Diskuse k článku

Promarněná příležitost i zábava. Star Wars Battlefront 2 v multiplayeru

Multiplayer očekávané akce Star Wars Battlefront 2 hodnotíme ve dvou. Zatímco Honza Srp je za toho hodného, role kata se nechtěně ujal Ondra Zach. Výsledná známka je průměrem obou hodnocení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J70i58ř28í 43D43u30š50e66k 8522761721613

střílečka ve které nejde jen a pouze a skill hráče je na střílečka na govno.

0/0
22.11.2017 18:48

M55i42c71h81a15e49l 88L37ö34f51f96e92l22m58a74n74n 7538968167310

Jsem vlastně rád za ten styl "hodný a zlý recenzent". Ve Score to kdysi také praktikovali, a z takové recenze si člověk odnese maximum informací, ať je fanda, či mu (tady konkrétně EA) nesmí přes HDD.

+8/0
21.11.2017 20:23

A17n97d66r85e42j 30N14i44k37o75l41a26j 1755936536567

Mikrotransakcie nie sú zle ak sú len kozmetické alebo v hre ktorá je zadarmo.

0/0
21.11.2017 19:50

P87e48t16e67r 30M90l74i66c69h 8674932343805

Trapas :)

- V Lol si za penize lze tez koupit hrdinu a nikomu to nevadi. Staci si nasetrit IP-body.

- Top hraci jsou vetsinou cheateri. Jim chcete zvyhodnovat nakupy? Opet je v tomhle Lolkovy system lepsi.

- Mohla by byt moznost koupit si danou jednotku na par dni za mensi pocet bodu. Nebo treba na den, za token, bonus ze hry nebo bonus za prihlaseni (NosTale denni bonus).

0/−6
21.11.2017 15:45

P11e12t63e38r 20T10l14u37č49h83o28ř 3854952636151

LoL není dobrý příklad. jedna věc je, že oni s tím začali v době, kdy MT nebyly tak "zavedené". Riskovat, že se ten obchodní model neuchytí bylo velké riziko. Navíc si kupuješ jen kosmetické změny. U této hry jde mnohdy o herní zvýhodnění.

A když už jsme u toho LoL, co takové paradoxy, jako nákup ikonek, gest, truhel s úlomky za RP, čili real money? Sami už nevědí, jak z lidí tahat prachy. Jenže oni už na druhou stranu moc prostoru nemají. Proto každá novinka z jejich strany bude potencionální absurdita. Akorát z jiného soudku, než u SWBF2 :-)

+3/0
21.11.2017 17:00

M36i86c61h64a61e70l 50L91ö10f66f83e41l35m64a22n57n 7108728967740

LoL je skutečně špatný příklad, a Riot hlavně dělá to nejzjevnější - vydá nového championa který je OP, udělá promo, všichni si ho koupí (protože v té chvíli nemají 6300 IP, nebo kolik stojí teď). Po měsíci ho nerfnou protože byl OP, vydají dalšího a cyklus se opakuje.

0/0
21.11.2017 20:26

J23a53n 90Š24l17é73g43l 8782770978963

Trapas? Lol je zadarmo!!! BF2 nikoliv... podstatný rozdíl

+3/0
21.11.2017 17:11

T41o91n32d14a 87H73e64j29l19í43k 1518963469597

Nějaké ty záběry ze hry:

https://youtu.be/AiwRIkRTvms

Nevím, kde by to vzalo těch 80% teda.

0/0
21.11.2017 11:07

P17e51t91e47r 92T55l12u94č12h29o84ř 3944602966761

Souhlasím s Ondrou Zachem. Při čtení jeho hodnocení mi pomalu vyvstávali na mysl další hry, které jsou na tom s mikrotransakcemi podobně. Mikrotransakce jsou hřebík do rakve kvalitních multiplayerovek obecně. S ohledem na případnou přítomnost MT vždy dobře rozmýšlím, kterou hru si pořídím, i když mě třeba beta verze bavily...

+2/0
21.11.2017 10:02

P38e25t36e87r 18B82i67e37l88y 6985131186

Moc fanusik starwars niesom, ale akonahle bude hra v eaccess tak si zopar kol dam a posudim sam

0/0
21.11.2017 9:39

T58o88m11á78š 74T22ö25k20ö41l51y 7556730191334

EA access nebo early access? Tak jako tak nerozumím - hra už vyšla, ne?

0/0
21.11.2017 10:08

P76e71t23e70r 45B75i28e69l12y 6905591596

to prve :) hra uz samozrejme vysla, ale na to accesse bude zanedlho zadara :) teda v ramci predplatneho

0/−1
21.11.2017 10:36

O53n13d14ř55e89j 27M17a60r50e96k 2342897692675

...mě teda upřímně řečeno autorů z DICE líto není vůbec, už jen proto co provedli se sérií Battlefield

+4/0
21.11.2017 8:10

Najdete na iDNES.cz