrdinu pochvalovali, takze je to otazka pohledu.

+2/−2
14.11.2016 18:19

D44a53n32i31e12l 77V35á39c12h37a 1898477627182

proto je můj názor subjektivní :) já prostě nemám rád tyhle ,,jokery''

0/0
15.11.2016 20:45

Najdete na iDNES.cz