Diskuse k článku

RECENZE: Titanfall nezklamal. Je to nejlepší střílečka posledních let

Ještě v roce 2012 by to bylo něco těžko představitelného. Kdyby mi někdo řekl, že autoři Call of Duty vytvoří nejzábavnější síťovou střílečku posledních let, nevěřil bych. Titanfall má však chyb jen velmi málo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M67i33c45h59a66l 12K36a53l58a51š 7639476649

Ať je tu taky názor, který hru nehaní.

Hra je to výborná. Dynamická a rychlá. Nápadité mapy, vyvážená gameplay (krom pár detailů). A celkově je to první důstojný nástupce na poli rychlo tempových FPS her po Q3A (ano, od té doby žádná jiná hra nebyla!).

0/0
24.5.2014 7:30

F82i59l69i37p 27S46c77h48n91e86i95d95e76r 3422589834

Hodně divná recenze. Hru jsem nehrál, ale stačilo mi kouknout na Angry Joe review a hned mi bylo jasno. Hra má 4 hodinovou ( 2 hod. za jednu frakci) kampaň,  nechápu jak to nemůže být v negativech. Žádné mikrotranskace v pozitivech bych pochopil, kdyby hra měla model F2P. U hry za plnou cenu je to nesmysl.

0/0
26.3.2014 13:45

L86u38k40á12š 30N93o88v65á84k 1530205680575

Prej nejlepší... Já vidím pěkně velkou blbost, za spoustu peněz, která potřebuje mediální podporu, aby si to lidi koupili... Bude to jedna z těch her co si člověk koupí za 50€ a pak lituje toho, že si to kupoval.

+1/0
19.3.2014 11:55

D57a75n84i30e62l 94P24a42v56l47í46k 2224346748450

Vskutku zajímavé na té hře je to, že na zabití nepřítele (pilot vs. pilot) potřebujete několik zásahů ze střelné zbraně, ale jeden melee kopanec nepřítele zabije instantně;-D A nebo se můžete úplně vykálet na Titana a jen tak zabíjet hloupá AIčka. A co se nestane, na koneci hry skončíte na prvním místě.R^A než k tomu EA přidá další placená DLC, to je jen otázka času. To by totiž nebyla EA, jak je známe. Vkládal jsem v to nějaké naděje, vypadalo to docela dobře. I to téma se mi líbí. Ale v posledních letech prakticky každá hra od EA stojí za prd. Už si radši nic od nich kupovat nebudu. Snad jen EA Sports NHL jim ještě kupovat budu, ale tam už taky začínají celkem blbnout.

+2/0
17.3.2014 22:11

S48t63a88n69i77s68l70a23v 33N45o44v88a70k 7148529733363

Porad premyslim jestli si to poridit. Mam ted BF4, a tam kdybych si dal vse na minimum tak bych asi nehral protoze bych nikoho nevidel na vetsi vzdalenost. Online hry sice nejsou tak moc o grafice ale schopnostech hrace se zorinetovat v prostredi a nedostat se na konec zebricku. Ale ta grafika pomaha napriklad rozeznat ker od vojaka. ;-)

0/0
17.3.2014 13:08

A18n90d43r20e21j 74B24r46a43b51e39c 4892921887954

S tim v Titanfall problem nebyva. Ta hra je dost barevna a nevybavuju si, ze by se s nastavenim menila vykreslovaci vzdalenost.

0/0
17.3.2014 13:38

O29n52d26ř31e63j 50L89o87š85o62t61h 1835275165531

Ty screeny jsou z PC? Vypadají dost otřesně 8-o

+2/0
17.3.2014 21:33

A37l14e73š 20J13a42v40ů34r37e87k 2732329440270

ja jsem v bF4 na konci, ve spodni casti,  zebricku tarka pokazde, a vetsinou me to nevadi :-) . Ale nekdy me to pekne s... . :-)

0/0
17.3.2014 14:21
Foto

M40a32r39e56k 47T69o27n 8862308198849

Pojede mi to na AMD 3,2 Grafika 256MB ?

0/−1
25.3.2014 14:52

M27a12r56t56i59n 89F96i40a88l23a 7351258813853

Zatím žádné mikrotransakce jako plus u hry, která stojí 1000 v základu? Kam ten herní svět dospěl, když je něco takového označeno jako výhoda hry.:-(

+15/0
17.3.2014 10:07

M62a87r27t88i43n 88P28o55c70h55m40a31n 6378799462

Presne. Ja bych asi preferoval model hrani zdarma s mitrotransakcemi, jako je to treba v LoL (a tam jsem ty penize nakonec rad utopil). Protoze mam obavu, ze tohle by me za chvilku nebavilo a nechce se mi vyhazovat litr za to, abych to zjistil :)

+1/−5
17.3.2014 12:21

R35u50d82a 64S35l85a39v82í77k 5763968766911

Kam by měl dospět? Za posledních 10 let je prodejní cena her prakticky stejná, ale náklady vzrostly 10-100x. Někde ty peníze na vývoj vzít musejí.

0/−1
17.3.2014 14:15

M54a13r15t16i57n 70P83o80k10o97r86n30y 1661719415114

Tak pred 20 lety byly hry proti dnesku pekne drahy. Ale kdyz si vezmes kolik kusu se prodalo tehdy a kolik dnes, tak si mohou dovolit jit s cenou dolu, stejne jako do toho spat spoustu prachu.

Pak ovsem nastava daleko vetsi problem, kdyz se nesplnej predpokladane prodeje.

+2/0
17.3.2014 14:30

A26l37e62x27a93n63d72r 51C60h56y10t33i15l 2494212455211

Pred dvaceti lety tady hlavne hry nikdo moc nekupoval, to se kopirovalo na diskety a predavalo i s virama ze tridy do tridy. Onehalf rulez!

+1/0
17.3.2014 23:55

O35n10d67ř49e34j 73L66o94š64o34t52h 1955435675231

1000 v zakladu je jeste dobry, vic me vadi to, ze pokud chci hru koupit online treba pres origin, tak je o dost drazsi, coz nechapu. BF4 tam stoji porad v prepoctu 1650 Kč, na xzonu byl v den vydani za 1100 myslim a ja ho koupil pred par dny v elektrowordu za 600 Kč. Nevim, za co si mam na originu priplatit 1000 Kč ;-€

+3/0
17.3.2014 22:02

J97a80n 60R49y44c59h97t90á39ř 4627542112694

Opět jedna "oduševnělá" hra, kde se nestřílí, neseká mečem a krev neteče proudem . . .o)))

+2/−9
17.3.2014 8:19

L60u75k60á85š 51M18i40c70h73a60l 3917636943328

Bohuzel musim dat za pravdu kolegovi. Tahle hra sice neni o grafice (i kdyz neni vylozene spatna), ale nektery textury, hlavne tu uvnitr lodi, jsou jak z dob Doom 3 to v dnesni dobe trosku kazi jinak vyborny dojem. Navic, kdyz clovek vezme, ze na PC ma hra monstroznich 50GB...

+7/−1
17.3.2014 7:08

M38a38r30t55i26n 87N85o34v33ý 7873718102

Kdyby sis to zahrál a pošteloval nastavení, tak víš že ta hra může vypadat daleko lépe než jak to preferuje pan recenzent.

0/0
17.3.2014 7:59

M60i37c19h37a86l 78N72a95c43h87t73m65a53n35n 8377522337290

V takovém případě by to ale mělo být v recenzi zmíněno. Screenshoty jsou součástí recenze a v tomto případě tedy tu hru prezentují hůře, než jaká je doopravdy.

+3/0
17.3.2014 10:07

L84u49k37á68š 61M19i16c37h22a83l 3367526713248

Pardon pane odborník, ale textury mám nastavené na Insane a nějak to pořád není ono. Hra sice nevypadá vůbec špatně, ale některé textury jsou prostě slabší a .

+1/0
17.3.2014 17:11

J50a56n 13K60a45r73e22l 90N98o88v49a63k 5636124908596

38GB je nekomprimovanej zvuk.. je to spatny.. hra taky v podstate po par hodinach nema co nabidnout

0/0
17.3.2014 9:36

H42y10n13e29k 85Š60l33a67h56ů28n80e51k 4599213166459

Ty hraješ MP hry jen pár hodin?

0/0
17.3.2014 10:35

A90n87t55o55n93í50n 48H28o97l54í14k 8457613504350

Tech 50 giga totiz nejsou textury, jak se mnozi puvodne domnivali, ale pry chybou na strane Originu rozkomprimovane audio, ktere u teto hry ma snad 10 jazykovych variant. Osobne rozhodne pockam, az to trochu zalataji ..

0/0
17.3.2014 13:35

M48i51c37h89a33l 44N14a27c91h70t40m86a81n14n 8617222987220

Já vím, že hry nejsou jenom o grafice, a že v pohybu to vypadá daleko lépe, ale ty textury jsou vážně otřesné.

+6/−3
17.3.2014 0:43

A36n51d22r57e72j 91B20r83a49b58e73c 4762151967694

Mam vse na minimum kvuli stabilnim 60 snimkum za vterinu. Vse na maximalni nastaveni bude vypadat uplne jinak.

+6/−1
17.3.2014 0:45

P80e96t59r 23U21r54b88á85n69e62k 3841629627668

To Vám v redakci na recenze nemůžou pořídit pořádné PC? Celkem to kazí dojem z recenze.

+7/0
17.3.2014 9:52

A24n46d41r14e33j 35B98r22a89b78e45c 4792481947554

Neni to lepsi nez ty vypulirovane screenshoty, ktere o hre nic nevypovidaji? Jinak tady je moje sestava. Rekl bych, ze to neni az takova katastrofa: CPU Intel Core i5 2500K (3,3GHz); GPU Gainward GTX 570 Phantom, 1280MB GDDR5; paměť 4x4GB DDR3 1600MHz.

+1/−2
17.3.2014 10:05

P53e25t65r 43U26r10b16á11n98e86k 3671469647518

Té otázce možná úplně nerozumím. Pokud myslíte často upravené screeny od vydavatele, které neodpovídají skutečné hře tak máte pravdu. Ale screenshot od recenzenta na nižší než maximální nastavení kvality není také vypovídající. Kdybyste to nedovysvětlil zde v diskuzi, tak bych si na základě screenshotů myslel, že textury jsou opravdu tak příšerné. Ta sestava katastrofa to není, ale ta grafika bude asi slabinou.

+3/−1
17.3.2014 10:16

H94y87n38e56k 27Š34l21a41h71ů81n70e70k 4679163806769

Proč je v online hře grafika slabinou? Všichni, co znám, si detaily dávají na minimum.

0/−1
17.3.2014 10:36

P92e40t26r 46U28r28b46á65n17e44k 3421269647888

Tak asi mají všichni co znáte slabá PC.

+2/−1
17.3.2014 10:41

L43u70k94á89š 17H33r31d69l43i21č52k83a 6724549427101

Často se nastavuje grafika v multiplayer střílečkách tak, aby model hráčů co nejvíce vynikal, vypnou se třeba různé barevné filtry, stíny, přelivy, různý prach, tráva apod.

+1/0
17.3.2014 19:08

H29y31n55e62k 53Š33l35a57h69ů19n19e60k 4279763986559

Jak píše Hrdlička. Viditelnost nepřátel + vyšší fps. 60 fps je na nějaké soutěživé hraní málo.

0/0
18.3.2014 11:01

A26n81d36r96e21j 90B69r18a82b33e96c 4142931447554

Novou grafickou by to zrejme sneslo. Ono jde take o to, co od hrani ocekavate. Spousta lidi se pri hrani on-line spokoji s prumerem okolo 40fps a preferuji hezci grafiku. Ja kdysi hraval zavodne a cokoliv pod stabilnich sedesat je pro mne neprijatelne. Mozna udelame jeste nejake obrazem, kde natipam obrazky na vyssi nastaveni.

+8/−1
17.3.2014 11:06

H90e33r17b24e20r70t 11V45á19c44l47a30v96s23k70ý 4529665221962

Proč do toho motáte irelevantní zkazky o osobních preferencích? Každý hra si zaslouží být prezentována na maximální detaily, i kdyby si autor nakrásně liboval v černobílém provedení.

+1/−4
17.3.2014 15:46

J66i89ř27í 44J87u38ř60i46c79a 2298363301

A proč, pro mne je více odpovídající screeshot na střední nastavení. Nepotřebuji vidět jak to vypadá na něčem, na co nehraji. A u stříleček opravdu preferuji viditelnost, takže různé kouře  a pod vypínám. Ale obrázek z průměrného nastavení preferuji.

+1/0
18.3.2014 8:40

P62e35t62r 27U37r20b61á87n83e24k 3461269617728

Pro koho vlastně ty hry dělají, když si všichni vypínají detaily :-) Já to hraju pro zábavu a zážitek a k tomu většinou patří hezká grafika.

+1/0
18.3.2014 8:50

J69i71ř94í 21J79u40ř91i96c76a 2658733871

No, třeba u wotka mi kouř brání ve výhledu a soupeři ne. A navíc jedu na hezkých 110FPS. ;-D

0/0
18.3.2014 9:50

P28e84t58r 34U31r25b82á24n83e93k 3431949437418

Tak to by vám možná postačovalo nějaké Wot pro osmibity, místo tanků čtverečky a místo stromů křížky. Mám myslím dostatečných 60+ fps při full detailech. To že to díky tomu aspoň trochu připomíná realitu je důvod proč mě to baví. A neřeším to co vy.

+1/0
18.3.2014 12:13

J14i34ř22í 52J53u10ř82i25c67a 2878513671

Ne, nestačilo. Ale kdybych chtěl realitu tak nehraju wot. A full details to nezachrání.

0/0
18.3.2014 15:55

P49e94t38r 65U58r96b53á48n90e75k 3381599927318

Hergot, příspěvek se mi někam ztratil tak píšu podruhé :-) Máte pravdu že často vylepšené screenshoty od vydavatele, které neodpovídají skutečné hře nejsou vypovídající. Ale screeny od recenzenta, které jsou v nižší než maximální kvalitě také ne (pokud zrovna neporovnává vliv nastavení na výkon a kvalitu). Kdybyste to tady nenapsal do diskuze, také bych nabyl mylného dojmu, že jsou textury tak mizerné. Celá sestava není katastrofa, pouze grafická karta. Jinak dobrá recenze, jen ty screeny, jen ty screeny... :-)

+1/0
17.3.2014 10:24

P43e47t88r 75U38r98b77á47n35e66k 3831349217728

no a jsou tu oba ;-D

0/0
17.3.2014 10:25

J15a13r26o69m81i63r 75C87e84r27m45a46k 7519934508382

8-o Vy asi budete tezky autista.

0/0
17.3.2014 11:55

M94i61c58h32a66l 44N35a91c59h51t88m11a68n70n 8817332847800

Bylo by fajn to v recenzi zmínit.

0/0
17.3.2014 10:05

H43e87r58b67e77r38t 54V54á62c71l39a90v57s83k96ý 4969705311742

Jeden hi-tech postřeh - v galerii čtenář nepozná, jestli hra jela 5 nebo 60 FPS. Neexistuje proto důvod dělat hnusné printscreeny.

+3/0
17.3.2014 15:37

Najdete na iDNES.cz