Úterý 24. listopadu 2020, svátek má Emílie
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 24. listopadu 2020 Emílie

Diskuse k článku

UEFA EURO 2008 - největší lákadlo? Licence na skutečná jména hráčů

Fotbalové EURO je velká slavnost. Počítačové EURO 2008 už zase tak velký zázrak není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

PIRATES

LIGA NA EURO 2008

Nová liga a je ješte místo vše najdete na www.hamachionline.websnadno.cz        [>-]

0/0
14.7.2008 18:13

OmG

....

hruuuza vsechno je to uplne stejny fifa 06 07 08 champions league 06-07 ... a ted este euro08 .......... to je snad este horsi ....grafika je jak s fifi 95 ...... omg XXX

0/0
29.6.2008 14:03

.-)

POJĎTE SI ZAHRÁT ONLINE LIGU přes Hamachi!!!

podívejte se na www.uefaeuro2008.wz.cz ...:-):-):-)

0/0
9.6.2008 11:57

evilear

Jak se neco takovyhleho muze nekomu libit

Dnes jsem prinesl cd domu s nadsenim,ze si zase jednou zahraju neco noveho.Reknu vam,nebejt zadara,tak snad zaluju EA.Ano,prïznavam se,jsem prizivec KONAMI(PES serie), ale nechapu,jak nekdo muze rikat tomuhle vyplodu chore mysli fotbal...Na plny detaily v 1024*768 to vypada jak Striker z roku 93, hraci tam behaj jak kdyby byli tesne po stredrovecerni veceri a krome par vyvolenych to s podobou taky neni slavny. Jedine,cim se tato hra muze chlubit je licence. Paneboze prosim,at ji jednou ziska KONAMI.

Doporucuji kupovat jen lidem, pro ktere penize nic neznamenaji a mohou je hazet do kose. Ono i mozna do toho kose je lepsi je vyhodit,nez se pak takhle rozcilovat.

Rv

0/0
3.5.2008 21:24

Dejv

Euro 2008

Super hra. Dávám 100%

0/0
1.5.2008 20:38

francoa1506

euro 2008

hej je to fakt dobra hra ale libi se mi na tom že ti hrači vipadaji jako živi fakt super.

0/0
29.4.2008 8:27

Jarek

Re: euro 2008

Až na trenéra,vypadá jako by měl obě ruce levý,neni česky dabovaná a neni čeština,pouze český manual.ZLATÁ FIFA 08 oproti Euru 08.

                         NEDOPORUČUJU !!!!

Bavilo mě jediné odehrání do konce.A bude ležet v šuplíku.

Pokud by měl někdo zájem za poloviční cenu prodám.

0/0
29.4.2008 13:52

saavytan

Fifa

Stáhněte si Euro patch do Pro evolutionu socceru na Fifacz.com a nemusíte vyhazovat prachy za hru,která se nikterak nezměnila oproti fifa 2008.Jak jsme si za ta léta zvykli na EA Sports,kteří se snaží jen vytřískat co nejvíce peněz v co nejkratším časovém úseku z nás chudých hráčů,musejí počítat s tím,že legální verzi si pořídí jen hrstka z nás.Já osobně bych nehrál ani tu pirátskou.Jediné co je na Fifě dobré je direct IP.:-P

0/0
28.4.2008 22:29

Jarek

Re: Fifa

Stáhně te si na stránce Fifa.cz patch EURO 08 do Fifa 08,a zjistíte že máte tu samou hru jakou vydává EA Sport.

0/0
29.4.2008 14:02

Honza

Re: Re: Fifa

At hledam ajk hledam ten patch do pesu tam nemužu najít...

0/0
29.4.2008 14:14

dudu

hukot

tato hra se mi opravdu líbí akorát že je tato hra spracovaná stejně jako fifa jinak je to dobrý dávám palceR^R^R^

0/0
27.4.2008 8:02

Jabbar

Líbí se mi to

Mě se ta hra prostě líbí..

0/0
26.4.2008 18:55

babinec

skupiny

"Samozřejmě pokud hrajete i včetně kvalifikační části, tak se skupiny na finálovém turnaji liší od těch reálných." to se asi budou lišit vždycky :-)

0/0
26.4.2008 12:34

Thvari

hodnocení

Konečně se Bonusweb odvážil a dal jenom 60%, FIFA už to potřebovala. Příště bych se nebál jít ještě níž ; )

0/0
26.4.2008 9:24

winstonn

grafia

Hodnocení: 20 % .. grafika k zblití

0/0
25.4.2008 12:39

Jabbar

Moje hodnocení

Hratelnost: 9/10 Módy 9,5/10 Grafika : 6/10 Zvuky: 9/10 Licence: 8/10

Celkově: 41,5/50

0/0
24.4.2008 12:20

sal

Re: Moje hodnocení

?8-o;-D:-©(Y)

0/0
24.4.2008 13:58

Ka.Stan

no maras

jednim slovem !maras!, hratelnost 0/10bodu, grafika 0/10 bodu zpracovani 0/10bodu - secteno podtrzeno 00/10 bodu.

Skoda penez a casu strave u PC s touhle hrou ... kde jaka FW fotbalova hra je 100x lepsi nez tenhle vytvor ... :-©

0/0
24.4.2008 8:30

GoPaz

tak to ne

hej tak teda na tom screenu jak tam stočí češi [>-]tak sice hezký že dyli čechoj tu helmu ale jako čech teda rozhodně nevypadá :-/

0/0
23.4.2008 19:12

Lebeda

Zase ta grafika.

proc Resite porad u vseho grafiku? jste sahli? to neni na hre nejdulezitejsi..uz si to uvedomte..a mimochodem to ma asi 15x lepsi grafiku nez fifa 2000:-/

0/0
23.4.2008 17:38

maple6

Re: Zase ta grafika.

Teď nevim, jestlis to myslel jako srandu, nebo vážně, ale každopádně když teda pominu tu grafiku, strašná je i hratelnost, takže nevim... prostě EA nemyslí na kvalitu, ale na kvantitu, to je celý, a tak vycházej takoví kraviny jako je tohle EURO... což je smutný, že největší firma vyrábějící hry na světě vydává takovýhle koniny. Už sem to napsal, prostě strašný...EURO08 lze doporučit akorát silným žaludkům a jestli nezáleží na grafice, tak začátečníkům. To ale radši ne, protože když si někdo jako svou první fotbalovou hru koupí EURO08, asi jich už víc nekoupí....

0/0
24.4.2008 6:11

Jarek

Re: Zase ta grafika.

A můžeš my říct co je na týhle hře raelnýho a hratelnýho,hráči se plouží po hřišti jako by už myslely na odjezd domu místo na postup.

V Fifa 08 mám proti sobě pokaždé jiného soupeře,tady po odehrání celé hry a spuštění nové mám opět toho samého soupeře,a Brikner vypadá jako by měl obě ruce levý.

Hodnotim:5/10[>-]

0/0
29.4.2008 14:00

Mik

Re: Zase ta grafika.

Co sem sereš Fifu 2000 magore maš starej krám doma a nic jinýho ti asi nejde;-D

0/0
30.4.2008 8:40

Lebeda

Re: Zase ta grafika.

za 1. Ja nemyslel tuhle hru ale sere me ,ze skoro u vsech her je podstatny jedina vec a to je grafika!! (Euro 08 nic moc hra)

za 2. hehe ..ale komp mam na Fifu 2000 xD a seru to sem pze tady nekdo rikal ze to ma horsi grafiku nez fifa 2000 coz nechapu...

To je vsechno... na hre je dobry mit peknou grafiku ,ale nekteri prosimvas...uvedomte si ze to neni nejdulezitejsiR^Rv

0/0
30.4.2008 15:17

Martin

co?

To vypadá jako nějaký špatný vtip. Jsem se musel podívat do kalendáře, jestli je opravdu rok 2008. ;-D

0/0
23.4.2008 16:54

Martin

Re: co?

Tak možná kdyby se to jmenovalo EURO 2000, tak by to celkem šlo.

0/0
23.4.2008 16:55

tomy

recenze

Kompletni licence? narazil sem na čtyri tymy ktere ji nemaji. Holandsko me neprekvapuje, ale Srbsko, Cerna Hora? to je sklamani.. a navic jeste Armenie X

0/0
23.4.2008 15:34

Jouda

hm

Tohle je nějaký freeware  ,za to chce někdo peníze? , podle obrázků to vypadá jako na víkendové dílko nějekého fotbalového nadšence , někdo by měl těm zoufalcům prozradit ,že se píše rok 2008

0/0
23.4.2008 13:10

black_gamespot

grafika

Grafika je opravdu vysmech, dovolit si tohle prodavat v roce 2008 je opravdu na povazenou. Hratelnost navic ve srovnani s PES taky nestoji za moc. EURO 2008 je opravdu zvrhlej zpusob naplnovani kvot lisoven DVDcek a licence to nezachrani. Dal bych tak 35%.

0/0
23.4.2008 11:01

.

Re: grafika

grafika rozhodne lepsi nez u PES a licence taky potesi, i hratelnost se oproti minulym filum Fify zlepsila, ale na hratelnost psa nema..... ale secteno a podtrzeno je to rozhodne nejlepsi fotbalova simulace dneska

0/0
23.4.2008 15:28

....

Re: Re: grafika

;-D

...lepsi grafika? fotbalova simulace? nejlepsi? nechtej me rozesmat :-P to ti napovidala naka stara baba v putice ne?  jinak by si tohle napsat nemohl.

0/0
23.4.2008 16:29

lolo

Re: Re: grafika

no ty si musel byt dobre sjety, ked napises takuto kktinu....hral si to vobec?

0/0
24.4.2008 13:32

jan diehel

Re: Re: grafika

lepší jak u PES ? :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D ty si mastný magor Rv

0/0
25.4.2008 16:50

bobz312

licencia

A holansko OPAT be nej

0/0
23.4.2008 10:55

maple6

No strašný

EURO 2008 je největším propadákem jaký jsem od EA kdy hrál... a to sem si myslel, že strašná grafika je zapříčiněná mou grafickou kartou (512mb sapphire radeon), ale jak se koukám na obrázky tady, je mi smutno... Grafika jako z FIFI 2000 (dokonce i menu je podobný)... Prostě podtrženo sečteno-katastrofa ... nebo máte někdo jiný názor? :-©

0/0
23.4.2008 10:43

501.st

Re: No strašný

Mám stejný názor nejsi sám. Hrozný:-©:-©

0/0
23.4.2008 15:23

sal

No strašný

8-o:-©:-©

0/0
23.4.2008 21:16

Proč je Eva Burešová tak hubená? Promluvit ji donutila Prachařová s anorexií

Premium Herečka Eva Burešová (27) se zastala Mariany Prachařové (26), která přiznala anorexii. Hvězda Slunečné je ale sama kost...

Měli lepší stroje Sověti, nebo Američané? O jednom neobyčejném souboji

Premium Když autu dojde palivo těsně před čerpací stanicí, můžete ho k ní dotlačit. Ale co dělat, když se totéž stane letadlu...

Manažer postavil srub uprostřed chráněné oblasti. Tvrdí, že to je posed

Premium Nejprve tvrdil lidem, že je to seník. Když se o jeho stavbu začaly zajímat úřady, prezentoval ji jako posed. Ve...