Úterý 10. prosince 2019, svátek má Julie
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 10. prosince 2019 Julie

Diskuse k článku

RECENZE: Tropico 6 vám umožní stát se neomezeným diktátorem

Jaké to je, být diktátorem? Vládli byste svým poddaným tvrdou rukou, utrhávali jim od úst a popravovali každého, kdo se na vás jen křivě podívá? Nebo byste ze svého panství stvořili pro své soudruhy utopii? V šestém díle oblíbené strategii Tropico můžete vyzkoušet oba přístupy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P56a31t44r12i36k 93Z89a98b73r29a37n74s72k48y 1981579895863

Diktator na ho.no..

Spravny diktator pochopitelne volby nezakaze, vtip je v tom ze uzakoni ze nelze volit nikoho jineho.Takovy zakladni renonc u hry Diktator.To je jakoby u hry matematik byl zaklad ze 2+2 = 99

+1/0
13.4.2019 0:09

R76i52c29h72a30r22d 58K87l16o47s30s 3277189810267

Mně osobně se základní myšlenka téhle hry líbí. Dokonce jsem si i Tropiko 4 pořídil. Avšak protože jsem téměř výhradně adventurní hráč, tak jsem to hrát prostě nevydržel.

Možná jedině tak, pokud jako naprosto šílený Seňor El Presidente bych mohl z relativně prosperující země udělat ruinu typu křížence Haity a Venezuely, čemuž by se mi rozumní lidé ze všech sil snažili zabránit (ale nic by jim to stejně nebylo vůbec platné), pak by mě možná hra typu (anti)budovatelské strategie mohla bavit. Navíc obohacena o možnost uplatňovat úplně bizarní nápady, jako že vydám zákon pro pěší na ulici, aby přechody pro chodce absolvovali tanečním krokem za halasného vyhrávání jihoamerických rytmů místo semaforu, abych celému světu dokázal, že lidé v "mé" zemi jsou tak šťastní, že doslova tančí na ulicích, by mě velice lákala.

Jsem úplně šílený? Možná ano. Jsem proto nejlepší kandidát na El Presidente. Proto vás žádám, abyste v příštích volbách na tohle důsledně pamatovali!

0/0
10.4.2019 23:12

P77e16t52r 23S40t95e24i88n47e11r 2723529585804

A můžu tam pořádat hromadné vyhlazování? Třeba bych rád zakázal náboženství a všechny pobožné vyhostil nebo zavřel, abych se nemusel starat o kostely a tak...

+6/−2
10.4.2019 14:48

P86e78t44r 79S33o23u84d59s83k11y 8326527472

Myslim, ze muzete.. nastavite si ateismus, tím se myslim deaktivujou nábožensky budovy a zavírat můžete libovolné.. ale nezkoušel sem to, ja odehrál asi 3h a už mě to nebavilo :)

0/0
10.4.2019 22:27

Z87d52e78n55e20k 55N58a93j41m55a43n 1594893626

Hlavně ať kapacita populace nekončí na 2000. Když jsem hrál 5. díl ve 4 lidech, tak každý měl max 500 ;-O

0/0
10.4.2019 14:11

J63a81r70o57s69l98a17v 28K67u84b47r83i68c40h27t 8325513900863

Tropico 6 koupím už jen z nostalgie. Na té hře jsem vyrůstal a i když jsou poslední díly pořád skoro stejné, tak třeba tady uvítám stavbu mostů - což tuším v pětce nebylo. Pokud to bude v češtině, paráda. Kolikrát tam jsou texty, které přesně nevím k čemu přiřadit (změna ústavy atd.. ). Za mě se těším.

+2/0
10.4.2019 11:49

J57a36k45u67b 54B61o95h10o85n55ě32k 8115296439607

Tropico už se tak dlouho točí kolem téhož s tak malým možsžvím inovací, že už si skoro zaslouží dvojí hodnocení.

Pro ty, co předchozí díly nehráli a pro ty, co je hráli.

Hrál jsem 4 i 5, ale zpětně bych od sebe ty dvě hry nedokázal rozpoznat a nevypadá to, že by 6 jakkoliv vybočila.

S odstupem času čím dál víc vzpomínám na Tropico 2, kdy ještě měli odvahu udělat něco jinak. Možná by to chtělo zase jednou takhle odbočit, protože moderního Tropica už bylo víc než dost.

0/0
10.4.2019 9:18

Z30d77e22n52e62k 53N40a68j83m93a18n 1354863276

5. díl přinesl hlavně zmíněné 4 éry, ale 6. díl je už naprosto stejný.

+1/0
10.4.2019 14:09

P75e18t13r 51Š72u42p35i27t24a 7254947722987

Na to, že jste diktátor, jsou někdy až příliš drzí. Chtějí někde spát, pracovat, jíst, bavit se, bouřit se a připravovat puče – všem se prostě nezavděčíte.

Zdroj: https://www.idnes.cz/hry/recenze/tropico-6-recenze-hry.A190409_103417_bw-pc-recenze_srp

;-D;-D

+7/0
10.4.2019 6:59
Foto

L30u72k45á83š 27N50a18v19a49r19a 2988388421279

Za mě osobně zklamání. Je to sice pořád skvělá hra, ale inovací je tam tak poskrovnu, že nejlépe uděláte, když zůstanete u pětky, která je co chvíli ve výprodeji za hubičku i s datadisky a co víc- vše je řádně odladěné. 75% je celkem adekvátní hodnocení a díky za recenzi.

+1/0
10.4.2019 0:38

K66a61r72o46l 36S19e81f19c46i28k 2586560105348

3 4 jsem mel zdarma pres Humble, predpokladam ze 5 bude rozdana pred svatkami koncem 19 ;-D

+1/0
10.4.2019 1:54

P13a63v95e56l 88L54a19š94t48o19v90i83č78k17a 6363975146237

A kruci, že já kupoval čtyřku na Xbox za necelé dvě stovky a ještě bez DLC :-)

0/0
11.4.2019 22:57

Premium

Cítím hořkost. Bývalý šéf mordparty poprvé promluvil o svém odchodu

Nejznámější český kriminalista Josef Mareš sloužil u policie téměř třicet let, stál za objasněním řady vražd a...

Premium

Zalepili matce prsa, aby nemohla kojit. Při příbězích z Osvětimi pláče i průvodce

Lukáš Lev provází v koncentračních táborech a popisuje nacistická zvěrstva. Jeho babička si však stála za tím, že za...

Premium

Hořký čaj? Nesmysl! Pediatr v knize vyvrací mýty o domácím léčení dětí

Hradecký dětský lékař Ladislav Hanousek vydal knihu Maminko, není mi dobře, která má rodičům pomoci s léčbou i výchovou...

Najdete na iDNES.cz