Středa 28. října 2020, Den vzniku samostatného československého státu
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Středa 28. října 2020 Státní svátek.

Diskuse k článku

RECENZE: War Thunder je snem všech milovníků vzdušných bitev

War Thunder uspokojí více i méně náročné piloty. A nadchne technickým provedením.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

K13o69n57r37a63d 89S76l52a46d75e38k 3847148809732

Nechápu jak tohle může někoho bavit, uvědomte si jak ta hra i s tipem hráčů-předpokládám tak do věku 14ti let je kontroverzní-hrozná rubačka, masomlejn, žádná spolupráce, dobytkové se před vás nacpou aby vám sebrali sestřel. Planesety absolutně neodpovídají realným situacím, letouny se rodí ve vzduchu, mapy 15x15km, FM primitivní, letouny snad nemají pádovku...a Gajin na to kašle, nic už nevylepšuje, je to hlavně o tahání peněz z hráčů.

Takže nesouhlasím s nadpisem "Sen pro milovníky vzdušných bitev" ale zlý sen, nebo noční můra pro milovníky lítacích simů. Je to prostě obraz doby, masa hráčů chce rychlou akci, honit se za body a vyhrávat. Včera se mlátili ve střílečce na zemi, dnes ve vzduchu.

"Milovníci vzdušných bitev" snad ještě nevymřeli, i když jich je už málo-najdete je, ale jinde, tady určitě ne.

0/0
16.1.2014 15:55
Foto

V79o79j23t84ě64c25h 95H58u62b34á56l26o21v62s47k22ý 3466108

Pokud jsi zůstal jenom u arkády, chápu že jako "fajnšmekra" tě to asi nepotěšilo, nicméně, neurážej tady cizí vkus, každému se líbí něco jiného, ja si to občas zahraju a baví mě to. Je to hra zadarmo a stále ve vývoji. Tyhle hnidopišské kecy od nějakého gaučáka, co by takovouhle hru sotva dokázal vyrobit mě dokážou rozčílit.....

+4/0
19.1.2014 21:47
Foto

K66o71n36r46a28d 58S51l12a77d57e63k 3977728549652

Ta jejich tzv. Beta je na verzi 1.37. Je to výsměch. Kde je herní obsah od komunity? Virtuální historické bitvy na historických mapách? Gajin nedokázal engine převézt na velké mapy 500x500 km, ale ani 100x 100, po takové době, s takovým zázemím. K čemu jsou potom tzv. reálné mody? Jde tu jen o tvrdou komerci, tak proč dělat náročný úpravy pro malé procento virtuálních pilotů? Ti si musí vytvářet upgrady do her zdarma ve svém volném čase a skládat se dopředu na vývoj.

FM letounů je někde na úrovni Ila verze 4.08. Ostatně Vychází FM a DM přímo z původní verze Ila(tedy světelné roky před jeho současnou verzí 4.12). Tam WT i zřejmě zůstane. Stejně tak mapy. Recenze by měla nasměrovat hru mezi počiny typu world of tanks. Zábavná střílečka pro děti v pěkném kabátu, žádné sny milovníků vzdušných bitev.

0/0
20.1.2014 17:48
Foto

V47o94j63t85ě88c34h 92H78u22b41á25l10o52v63s15k45ý 3186658

Ta hra je zadarmo, tak to kua nehraj odinstaluj si to a nebreč.. jako dítě tu zatím vypadáš ty. maucta

+5/0
20.1.2014 18:35
Foto

V58o67j62t24ě37c77h 44H37u10b27á32l13o95v86s60k61ý 3356738

Trošku mi tam chybí zmínka o misích, jejich možností je hrát s přáteli a taky vytváření různých bojových scénářů ve vlastní vytvořené bitvě a opět možnost hrát ji s přáteli.. na obou stranách. :-P Jinak fajn recenze ;-)

+2/0
15.1.2014 13:26
Foto

J22a28r67e86k 35J56o35u92z64a 4538160929229

Mně se to vůbec nespustí. Instalovalo se to a updatovalo snad 3 hodiny a pak se objevila hláška že v aplikaci aces.exe se vyskytla chyba a je nutno ji zavřít. Stahoval jsem to na Steamu. Zkousel jsem to spustit v program files souborem aces.exe, zkoušel jsem ověřit integritu mezipaměti hry, restartovat komp apod, ale nic nepomáhá. Nemá někdo podobnou zkušenost? Požadavky hry splňuju bez problémů, byť mam ještě XP SP3.

0/0
14.1.2014 11:25
Foto

P94e44t58r 26H87á12j66e62k 4680652311964

no, mě se to teda spouští souborem launcher.exe....

0/0
14.1.2014 14:12
Foto

J91a61r79e89k 36J40o44u47z57a 4828190329739

Taky nefunguje.

0/0
14.1.2014 14:18
Foto

J97a70r30e83k 32J38o14u81z73a 4858180839929

Resp. naběhne ta obrazovka kde je nastavení apod, ale po stisknutí play vyběhne ta hláška.

0/0
14.1.2014 14:18
Foto

P97e66t17r 89H31á74j35e54k 4660972611294

tak jedině smazat a stáhnout znovu.

0/0
14.1.2014 15:22
Foto

J15a58n 20K12o75z30á46k 7875958149788

1.37 hru doslova popravil.

- zprasený matchmaking, který naprosto jasný systém dvaceti tierů nahradil podivným čarováním s jakýmsi battleratingem, kde jsou německé Me-262 drceny letadly z korejské války a P-36 nemá problém potkat Kingcobry a Corsairy (osobně jsem zažil!!)

- přechod z výzkumného systému, který se výrazně lišil od konkurence a dělal grind příjemnějším, na naprosto tuctový výzkumný strom ála WoT

- naprosto nechutná inflace a tvrdá devalvace Golden Eaglů - ceny šly ve srovnání s 1.35 nahoru o řádově stovky procent

- mizerné příjmy RP, které člověka odsuzují k nikdy nekončícímu grindu a to i s premiovým účtem

- rovněž velký nesoulad v odměnách mezi AB a RB - hráč RB živoří, zatímco arkádista hrabe RP jednou tolik za daleko méně práce - boti, kteří mají i v realistických bitvách arkádový letový model a buď se bugnou a celý tým musí nahánět posledního bota kroužícího v deseti kilometrech a nebo přejdou do berserk módu a není možné je setřást i s daleko výkonnějším letadlem - tuna rozbitých letových modelů a modelů poškození, kdy se toho víc opětovně podělalo než vyřešilo - developerský tým prakticky nekomunikuje s komunitou a když už ano, nahlášené problémy bagatelizuje a odmítá uznat, že je něco špatně A mohl bych pokračovat.  V současné době už odehrávám jen denní bonusy a občas nějaký zajímavý event, ale jinak už do WT nepáchnu. Dal bych té hře tak maximálně 50%, protože v současném stavu je to paskvil a pokud se to nespraví, nekompromisně přijde uninstall.

+3/0
14.1.2014 1:45
Foto

J38a57r85o90m44i88r 18F67a80r33e28k 4492233727

A kurnik, uz vidim to more hracu WoT, kteri vyhrozuji, ze prejdou na WT jakmile budou tanky... mam pocit, ze se tomu rika z blata do louze :-D

0/0
14.1.2014 16:10
Foto

Z31u37z52a33n21a 77S64t71r72n30a62d82o44v85á 3897135140644

Tak jsem si přečetla recenzi a přemýšlím, jestli autor hru hrál, nebo jen někomu koukal přes rameno 8-o

+4/0
13.1.2014 11:13
Foto

J33a40n 58S75e73t50u15n54s84k13ý 7130405527125

HRA JE ÚŽASNÁ nechápu ty Vaše komentáře , jste nevděční , ta hra je úžasná po všech stránkách, většina pro gamers je spokojená ..

+3/−11
13.1.2014 11:51
Foto

Z93u80z15a63n62a 19S54t98r71n31a44d89o70v20á 3737755620654

Honzo, vy nerozumíte psanému textu? Já jsem hru v žádném případě nekritizovala... Kritizovala jsem článek autora. :-/

+3/0
13.1.2014 12:10
Foto

J72a54n 87S75e39t20u10n56s63k63ý 7420895757275

Tak promiňte ,ale připadalo mi to jako kritizování , možná by si ta hra zasloužila ajj 90 procent

+1/−5
13.1.2014 12:42
Foto

T35o37m72á29š 49S96l19a96d11k88ý 4503871643989

" WT aneb jak udělat ze skvělé hry díky patchi propadák!!! "

Tak jsem byl z WT nadšený, když jsem ho poprvé spustil a kde bylo 20 úrovní letadel. Teď když je 5, tak se setkáváte se strojí, které jsou o několik tříd nad vašimi letadly a je prakticky nemožné je sestřelit (lepší obratnost, rychlost, stoupavost ráže...). Chlapci z Gaajinu si můžou pogratulovat. Zprasili úžasnou hru...

+7/−2
13.1.2014 10:43
Foto

M73a51r87t22i57n 24V64i23o91c93h33n51a 6105290281770

Jo, tohle mě taky pěkně nakrknulo. Už jsem měl super letadýlka a musel jsem je uzemnit a vrátit se ke starším strojům do 2 úrovně, protože ve 4 jsem potkával hráče, co měli nalétáno 500 hodin, 6-8 tisíc sestřelů a bylo rázem po zábavě. Stačí se podívat při připojování na tabulku. V 5 úrovni skoro nikdo, ve 4 pár lidí. Většina lidí lítá na 1 a 2 úrovni. Tohle fakt pohnojily a doufám, že v dalším větším patchi to nějak napraví, například rozšířením na úrovní 10. Nicméně, stále je to super hra, jen holt musíme nabrat zkušenosti, než hupsneme například do FW-190, nebo Mustanga;-).

+5/0
13.1.2014 11:00
Foto

L81a46d93i70s69l30a23v 64S78o60k76o31l 1660332755642

Shakar_VonPilsen:-PR^

0/0
11.2.2014 14:12
Foto

J68a22n 43S15e48t77u76n83s33k11ý 7840715987305

je to pořád úžasná hra.. Tvůj komentář není vůbec objektivní

+2/−4
13.1.2014 11:49
Foto

L29u37b59o17m27í79r 66S51l44o94b89o21d89a 9905904883575

Clovece, vy se fakt proberte. Kolik mate ve WT naletano hodin? Moc jich urcite nebude. Kolik jste uz letal v jinych simulatorech, pripadne nazivo? Odpoved bude zrejme stejna jako v predchozim dotaze.

Az Vam spadnou ty ruzove bryle, preji vam co nejmene bolestivy navrat do reality. Ta hra neni spatna, to jen vase oslavne prispevky ... Rv

+3/−1
13.1.2014 12:04
Foto

J33a80n 89S46e61t51u51n92s57k44ý 7180985707105

hlavně je to hra proč bych lítal na živo ;-D:-P

+1/−2
13.1.2014 12:43
Foto

L93u37b28o53m58í50r 98S81l40o69b77o11d52a 9245574883295

Tak kolik mate nalitano ve WT? Pochlubte se ... hodte sem svuj WT nick, at vime s kym tady mame tu cest (kdyz uz jste ten pro player a zbytek jsou zrejme lamy + jak koukam na vas tag zde na Idnes dokonce i "PC BOSS").;-D

+2/−1
13.1.2014 13:21
Foto

L60u51b21o48m20í56r 78S36l78o25b97o28d19a 9665574173755

PS: nemam zajem o zadny e-peen ...

Rad bych jen vedel na cem se zaklada ten Vas nekriticky obdiv.

0/0
13.1.2014 13:28
Foto

J18i57n87d54ř79i46c32h 14P62i32l41i16č33e69k 1873231301662

Zdravím.U této hry by mě zajímalo hlavně propojení s tanky.Hrál tu už někdo "closed betu" za tanky? Funguje tu ten inzerovaný systém vše v jednom? Na nebi letadla, na zemi tanky a v budoucnu i lodě.Nebo je to oddělené jako WoT WoW?

0/0
13.1.2014 7:34
Foto

L58u13b55o39m41í41r 34S33l93o41b48o13d32a 9485404403165

Informace z CB jsou jeste stale pod castecnou NDA, presto tato informace je uz verejne znama z videi z Igromiru a YT CB Ground Forces videi.

Fungovat to funguje, pricemz mapa pro Ground forces je jenom mensi casti letecke mapy "nad ni".

0/0
13.1.2014 8:23
Foto

L71u74k26á16š 93B56a93l72a90d37a 1392949459

Vážený pane Sillmene, s tímhle článkem jdete s křížkem po funuse :-/ dle mého názoru i části komunity, to byla výborná hra, před příchodem updatu 1.37, který naprosto zabil vše, co Gaijin do té doby vytvořil. Před ním bylo 20 úrovní letadel, tj od dvouplošníků až po proudová letadla. Po updatu se to smrsklo na 5. Což znamená, že se na bojišti setkáte s různorodou škálou letadel z různých období. Extrémem dokonce bylo, když se Chaika - dvouplošník střetl s proudovým letounem, match making to naprosto nezvládal, chvíli trvalo než se to vychytalo. Další naprosto zvrácená změna je, že nová letadla si již nekupujete za herní měnu, ale musíte si je tzv. vyexpit. Za každou hru dostanete několik bodů a pomalu je shromažďujete než naspoříte na nový letoun. Jenže změna tak radikální a tak zdlouhavá, že nepomůže ani premium účet. Když jsem zjistil, že na nový letoun musím odlítat v průměru 140 her při min. 5 sestřelech, vzdal jsem to. Gaijin víc radikalizoval způsob vydělávání na hráčích. Jenže z hráčů si nejde udělat dojné krávy s tím, že se nebudou opravovat chyby, na které komunita upozorňuje nejvíc. Létání s bombardérem ? Jasná a rychlá smrt. Nikdo je nekryje, nikdo nepodporuje. Jste rádi, když provede alespoň jeden nálet. Než narazíte na soupeře, zabere to i 5 min ? To možná jen v reálné bitvě, nikoli v arkádě a stejně dostanete sestřel, pokud neletíte v B-17. Mohl bych se tady rozepisovat do nekonečna, napsat znovu i celou rezenci, která by byla objektivní, ba nač plýtvat slovy, nechť si každý udělá názor sám. A jen bonbónek nakonec, hráči v close beta tanks se začali rozčilovat, že je už nebaví hrát za dva ruské tanky, či za dva neměcké tanky na dvou mapách. Prý mají být potichu, nestěžovat si a testovat. A někteří za to zaplatili, aby se toho mohli účastnit :-)

+6/−3
13.1.2014 2:48
Foto

T89o57n71í89k 31K17u59t83t33m92a22n41n 6423988642

Co vím, tak bombardéry byly naopak šíleně buffnuty, že stačí shodit pár bomb na vymezenou oblast a ticket counter letí k nule. Takže nyní prý stačí mít půl týmu bombardérů a vítězství je doma. Osobně nevím, War Thunder jsem přestal hrát někdy v patchi 1.31 nebo tam někde, kdy se experimentovalo s novým modelem ekonomiky a dopadlo to katastrofálně, potom to opravili, ale mě tím Gaijin znechutili. Jinak v tancích jsem narazil pouze na jednu mapu a hrát se dá za Rusy ve třech strojích a za Němce taky.

+1/0
13.1.2014 3:33
Foto

L31u90k35á43š 58B53a81l28a73d72a 1842229279

Nejsem účastníkem close bety, takže osobně nevím, mám to z fóra. Celkově jsem to přestal hrát, ale když jsem si v poslední době vzal bomber do arkády, hned jsem měl za zadkem 2-3 nedočkavce :-)

0/0
13.1.2014 4:32
Foto

L10u45b94o44m74í31r 50S26l95o71b63o17d46a 9925404413265

Souhlasim s Vama, patch 1.37 to poradne ***** a stavajici grind je desivy.

Co se tyce bombarderu, doporucuji v AB s nimi hned nezacinat, ale nechat si je na prvni respawn, kdyz uz skoncil bomber hunt a stihaci se v dogfightech presouvaji do nizsich letovych hladin a z drtive vetsiny uz za Vama stoupat nebudou.

A propos stezovani ucastniku CD GF: Mili ucastnici zrejme nepochopili, co je a k cemu slouzi CB.Vzpominam na doby, kdy se v CB WT letal pouze Pearl Harbour.

Fora prilis nereste, to co se tam deje je standartni hate fest a konstruktivnich prispevku je tam poskovnu.;-)

+3/0
13.1.2014 8:39
Foto

J50a72n 65S68e38t41u83n57s75k71ý 7270715597725

podle mě je patch 1.37 dokonalý . Ta hra je skvěle kompatibilní i na slabých počítačích na ultra detaily , podpora Directx 11 a ta úžasná grafika to stojí za to :-) Mám v počítači vytvořený virtuální PC přes VMware a paříme to s kámošem na ultra detaily , každý má přes 60 fps a paráda.Krásně kompatibilní.

0/−7
13.1.2014 8:45
Foto

L31u70b64o49m57í71r 71S24l45o37b10o24d53a 9415134263375

Ale tady prece vubec neni rec o grafice a optimalizaci, ale o novem Tier modelu (1.37) a s nim propojenem nefunkcnim MM + battle ratingu, etc ..., ktery totalne prekopal stavajici vyvoj a ekonomiku. V tom ma OP pravdu, ten grind je priserny. Upozornuji, ze tady nemluvim o  nejakem Tier 2, nebo low Tier 3.

+4/0
13.1.2014 9:02
Foto

J40a55n 18S13e56t79u43n51s68k33ý 7270125717775

Řešíte nesmysli ,které ve hře nevnímám když hraju, ani nevím o čem mluvíte a problém tam s ničím nemám... dost podivné ;-D

0/−5
13.1.2014 11:50
Foto

L94u35b17o24m58í74r 31S25l95o87b49o57d21a 9375344243555

Ted nevim jestli jste troll, nebo to druhe. Mozna kombinace obeho.

Pokud neznate ani zakladni herni mechanismy a pojmy WT, tak jsou vase komentare irelevantni.

+3/0
13.1.2014 12:07
Foto

J27a30n 63S23e25t78u39n79s11k40ý 7320545107935

nevím proč bych řešil detaily ,které v té hře nemají vůbec žádný vliv na hratelnost

0/−6
13.1.2014 12:44
Foto

M29i20l30a85n 64V77o20s86t30r49ý 6899966954754

Promiňte, ale tier model tedy to proti jakým strojům budete bojovat nemá vůbec žádný vliv na hratelnost? 8-o

+4/0
13.1.2014 13:07
Foto

J32a64n 86S34e48t69u13n86s91k47ý 7240335757915

Musíš to hrát s lidmi po team speaku ,třeba , vytvořit si letku 4 lidí a krýt si záda , je to úžasná hra :) Pro milovníky letadel je to nejlepší simulátor všech dob

+3/−6
13.1.2014 8:40
Foto

J13a74n 36S95e85t66u63n92s43k26ý 7460935167365

Tak to bude asi lama , protože stačí sestřelit tak 200 letadel , tak 200 děl či lodí a myslím že máš dostatek Expů na nákup kvalitních letadel. Třeba hrát za brity je paráda , Ty spitfire jsou dokonalé . Bombardéry jsou taky dokonalé , Třeba mám Welingtona a mám tam 18x 250 librových bomb :D tím zničíte základny či konvoje raz dva

+1/−5
13.1.2014 8:39
Foto

P32e66t47r 91T23á51b54o61r70s28k67ý 6170556141857

Musím říct, že mě ta 1.37 vyhovuje. Postup i expení je tak akorát. Dneska snad dostanu i tu TB3 a x5f5 (či co to je). Ale jinak už se těším na tanky. Jen by to trochu chtělo, aby si hráči uvědomili s čím letí. Když stíhačky ze sebe dělají bitevníky, bombardéry stíhačky, tak je to takový divný.

0/0
13.1.2014 8:50
Foto

J54a92n 60S13e82t90u44n81s35k14ý 7620585857705

To záleží jestli hraješ proti lamě a nebo proti zkušenému hráči ;-D

0/−3
13.1.2014 11:51
Foto

J80a97n 26H12e65l94l77e95r 9698715146

"To ovlivní také munici. V arkádovém módu jí máte sice neomezeně, ale ve chvíli, kdy ji vyčerpáte ..."

Celkem chápu, co chcete říc, ale přeci jen - "vyčerpat něco, čeho máte neomezeně" není úplně šťastný češtinský obrat ;-)

+9/0
13.1.2014 2:38
Foto

L72u45b66o80m91í98r 22S69l41o39b43o54d58a 9345104273145

Toto je jeste vetsi perla :"Stejně tak si budete muset odpustit rychlé smyčky ve vysokých rychlostech." 8-o

+1/0
13.1.2014 8:18
Foto

J87a16n 51S70e56t44u68n62s72k39ý 7590445237505

jinak se Vám utrhnou křídla :D to jsem nečekal a byla to docela perlička v té hře :D

+2/0
13.1.2014 8:35

ANALÝZA: Proč Čína v boji s covidem uspěla a Západ se zmítá v chaosu

Premium Zatímco Západ se potýká s druhou vlnou koronaviru, východoasijské země dokázaly virus porazit. Proč tomu tak je? Nejde...

Jsme rozvedení. Ještě nevím, zda se vrátím k dívčímu jménu, říká Koukalová

Premium Nepochopení, odsouzení. Konec vrcholové sportovní kariéry. Hledání práce. A ještě rozvod. Gabriela Koukalová (30) má za...

Dlouhodobý test Mazdy: karoserie se nám rozpadala před očima

Premium Historie provozu této Mazdy sice dokládá, že prevence se vyplatí, ale některé chyby výrobce se napravit nedají....