Sobota 31. října 2020, svátek má Štěpánka
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Sobota 31. října 2020 Štěpánka

Diskuse k článku

Warhammer Online - pusto a prázdno na bitevním poli

Největší konkurent World of Warcraft již pár týdnů láká fanoušky MMORPG na další virtuální maratón. Je skutečně o co stát?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Ehmhum

Pojedemi to ?.)

Chtěl bych se zeptat, jestli mi to pojede na téhle rachotině.

Processor: Athlon 3000+ 1,8Gh

Grafika: GeForce 8600GT

1024 RAM

Předem děkuju za pdpověd :)

0/0
18.5.2009 17:52

xxxxx

vy jste spiny

hehe zavodni simulace tak to si me pobavil ty sasku ;-D prej lamky ty ses vůůůůůůl ubohy jezdeni autickem kolem dokola to sou zazitky

0/0
12.3.2009 13:31

bob

WAR

No jo no co cekat za recenzi na serveru kde je sefredaktor milovnik warcraftu. Hmm a proc jsou vsechny obrazky (krome tech z galerie) jen z T1 ? Jestli to ten panacek vubec hral :)

0/0
25.2.2009 19:48

Lukas

Wow je jedna z nej her

Čau, ja treba wow hraju drive jsem hral Counter Strike ale po nejaky dobe mi prišlo stereotipni a wow noje naroky na hru uspokojilo netvrdim te je to nej hra ale mam tam spoustu online kamosu a to jak tu nekdo pise cekani a doufani ze mu neco padne nebo ze cekani na  loot podle me tak hrozne neni drive nebo pozdeji tu vec dostanes :-) za tu dobu co Wow hraji nebyl den kdy bych se tam nudil kdyz se nejde dung jdu do areny nebo napadnou mesta alliku a za dalsi nevim proc tady porad nekdo pise ze nechape jak ho wow muze bavit, jestli to vazne nikdo nevi  tak vam to povim. lidi jsou ruzni a kazdeho bavi neco jineho nekdo ma rad zavodni hry nekdo akči a nekdo treba jako ja ja fantazi a ve wow to tak je hromada fantazie a stripek reality a to se mi na tom libi ;-D vy si hrajte CS,  NFS nebo jine pro me nudne hry a to ze wow  vam nejde nebo vas nebavi je vaše vec ale nam to neberte ;-D;-D

0/0
21.2.2009 7:22

Ritchie

Re: Wow je jedna z nej her

:-)R^R^R^R^R^

0/0
1.6.2009 3:22

martin

pravda

ten kto mysli ze to ma sanci na uspech prosim kouknete na toto: http://kuknito.sk/referal_shartep.html

0/0
28.12.2008 15:48

muheh

Jeste jedna vec

Jeste k te vytce pomalosti pohybu mezi lokacema. Ve hre je takova vec(ma ji kazdy v baglu) jmenujici se Book of Binding. Nez jsem nato prisel, taky me to cestovani prislo zdlouhave ;-D

0/0
28.12.2008 13:32

Gur

Re: Jeste jedna vec

:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©

0/0
28.12.2008 15:50

WORM

WoW je špína

Vy co se tu bavíte o WoW a pořád říkáte že je to nej online hra tak musíte bít na hlavu protože asi nevíte že podle vás čemu vy říkáte nej hra se skrývá hnusnej podraz od blizardu čemu se říká virus,kterej si instalací zanesete do Pc a ten vám pak začne působit nepříjemnosti s vypínánim pc a navíc tenhle vir pak úplně všechno o vašem počítači(všechny údaje o pc atd.) a všechny tyto údaje pak pošle blizardu na jejich pc a ti si pak s vašim pc prostřednictvím toho viru budou a můžou dělat co se jim zachce a mě už se to stalo několikrát a radím vám ze skušenosti prohledat pc na viry a udělat to tím nehlubším způsobem a budtě si jisti že ho tam budete mít

0/0
18.12.2008 16:26

Holec

Re: WoW je špína

;-D;-D;-D;-D

0/0
28.12.2008 14:58

WOWSUX

Re: WoW je špína

WoW je špína,to mas naprostou pravdu horsi hru jsem nevidel(Y)Rv

0/0
28.12.2008 15:53

Max

Re: WoW je špína

Ty musis mit ve sve hlave urcite vymeteno,protoze to co rikas by normalni clovek nevyplodil.

0/0
22.1.2009 22:20

Kuta

Re: WoW je špína

To je pekna kravina co pises...zadnej vir...to se vazne probud...ale jinak wow me taky nebere pro me to je jen komercni nuda....zlata ultima...;-) (atd.. L2,RYL,RO)

0/0
6.2.2009 14:37

Realites---man

Re: Re: WoW je špína

Lineage2 je taky sracka a co jen Lineage vsechny tyto hloupe MMORPG hry vcetne wow vsak to je takova nerealna blbost,nechapu jak takove hry muzou fakt nekoho bavit,ja hraji realne hry zavodni sim.,a simulace jako celkove,ale toto sem opravdu netahejten ejake fantasy ,tohle nechte detem,detem se vzdy vykladali pohadky o trpaslicich snehurce,elfech aj ine vymyslene nerealne haveti,ale zijeme v uplne jinem svete tak uz se vy lamky proberte....RvRv:-©

0/0
6.2.2009 14:51

xD

Re: Re: Re: WoW je špína

My si budeme hrát na trpaslíky a ty si utíkej hrát s autíčkama ;-) R^

0/0
27.3.2009 18:48

Green

Re: WoW je špína

Idiot..;-D

0/0
5.4.2009 10:26

Hokiagg

WAR

....WAR hraju už od září a stále mě baví, Witch Hunter ja zábavný class (i když papírový a oproti Witch elfce asi horší). Rádi vás přivítáme na našem serveru v tears of Asur. Pomozte zastavit nápor těch nemytých Déček:-)

0/0
10.12.2008 15:43

Syngleman

Re: WAR

a to je duvod proc zadne MMO nehraji, vsechny MMO jsou plne drzich deti,my starsi hrajeme pouze single hry ,a nejlepe strategie pac to aspon rozviji inteligenci a ne jak zakrnet u MMORPG.Rv:-P

0/0
28.12.2008 15:48

Eratis

Re: Re: WAR

A to je důvod proč o tom houby víte. Ale s těmi strategiemi souhlasím, můj nejoblíbenější žánr. Zatím hraju M2TW a chystám se na Civilization IV.

0/0
5.1.2009 19:50

Hokiagg

WaR

Souhlasím s autorem recenze v tom, že T1, T2, T3 zóny neměly poslední měsíc nikterak vysokou populaci. Teď se to ale změnilo, protože spoustu hráčů rozjelo alty a hlavně nová povolání (KotbS, BG). Na našem serveru (Karak Azgal) je poměrně velká komunita Čechů a RvR v T4 je vpravdě mohutné. K pátečnímu lognutí: podle zkušeností můžu říct, že páteční večer je tradičně nejslabší v celém týdnu... jako ostatně ve všech onlinovkách. Takže mě překvapilo, že ho autor řeší.

 PvE část je spíš doplňkem WaR. A myslím, že se Mythic ani nechce jako PvE tvůrce profilovat. Dungeony v T4 jsou středně obtížné a nikterak dlouhé (když porovnám raidy v EQ2), Běhání bych také moc nedramatizoval, Vanguard byl mnohem mnohem horší....

0/0
10.12.2008 15:42

Muhehe

Re: WaR

Presne tak, patek je nejslabsi, pac lidi chodi po celem pracovnim tydnu do hospody...Pari se rano s kocovinou :D

Dalsi vec zaplneni serveru, ja nevim na jaky server recenzent chodil, ale na Karak-Azgal treba ( a sou i jine) se to rube jedna basen a skoro vsude.

Mame v gilde cca 40 lidi vsech moznych order povolani, a ze by si nekdo stezoval,ze nejaky quest sam neda (krom pq samozrejme) o tom taky nevim. Dulezite je byt v nejake gilde, pac pak je lidi na public questy dost.

0/0
28.12.2008 13:26

ninjagon

První a poslední post zde

Pokud se mi něco nelíbí, udělám to jinak, moje recenze na WAR je zde:

http://www.mmorpg-world.cz/games.php?game=warhammer-online

Koho nadále zajímá WAR, může mrknout třeba i sem:

http://www.ninjagon.blogspot.com/

0/0
9.12.2008 15:16

CoolHand

Co to je?

OMFG to vypada jak modifikace Wow naprosto stejny jen postavy vypadaj chude a to pvp tky nic moc. Btw. wow sem hral a taku sracku ,kde je vsecko superubercru uz nikdy , AoC to ze se vytvari kopie map thx nechci. Proste LINEAGE 2 RULEZ!:-P

0/0
6.12.2008 21:04

Yetty

Re: Co to je?

Lineage 2 jsem hrál 3 roky a měl jsem stejný názory jak ty. Zajímal mě svět Warhammeru, tak jsem zkusil WhO. Jak nemám WoW rád, tak WAR je bomba. A herní systém je spíš stejnej jak v L2 než ve WoW. Kde pořád berete, že je to stejný jak WoW? Však si porovnej screenshoty. WhO běží na tom enginu, na kterým má jet Lineage 3.

0/0
7.12.2008 10:35

Yetty

Re: Re: Co to je?

Porovnejte si tu grafiku:

WAR - http://warhammeronline.com/screenshots/index.php

WoW - http://www.worldofwarcraft.com/downloads/ssotd/#latest

0/0
7.12.2008 10:40

Uroboros

Re: Co to je?

Proti gustu zadny disputat, mel sem moznost hrat i LA2 pote co sem poctvrte rozbil samuraje pri enchantovani(drop rate z draku byl 1:15000 a kousek z nich 1:5000, odinstaloval jsem to :-) jinak pvp v LA2? nevidis hp soupere, jedna se o to kdo da prvni ranu a o desetiminutovem buffovani pohyb mysi nenabizi tolik prostoru pro pohyb v pvp, ale soude tveho postu si nehral WoW na max lvl a WHO ma uplne jiny engine nez WoW a taky to je asi ted druha nejhranejsi MMO.

0/0
8.12.2008 9:49

tejkal

sirovina_1-3

Takze se taky pridam uz mne opravdu sere jak se tu furt kazdej chvasta jen Wowkem mne napriklad sralo chozeni do instanci dale pak cekani jestli tu nebo onu vec vyhraji v lootu ja! vetsinou jsem to stesti nemneRvl dalsi vec co mne tam neskutecne srala otravne dueli clovek si udelal postavicku a uz od zacatku vas nekdo otravuje porad z duelem aniz byste ten duel chteli ja sem ty hrace jednoduse ignoroval namne si jen tak nekdo neprijde!(preferuji spis samotne a klidne hrani!) v AOC mne nastesti takove sracky jako duel necekaji proto se chystam prejit k AOC je tam nohem vymakanejsi soubojovej system a jen tak kazda lamka se ho nenauci jako ve wow a taky to hraje spise starsi populace 20+ deti se tam siceasi taky najdou ale nebude jich rozhodne tolik jako ve wow proste starsi lidi miri do AOCR^

0/0
6.12.2008 12:55

gg

Re: sirovina_1-3

JJ, ti tam tak míří ;-D,už mají jenom  400K hráčů, čím to bude? že by proto že je AoC tak super? Se prober, co si počneš s grafikou, když je zbytek zabugovanej?  A klikání na tři šipky není vymakaný soubojový systém. Tohle má být diskuze o WAR tak nám sem necpi svoji touhu hrát AoC

0/0
6.12.2008 18:29

Aoc nice

Re: Re: sirovina_1-3

Kecas az se ti prasi od te tve neprave huby!;-D prave ze Funcom naopak zaznamenal priliv hracu do AOC to je spise nastiru ztim vasim warhamerem museji slucovat servery muhehehe Lamo:-P(Y)Rv

0/0
6.12.2008 18:41

gg

Re: Re: Re: sirovina_1-3

asi tě zklamu, hraju lotro takže se předem uklidni;-). a AoC když vyšel, koupilo si ho 800 K lidí ted to platí 400,:-P:-P

0/0
6.12.2008 18:45

Yetty

Re: Re: Re: sirovina_1-3

AoC je propadák a lidi to přestávají hrát. Soubojovej systém je opravdu jen o spamování třech tlačítek, to je pravda ... nic převratnýho. Takže s tim zaznamenaným přílivem hráčů bych to tak neviděl. Jinak, Warhammer hraje furt minimálně třikrát tolik lidí, než AoC muhehe Lamo

0/0
7.12.2008 10:32

Uroboros

Re: sirovina_1-3

Promin, ale neprijde ti trapne pokladat svuj post na tom ze si byl na low levelu a kazdy chtel davat duel? kdyz nechci dam decline a mam pokoj. Pokud je pravda, to co tu pisi ze je to o trech tlacitkach, tak to ve WoW a WHO urcite takhle neni, zkus si nekdy zahrat arenu a uvidis, jak se budes tocit. Samotne klidne hrani, od toho tam sou RP servery a nebo rovnou PvE servery. Libi se mi, jak kazdy hned pise ze WoW hrajou jen deti to me fakt dokaze vzdy pobavit :-)

0/0
8.12.2008 9:42

zeoete

AOC vse pokori

Takze vidim ze se tu zase hodne porovnava Warhammer z WOW musim rict ze jsem wow hral ale pouze na free serverech pak sem si dal 3 letou pauzu a hodlam si poridit orig Age of Conan ano ctete spravne! Warhammer mne nelaka pac je jeho grafika temer totozna z wow a to se mne nelibi(Y) z WoW nechci zacit protoze nanej nemam zrovna nejlepsi vzpominky abych rekl pravdu a taky z duvodu ze se tam prevazne pohybuji deti Rv AOC se promne jevi realne a drsne a nema to tak kreslenou grafiku jako napr. WOW a taky to prevazne hraje starsi populace lidi protoze soubojovi system neni tak jednoduchy jako jiz ve zminovanem wow idky AOC nehraje v dnesni dobe jeste tolik lidi myslim si a jsem otom presvedcen ze do budoucna populace hracu rapidne stoupne tato hra ma hodne silnej potencial

0/0
5.12.2008 16:54

Earl

Re: AOC vse pokori

nechci tě zklamat, ale soubojový systém v AoC je jedna velká splasklá bublina - je to némlich to stejný jako ve WoW, akorát používáš skilly v určitým rytmu - a i to v současnosti doznává zjednodušení, protože to hráči odmítli .. holt kdo se snaží odklonit od svatého WoW grálu, později lituje

0/0
5.12.2008 17:50

AOCMAN

Re: Re: AOC vse pokori

ale nepovidej opravdu? mne se proste wow nelibi ta komiksova grafika to je k zbliti:-© podivej se na AOC namakna grafika realne vypadajici postavy ne nejake trapne vymysli(Y) jako ve wow ja nejsem jako ostatni zblblej blizardem chci a vyzkouset neco noveho a lepsiho wow uz je stejne svim zpusobem stara blbost akorat ze lidi jsou zdechli z wow odchazet a prejit na novou hru neni to otom ze by ji hrat nechteli ale jsou spohodlneli z wow AOC nabizi dobyvani mest rosahle bitvy otom si ve wow muzete jen nechat tise zdat a AOC je i mnohem tezsi slozitejsi celkove komplexnejsi rozloha Hybornie je taky gigantickaR^

0/0
5.12.2008 18:33

pepca

Re: AOC vse pokori

Radeji si AoC nekupuj, jsou to opravdu vyhozene penize. Nerikam ze to je spatna hra, ale co me osobne asi nejvice stvalo bylo to vecne behani nekam, mam pocit ze jsem se svoji postavou form;ukonceno na levelu 48] tak 70% nekam behal, je to jak maraton, mozna Zatopek by se v tam vyzival ale na me to bylo priliz. Jinak nemuzes hodnotit WoW na free serverech, tam je to o nicem, a hlavne uplne jina pravidla.

0/0
5.12.2008 18:27

Yetty

Re: AOC vse pokori

Asi se zase zastanu Warhammera. Už sis to zkoušel hrát? Ne, viď? No je to vidět. Grafika WoW a Warhammer online je celkem dost jiná. WoW používá svůj engine, kdežto Warhammer používá Unreal 3.1 engine. Mrkni na nějaký screenshoty z WoW a WAR a porovnej je ... je to sakra nebe a dudy. Nevím, kde všichni berou to, že je ta grafika stejná. Jestli proto, že když tam vidí Orka, tak je to hned stejný jak WoW? ... nevim.

A když chválíš toho Conana, tak to už mě teda bavilo víc to potroublý WoWko. Je to parádně udělaná hra, co se vzhledu a grafiky týče. To ostatní stojí za prd.

0/0
6.12.2008 15:52

Sorken

Re: Re: AOC vse pokori

mě to přijde stejné promiň .. Dobře ne stejné Warhammer má trošku lepší .. i když po vydání Wotlk už si tím taky tolik jistý nejsem . .. ale nebe a dudy?? zbláznil ses .. nebe a dudy je WoW a AoC nebo WAR a AoC ale WoW a WAR to fakt ne ;)

0/0
7.12.2008 18:19

Uroboros

Re: AOC vse pokori

Pokud jsi pred tremi lety hraval na free serverech, tak promin, ale hodnotit to opravdu nemuzes. Na offiku jsem byl donedavna v jedne velke lepsi guilde kde vekovy prumer byl 25+, je to jen o tom najit si seriozni guildu.

"soubojovi system neni tak jednoduchy jako jiz ve zminovanem wow" - jaky soubojovy system si nalez na free serveru, kde nebyli predtim ani areny?

Dalsi post o tom, ze je pvp jednoducha zalezitost, tady asi pisatel nehral vubec areny, protoze jinak by timto zpusobem nemluvil + pridani Wintergrasp pridava dalsi rozmer pvp hrani v teto hre. Grafika WHO a WoW je uplne rozdilna, jedine co je tam podobne je UI, ktere ma stejne 90% lidi hrajicich WoW rozdilne od defaultu.

0/0
8.12.2008 9:38

Gur

Re: Re: AOC vse pokori

:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©

0/0
28.12.2008 16:06

Gur

gg

f:-©

0/0
5.12.2008 16:40

Alaman

Diskuze

Právě jsem dočetl příspěvky, které se v této diskuzi nahromadily od včerejška a musím vyslovit dík všem zúčastněným. Téměř jsem nedoufal, že se zde dočkám tak věcné a kultivované debaty. Nic na to mezměnily ani 2 zoufalé vstupy těch kteří, se pokusili tradičně urážlivými výkřiky čeřit vodu.

Klobouk dolů pánové!

0/0
5.12.2008 11:45

IBT

recenze na MMORPG ?

Nemela by byt recenze na MMORPG podminena clenstvim v nejakem klanu ? To potom autor recenze nemuze vychutnat veskere aspekty hry. Napriklad o kalendari na planovani akci. MMO je online hra kde hraje spousta lidi zaraz a pokud jste byl zvykli z AoC ze vsechno zvladnete sam a expit v parte je pro vas ztrata casu tak naopak ve WAR je parta zaklad, kterea ulehcuje hrani.

0/0
5.12.2008 7:11

IBT

Re: recenze na MMORPG ?

Jeste dodam, ze autor recenze pise v diskuzi, ze to testoval 2 mesice. To za ty dva mesice vazne na nikoho nenatrefil, nebyl ani v jednom scenarku, nikdo nedobijel zadny keep ? Mam dojem, ze si to zapnul v patek vecer zkusil si to zahrat do pulnoci a pak to vypnul. Jinak by mne zajimalo proc je patek vecer nejlepsi cas pro hrani her ? Lidi od nas z guildy jsou v 90 % 20 a vice let stari a preferujeme pred sezenim u pocitace jit radsi ven mezi skutecne lidi. Hrani mame jenom jako odreagovani se z prace. Proste se clovek logne a jde si dat PvP o ktere neni nouzi bud dobyvanim keepu a nebo ve scenarku.

Kdyby mel nekdo zajem si WAR zahrat a jenom ma strach ze narazi na server kde bude jediny, tak at si jde zahrat na server Eltharion. Server ma Medium zatizeni lidmi porad o scenarka neni nouze a bitva o keep se muze protahnout treba i na 6 hodin.

0/0
5.12.2008 7:30

Uroboros

Re: Re: recenze na MMORPG ?

Na obranu, neni lehke se pripojit jen tak do guildy a pak zase rict nazdar musim jit testovat jinou hru, takova guilda by ho asi nikam nebrala. Je pravda ze patecni vecer opravdu neni moc stastny na vyber, protoze tak to bylo i u nas v guilde na wow(mimojine je clenem i vyse alaman), patky se vynechavali na raid a kazdy si delal sve a z normalniho poctu hracu behem tydne to spadlo na 20% kazdopadne i tak je vzdy dost lidi na serveru online.

Server jež uvadis bych doporucil panu recenzentovi Proškovi pridat do sve recenze pro potencionalni hrace, protoze ho zde odkazuje uz nekolik lidi, tak by bylo vhodno to tam doplnit, ze tam opravdu najdou česky mluvici hrace a ze je tam dost lidi.

Jinak preji vsem prijemny prozitek u teto hry :-)

0/0
5.12.2008 12:55

Uroboros

Re: Re: Re: recenze na MMORPG ?

*patky se vynechavaly, omlouvam se za tiskovou chybu :-)

0/0
5.12.2008 12:56

Spit_MkI

A co MMORPG panici?

Kdyz tu vidim, ty debaty odborniku (nemysleno nijak pejorativne, je videt, ze nekteri, ac se neumi chovat, maji v MMORPG nahrano hodne), ketri hodnoti hru jen ze sveho pohledu lidi, zijici napul (a mozna i o dost vice) ve virtualnich svetech. Pridam nazor nezkuseneho, ktery nema z nedostaku casu s timhle typem her zadne prakticke zkusenosti. Zna je, ale nehraje. Tedy nazor muj.

Pokud se pripojim na server, kde je malo hracu, zacnu si budovat postavu a po mesici zjistim, ze hracu je porad stejne malo a potkat nekoho je problem, budu na autory vazne nastvany. To si musim napred poctive nastudovat, kde se vlastne opravdu hraje a tam teprve zakladat postavu? To prece neni muj problem. Koupil jsme si hru, platim poplatky a je na autorech/spravcich aby mi zajistili zabavu a interaktivitu, kterou si platim. 

0/0
5.12.2008 1:57

Spit_MkI

Re: A co MMORPG panici?

...pokracovani

A ted si vezmete priklad cloveka, ktery se v MMORPG ci hrach obecne vubec neorientuje, proste si koupi hru a tesi se na ty uzasne fantasy svety, boje a komunikaci s zivymi hraci, o terych slysel vypravet. Co ma delat on? Nevi ani na co se ptat, na toz kde.

Male mnozstvi postav na severech je problem hratelnosti a pokud je hratelnost nizka, jdou body dolu. Stalo se uz tradici, ze prave k hratelnosti se prihlizi vice, nez k jinym aspektum hry. 70% hre, ketra ma (byt misty) problemy s hratelnosti, je podle mne dobre hodnoceni.

howg

0/0
5.12.2008 1:58

chiCo

Re: Re: A co MMORPG panici?

nemyslim si, ze mate pravdu :) hra by se mela posuzovat podle toho, jaka je, a ne na jakem servru hrajete... rikate, ze byste hru posuzoval podle hratelnosti, ale ta by se nemela posuzovat podle toho, ze si vyberete spatne misto na hrani... tudiz, kdyby si autor vybral jiny server, tak by automaticky musel dat 90 procent?

par prikladu, ktere by mohly vyvratit vase nazory:

1) recenzujete film, dejme tomu Temneho rytire... Pred vyberem kina (serveru) si ale nic nezjistite a pujdete do okresniho kina (na low server), kde maji spatne repraky, nemaji sirokouhle platno, v letnich vedrech nemaji klimosku, kolu a popkorn... (na serveru hraje malo lidi, nemate s kym byt v parte, s kym se mlatit v PVP a pod) z filmu tak budete odchazet znechuceny, spoceny, rozlamany z tvrdeho kresla a jeste ziznivy... promitne se to vaseho hodnoceni filmu?

0/0
5.12.2008 2:20

chiCo

Re: Re: Re: A co MMORPG panici?

2) chcete se naucit hrat tenis, nic si ale nezjistite o prazskych klubech a tak si misto CLTK, Sparty nebo Spoju vyberete provincni tym z 3b tridy na prazskem predmesti (proc byste si prece neco zjistoval predem!), casem zjistite, ze v klubu neni jediny poradny trener, vsichni hraci chlastaji a nemaji tak sanci hrat kvalitni tenis a vas pozitek ze hry (hratelnost) jde logicky dolu... je proto tenis spatny sport?

3) chtete si udelat veceri, nejaky poradny biftour, pujdete do obchodu a sahnete po prvnim masu a ono to je co cert nechtel prorostly na gulas :) no coz, udelame z toho biftoura, ten je ale samozrejme nepozivatelny, tfuj, kdo to vymyslel, jak nekdo muze tohle jist... :)

a stejne to udelate s who, vyberete spatny server a tfuj, jak tohle muze nekdo hrat! :)

0/0
5.12.2008 2:25

Máme podvyživené děti? Trend „zdravého“ stravování je tragický, říká odborník

Premium Špenát je hnusný, rajčata taky. Do školní jídelny nechodíme, tam nám nechutná. Jíme jen špagety a pizzu. A tak dál....

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Generace nevzdělaných dětí. Jen málokdo dělá při distanční výuce pokroky

Premium Je osm hodin ráno, učitel zakládá virtuální místnost, do které se postupně připojí žáci. Jednomu nejde mikrofon,...