Čtvrtek 25. února 2021, svátek má Liliana
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Čtvrtek 25. února 2021 Liliana

Diskuse k článku

RECENZE: Tropico 6 vám umožní stát se neomezeným diktátorem

Jaké to je, být diktátorem? Vládli byste svým poddaným tvrdou rukou, utrhávali jim od úst a popravovali každého, kdo se na vás jen křivě podívá? Nebo byste ze svého panství stvořili pro své soudruhy utopii? V šestém díle oblíbené strategii Tropico můžete vyzkoušet oba přístupy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

P40a56t90r28i96k 33Z38a76b27r86a93n23s61k66y 1671989915323

Diktator na ho.no..

Spravny diktator pochopitelne volby nezakaze, vtip je v tom ze uzakoni ze nelze volit nikoho jineho.Takovy zakladni renonc u hry Diktator.To je jakoby u hry matematik byl zaklad ze 2+2 = 99

+1/0
13.4.2019 0:09
Foto

R65i23c31h48a16r78d 41K23l77o83s17s 3757219300777

Mně osobně se základní myšlenka téhle hry líbí. Dokonce jsem si i Tropiko 4 pořídil. Avšak protože jsem téměř výhradně adventurní hráč, tak jsem to hrát prostě nevydržel.

Možná jedině tak, pokud jako naprosto šílený Seňor El Presidente bych mohl z relativně prosperující země udělat ruinu typu křížence Haity a Venezuely, čemuž by se mi rozumní lidé ze všech sil snažili zabránit (ale nic by jim to stejně nebylo vůbec platné), pak by mě možná hra typu (anti)budovatelské strategie mohla bavit. Navíc obohacena o možnost uplatňovat úplně bizarní nápady, jako že vydám zákon pro pěší na ulici, aby přechody pro chodce absolvovali tanečním krokem za halasného vyhrávání jihoamerických rytmů místo semaforu, abych celému světu dokázal, že lidé v "mé" zemi jsou tak šťastní, že doslova tančí na ulicích, by mě velice lákala.

Jsem úplně šílený? Možná ano. Jsem proto nejlepší kandidát na El Presidente. Proto vás žádám, abyste v příštích volbách na tohle důsledně pamatovali!

0/0
10.4.2019 23:12
Foto

P24e78t11r 57S67t87e49i71n82e28r 2643469395184

A můžu tam pořádat hromadné vyhlazování? Třeba bych rád zakázal náboženství a všechny pobožné vyhostil nebo zavřel, abych se nemusel starat o kostely a tak...

+6/−2
10.4.2019 14:48
Foto

P82e39t72r 59S92o89u61d79s61k24y 8776507222

Myslim, ze muzete.. nastavite si ateismus, tím se myslim deaktivujou nábožensky budovy a zavírat můžete libovolné.. ale nezkoušel sem to, ja odehrál asi 3h a už mě to nebavilo :)

0/0
10.4.2019 22:27
Foto

Z25d61e64n96e18k 79N43a60j18m98a21n 1524593816

Hlavně ať kapacita populace nekončí na 2000. Když jsem hrál 5. díl ve 4 lidech, tak každý měl max 500 ;-O

0/0
10.4.2019 14:11
Foto

J93a66r11o75s69l58a83v 14K34u23b85r58i50c26h98t 8115603450523

Tropico 6 koupím už jen z nostalgie. Na té hře jsem vyrůstal a i když jsou poslední díly pořád skoro stejné, tak třeba tady uvítám stavbu mostů - což tuším v pětce nebylo. Pokud to bude v češtině, paráda. Kolikrát tam jsou texty, které přesně nevím k čemu přiřadit (změna ústavy atd.. ). Za mě se těším.

+2/0
10.4.2019 11:49
Foto

J36a83k74u74b 48B31o85h31o18n71ě85k 8225766989337

Tropico už se tak dlouho točí kolem téhož s tak malým možsžvím inovací, že už si skoro zaslouží dvojí hodnocení.

Pro ty, co předchozí díly nehráli a pro ty, co je hráli.

Hrál jsem 4 i 5, ale zpětně bych od sebe ty dvě hry nedokázal rozpoznat a nevypadá to, že by 6 jakkoliv vybočila.

S odstupem času čím dál víc vzpomínám na Tropico 2, kdy ještě měli odvahu udělat něco jinak. Možná by to chtělo zase jednou takhle odbočit, protože moderního Tropica už bylo víc než dost.

0/0
10.4.2019 9:18
Foto

Z60d14e90n64e92k 45N86a11j75m15a55n 1904793416

5. díl přinesl hlavně zmíněné 4 éry, ale 6. díl je už naprosto stejný.

+1/0
10.4.2019 14:09
Foto

P98e72t56r 83Š68u84p17i55t45a 7244547612857

Na to, že jste diktátor, jsou někdy až příliš drzí. Chtějí někde spát, pracovat, jíst, bavit se, bouřit se a připravovat puče – všem se prostě nezavděčíte.

Zdroj: https://www.idnes.cz/hry/recenze/tropico-6-recenze-hry.A190409_103417_bw-pc-recenze_srp

;-D;-D

+7/0
10.4.2019 6:59
Foto

L97u90k56á24š 62N97a46v35a43r18a 2258588501599

Za mě osobně zklamání. Je to sice pořád skvělá hra, ale inovací je tam tak poskrovnu, že nejlépe uděláte, když zůstanete u pětky, která je co chvíli ve výprodeji za hubičku i s datadisky a co víc- vše je řádně odladěné. 75% je celkem adekvátní hodnocení a díky za recenzi.

+1/0
10.4.2019 0:38
Foto

K77a28r82o67l 88S86e57f61c86i26k 2376680525868

3 4 jsem mel zdarma pres Humble, predpokladam ze 5 bude rozdana pred svatkami koncem 19 ;-D

+1/0
10.4.2019 1:54
Foto

P58a39v78e94l 53L39a85š23t17o19v64i45č33k82a 6243165346897

A kruci, že já kupoval čtyřku na Xbox za necelé dvě stovky a ještě bez DLC :-)

0/0
11.4.2019 22:57

Dvaadvacet znaků, že s tímhle mužem vás místo pohádky čeká jen utrpení

Premium Některé ženy jako by se zhlédly v popelce. Věří, že oříšky přinášejí prince. Jenže nakonec jsou z nich spíš veverky –...

Inflace požírá uložené peníze. Kam s nimi, aby jich zmizelo co nejméně?

Premium Naspořili jste 200 000 korun, uložili je na účet, těšili se na úroky a po roce zjistili, že jste zbohatli o celých 340...

Biolog Zrzavý: Covid se postará, abychom umírali i na něco jiného než rakovinu

Premium Podle amerického psychologa a genetika Roberta Plomina mají zděděné geny daleko větší význam při utváření naší...