Neděle 18. dubna 2021, svátek má Valérie
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 18. dubna 2021 Valérie

Diskuse k článku

RECENZE: Terminator: Resistance je zastaralá béčková střílečka. Přesto baví

Máme tu novou terminátoří videohru a světe div se, i přes listopadové datum vydání nemá nic společného s hrozným filmem Terminátor: Temný osud, který aktuálně právem pohořel v kinech. Hra je sice po všech stránkách zastaralá, přesto překvapivě celkem pobaví.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

T45o65m34á10š 73V38e12j77m35e36l10k72a 6353790693522

Jedna z nejlepších her co jsem po dlouhé době hrál (fakt dlouho jsem nic nehrál). Skvělé mise, zbraně, nepřátelé, hudba, příběh a zápletka. Největší výhodou je to, že hru jsem v pohodě dohrál na svém prastarém PC, která má většinu střev z roku 2008. Intel Core 2 Duo E7200 (2,53GHz), 6GB 800MHz DDR2 RAM, GeForce GT 730 2GB DDR5 RAM ;-D;-D;-D

0/0
6.12.2019 9:30
Foto

K52a92r27o69l 85R75o50u85b95í85č36e29k 1777761892

Terminator: Dark Fate je příšerný film. Ostuda série. Sice je o něco málo snesitelnější než předešlý díl, který je ještě horší, ale stejně je to tragédie. Natočeno pro Mexičany, SJWs a PCs, kteří na film stejně nešli. Podle Hollywood Reporter je Dark Fate v minusu 120 milionů dolarů, podle Collideru je to ještě o 10 milionů víc. Takže film propadl na celé čáře. A ano, zasloužil si to. Naopak videohra Resistance je sice zastaralá, ale zábavná. Zároveň je také mnohem víc Terminator, než nový film. Souhlasím s recenzí.

0/0
3.12.2019 9:51
Foto

O56n66d20ř14e65j 43M25a93r51e64k 2262127322855

K filmu - většinou shlédnu jen druhé pokračování úspěšného filmu, udělal jsem výjimku jen u Pána prstenu :-)

Ke hře - ta grafika je v dnešní době fakt hnusná.

0/0
30.11.2019 21:44
Foto

J50a40n 55K85r48b89e51c 8605657774587

Autore, zpátky do školy psát slohovky než začnete psát další recenze. Pro dobro nás všech. Děkuji.

+3/−5
30.11.2019 6:04
Foto

M68a48r72t54i60n 34B86e77n68e88š 3682697464539

"Pro fanoušky orgie" ... Tak mě napadá, on existuje i nějaký nefanoušek Terminátora?

+3/−1
30.11.2019 4:49
Foto

P58e11t38r 11J66a63r88o98š 6553502101

Nejspis lide, pro nez ma ta saga stejnou vahu, jako zprava o nove bluzce Helenky Vondrackove v Blesku.

+1/0
30.11.2019 17:39
Foto

M87a38r35i26a34n 78B17e51n65č91a88t 4648681635854

Terminátor: temný osud:

71 / 83 rotten tomatoes

73 csfd

a trzby taky nejsou vylozene prusvih... takze Emanuel je nově recenzent i filmů? :-)

+7/−4
30.11.2019 0:52
Foto

O56n23d63ř25e14j 85S95e83k19e87r83a 1967756786139

Ne, je to arogantní mudrlant, který dodnes neakceptoval PC jako herní platformu, což dává při každé příležitosti najevo. Prostě takový protipól fanatiků z druhé strany barikády, jen si na rozdíl od většiny z nich nedělá srandu a myslí to vážně.

+9/−1
30.11.2019 1:04
Foto

M28i48c83h25a34l 18M62o98t60y46č12k77a 4563880881479

Psat o kvalitach filmu hned v perexu mi taky prislo zbytecne, ale trzby jsou opravdu velky prusvih (pokud tomu trosku rozumite).

+5/0
30.11.2019 1:41
Foto

J52i54n53d98ř72i93c68h 53S25t78r49a51k28o57š 6987143334277

Ohledně tržeb to rozhodně není co producenti čekali viz "Tržby kin: Nový Terminátor propadl a prodělá" https://magazin.aktualne.cz/kultura/film/terminator-temny-osud-trzby/r~92d1639afefe11e98d520cc47ab5f122/

nebo tady https://variety.com/2019/film/box-office/terminator-dark-fate-box-office-flop-1203391309/ plus hodně jiných článků.

+2/0
30.11.2019 6:05
Foto

M18a73r39i60a10n 85B94e75n60č47a57t 4968161465664

Jasný trzbami to nedopadá zatím nejlépe, ale věta ve stylu ,,je zcela právoplatně propadák" říká, že je to to propadák i jako film.. a to rozhodně neni.

0/0
30.11.2019 9:12
Foto

M43i39l96a13n 83Š44e73l32i15g74a 7821884153983

Pise, ze "pravem pohorel v kinech". Coz je pravda.

+1/0
30.11.2019 13:42
Foto

L56u23b84o68m82i58r 38K46i65n58d77l 5476349468719

az na to ze neni vubec dulezite jak se filmu vede v USA. Dulezity je uspech mimo USA a hlavne v Cine

+1/−1
30.11.2019 20:35
Foto

P46a77v21e15l 21P30o53s25p68í58š93i12l 7970562708938

Naprosto nemate pravdu... nejdulezitejsi jsou prave trzby v USA, odkud jde producentum cca 50% z trezeb (vstupneho). Ve zbytku Sveta jim jdou totiz o dost nizsi procenta a z Ciny daleko nejnizsi. Zjednodusene receno. Takze je to presne naopak, nez tvrdite ;-)

+1/0
30.11.2019 23:12
Foto

L85u47b61o75m78i73r 47K77i98n10d84l 5616599778479

jasne stejne jako Pacifik Rim atd...

Chce se to trochu zajimat;-D

https://www.kinobox.cz/clanek/11824-warcraft-2-se-mozna-nepodiva-do-americkych-kin

+1/0
30.11.2019 23:50
Foto

P71a37v53e92l 68P70o68s61p83í86š64i90l 7660842128678

A proto se s největší pravděpodobností nikdy nikdo žádný Warcraft2 nenatočí. Protože v Americe naprosto propadl a tudíž to byl obrovský (nejen) finanční průšvich. Že se na něj chodilo hodně v Číně, z toho trhli něco jen místní provozovatelé kin. A pro finančním i kvalitativním fiasku druhého Pacificc Rimu se od pokračování taky nikdo nehrne, tolik k vaším relevantním článkům ;-);-D

Chce se o to trochu zajímat a ne si trochu hloupě vygooglit jeden starý článeček, který o problematice celosvětových tržeb filmů naprosto nic relevantního neříká. ;-)

0/0
2.12.2019 1:07
Foto

L25u71b55o71m33i68r 78K20i30n59d70l 5746779968309

ja vas necham ve vasi blazene nevedomosti;-D

0/0
2.12.2019 6:54
Foto

P49a18v38e85l 12P42o12s59p95í83š22i88l 7450192568308

Dobrá, ukažte mi teda jediné info, že by se chystal někdo někde natáčet Warcraft 2 nebo pokračování Pacific Rimu ;-)

Z Warcraftu šly do dražby i filmové rekvizity a sám Duncan Jones už před lety potvrdil, že by rád točil další filmy, že se s nima už od začátku počítalo, proto i ten dějový cliffhanger na konci prvního filmu, ale další peníze do toho nikdo nenasype.

Nebo nejen u těhlech dvou, ukažte mi jakýkoli opravdový blockbuster, který prodělal těžký finanční provar a jehož pokračování se bude točit, jen díky Číně?!

0/0
2.12.2019 12:16
Foto

P73e45t86r 32M74a48l68i74š82k48a 6201965851163

Chtěl jsem na to jít do kina, ale pak jsem zjistil, že to není 3D takže jsem nešel.

0/0
1.12.2019 16:01
Foto

M89a43r51e57k 55K26a65p19u76s59t28k87a 3434824871580

Ze film Terminator Temny osud pohorel? 73% na CSFD vam je malo?

+7/−1
30.11.2019 0:49
Foto

P31a89v56e23l 83P52o13s58p61í73š35i89l 7740142568958

Pohořel v kinech a to je pro producenty to nejpodstatnější a rozhodující ukazetel ve smyslu, jestli natočí nebo nenatočí další film s touhle tématikou. :-P

Aneb "Nový Terminátor prodělá víc než 100 milionů dolarů"

viz: https://www.moviezone.cz/clanek/39236-novy-terminator-prodela-vic-nez-100-milionu-dolaru

+3/0
30.11.2019 0:56
Foto

T69i61b42o63r 42V29i53z46v52a23r26y 9974884903595

Nový Terminator není vůbec špatný, má solidní recenze a zisk. To se vám až tak nelíbil nebo proč tvrdíte že se strašný?

+3/−1
30.11.2019 0:13
Foto

P19a52v91e91l 96P22o43s13p41í81š76i31l 7650512608628

Ne, ZISK ten film opravdu nemá! viz.výše... ;-)

+4/0
30.11.2019 0:57
Foto

T80i89b66o55r 78V50i68z14v84a46r42y 9954844633215

Ok. Pro vás tedy TRŽBY .

0/0
30.11.2019 9:57
Foto

P97a52v31e42l 96P76o91s22p91í37š79i64l 7420752778928

A v čem je jako rozdíl, zisk se samozřejmě odvíjí od tržeb? Pořád jde o to, aby se film zaplatil, což se nestalo. Malé tržby = žádný zisk nebo rovnou prodělek. Vy píšete o solidním zisku, který není a chcete to změnit na solidní tržby, které pochopitelně také nejsou?

0/0
30.11.2019 12:12
Foto

T83i71b32o59r 52V19i49z90v14a67r55y 9584104373795

Tak já 250 miliónů dolarů za špatné tržby nepovažuju. Že to není pro tvůrce dost je myslím jiná věc.

0/0
30.11.2019 12:34
Foto

M90i42l39a55n 87Š67e73l67i49g87a 7621854893463

250 milionu spatne trzby nejsou, jenze tvurcum zustane z trzeb cca 50 %. Takze kdyz stoji film 200 milionu a vydela 125 milionu, tak je celkem jasne, ze to neni pro tvurce dost, kdyz jsou 75 milionu v minusu.

0/0
30.11.2019 13:45
Foto

K74a90r21o10l 74S19e45f41c53i70k 2176470625868

oni nejsou v minusu 75.. je to mnohem vic protoze do nakladu ste nezapocitali kina (taky urthnou urcite %) + reklamy taky neco stoji. Takze z finencniho hlediska je to jasny propadak a ne maly, ale obrovsky. Zachranit to muze prodej DVD + streamovaci sluzby, ale vysledek bude spatny. Nedokazu pochopit proc tlaci na pilu, Terminator 1 - 2 okey, jasny kultovy film, ale od 3ky je to hruza a furt se nevzdaji

0/0
30.11.2019 17:00
Foto

O48n75d63r42a 11H93ů50ď19a 5536171138348

Ja bych rekl, ze se nevzdavaji proto, protoze to ma obrovsky potencial.

Ale posledni dil neprinesl vubec nic noveho v pribehu. Byl to takovy vylepseny prvni dil.

Ale stejne..nejsem fanousek a na dalsi stejne pudu :)

0/0
30.11.2019 17:26
Foto

P43a82v69e73l 62P71o74s98p92í66š79i48l 7630942358298

Ach jo, tak znovu, trzby 250 mega u filmu, ktery mel rozpocet 185 mega ( plus zpravidla jde dnes do nakladu na marketing jeste jednou takova castka, jaky byl rozpocet) jsou proste spatne. Producentum jde jen cca 50% z trzeb v USA, ze zbytku Sveta min a z Ciny nejmin. Z trzeb 250 mega tedy uvidi hrubym odhadem maximalne tak 80 mega, zalezi kolik jde presne odkud. A naklady na film + marketing studio melo odhadem nekde kome 300 mega (oni to naschval nikdy presne nepriznaji, aby pak jejich ucenti mohli carovat :_).

Takove trzby by byly proste dobre treba ve vasi vecerce, ale ne v tomhle pripade ;-)

+2/0
30.11.2019 23:20

Bláznivý voyeur Tichý. Žil jako bezdomovec, dnes jeho fotky stojí statisíce

Premium V jeho domě se fotky válely po zemi, padal na ně prach i bláto z bot. Na téměř každé z nich byla skvrna od kávy nebo...

Za fotky nehody Philipa nabízeli obří sumu. Neprodal jsem, říká exšéf Kladrub

Premium Když v roce 1996 přijela do Čech britská královna Alžběta II., snad nikdo nemohl velkému milovníkovi koní a jejich...

Svačiny jsou zbytečné. Stačí jíst dvakrát denně, vysvětluje profesor Anděl

Premium Nadváhu má v Česku až 44 procent mužů a 31 procent žen. A obezitu dalších 20 procent mužů a 18 procent žen. Statisíce z...