Diskuse k článku

RECENZE: Lara Croft nabrala životní formu, nový Tomb Raider vás pohltí

Završení trilogie restartovaného Tomb Raidera se nadmíru povedlo. Na první pohled je hra od svých předchůdců k nerozeznání, řada drobných vylepšení na těch správných místech z něj však dělá nezapomenutelný zážitek, který by si měl vyzkoušet každý správný hráč.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A34n40t44o76n73í30n 59Ž54o78h37a 2285770838256

" Po vzoru Uncharted si zahrajeme i za dětskou verzi oblíbené hrdinky"

Nechci rýpat, ale proč po vzoru Uncharted? Hraní za mladou Laru tu bylo už v dobách, kdy nějaké Uncharted ještě neexistovalo (tedy Uncharted to dělá po vzoru Tomb Raidera)...

0/0
12.10.2018 7:49

K76a85r76e58l 30V92a21n11ě22k 2494857716135

Bez češtiny to nemá cenu, počkám až to někdo přeloží, pak budu uvažovat, předchozí všechny díly češtinu měli.

0/0
14.9.2018 22:14

J27i26ř43í 29J12u43ř85i51c55a 2618963121

To je fakt. Vy potřebujete češtinu jako sůl. :-)

+6/0
2.10.2018 18:44

M42i23s29o 69M25o15z38o89l39i96k 3339379375316

Je velka škoda, ze pre PC neurobili krabicovu verziu. Ale po precitani recenzie ma velmi svrbia prsty, ked na hru pozeram na steame pri verzii so season pass-om :D

0/0
13.9.2018 23:47
Foto

H71o71n57z80a 23S83r61p 9294463142918

Takových bude čím dál tím více.

0/0
14.9.2018 0:02

A65l29e71x40a67n38d61r 14C73h19y85t63i56l 2644162855261

Jako mladík jsem Tomb Raider nesnášel, že mi nestál ani za upirátění. Dnes ho kupuji.

GG autoři. GG.

+3/0
13.9.2018 22:50

J27i42ř28í 27J76a50h37o93d30a 9806348186222

Zdanlive ot, ale ne tak uplne. dnes se povedl unravel 2. denuvo4.9. po 94dnech. lara ma take 4.9, nejvetsi orisek soucasnosti. na rade je sice JWE a PES, ale i tak se zda, ze se blyska na lepsi casy...

0/−4
13.9.2018 22:27

J37i50ř13í 19J92a16h26o85d36a 9406578546502

JWE done. GJ codex

0/0
26.9.2018 14:40

M77i27c22h85a13l 23W32e66i18d22i81n14g49e11r 2398215503604

Obličej je naprosto stejný jak ve 2. díle.... nevím, o čem tu lidi mluví...

0/−1
13.9.2018 19:42

M21a75r78t88i15n 38K48n51a77p 1451228189486

No moc se těším, jsem úplně nadsenej z recenze a mám taky stejnej pocit, že druhá Lara v Benátkách už na vždy bude ta nejlepší.... Muj XOX se na na co těšit!

+2/0
13.9.2018 13:50

L22u10k89á23š 96N45o75v40á56k 1900985500475

Jako dítě jsem měl rád Tomb Raider. Po těch 20 letech už je to ale podle mého názoru velice vyždímaný titul. Proč nevymyslí něco nového a originálního?

0/−11
13.9.2018 10:08

M89i85l35o96š 14K14r31u89m56p 2244387374

já myslím, že se ty dnešní od těch prvních liší hodně. Tam to byla jen gymnastika na krychlích, střílení netopýrů a tahání za páky

+13/0
13.9.2018 11:21

J65i11ř19í 33F34r27o37l69e69c 7135684362927

Ano, bylo to mnohem lepsi.

+1/−9
13.9.2018 15:03

N90i98k49o70l96a 77M43a23r74k81o56v52á 7374970322318

Sentiment je šílená věc, co?

0/0
18.9.2018 11:02

J22i24ř95í 85F90r16o88l60e11c 7285344962417

To není o sentimentu ale o vkusu.

0/−1
27.9.2018 10:32

N24i65k68o97l37a 43M10a62r63k63o33v38á 7874940142418

Takže skákání po hranolech a schválně matoucí level design, kdy všechny textury v jednom levelů byly stejné, byl vlastně vrchol herního developerství. Jako já to chápu. V 96. to byl přelom, něco nového, také jsem u toho byla, ale nemohu opomenout absenci jakéhokoliv smysluplného děje, hereckých výkonů a podobně. V tomhle Shadow nabízí celkový zážitek včetně oněch hrobek, kterých je požehnaně a v Deadly Obssesion obtížnosti se vám v mnoha úrovních zpotí půlky, protože ukládat se dá jen u táboráku, jelikož checkpointy neexistují, a zmizí i jakékoliv smyslové zkratky, které vás mají upozornit na to, co je a není možné využít pro šplhání. Zkrátka každá éra měla něco do sebe a odmítam plivat na tu poslední jen proto, že není z polygonů velkých jako ping pongový míček a hra není jedna velká kostka s mezerami mezi.

+1/0
27.9.2018 12:54

J89i20ř51í 54F22r27o75l70e14c 7705774842527

No tak ty polygony to platilo snad pro první TRaidry, Anniversary a hlavne Underworld zas nebyly pixelove skládačky :-) Na nikoho tady neplivu, hrál jsem první TR po restartu pár let zpět a OK. Ale víc se mi líbil prostě původní koncept. Na tom novém se mi nelíbí ten ultrahypermega psychologický podtext a taky že Lara je furt potrhaná a zkrvavená - možná je to povrchní ale TR se hraje i kvůli tomu, že tam neběhá chlap :-) takže záleží, jak Lara vypadá.

0/−1
27.9.2018 13:06

N83i16k71o53l62a 72M63a32r54k95o83v66á 7614240852628

Vám nová Lara případá jako chlap? O tom celý ale princip rebootu je. Že člověk určitě nemůže prolézat hrobky, vidět nadpřirozené věci a zůstat "normální".

0/0
27.9.2018 13:30

J85i38ř52í 35F36r72o40l39e92c 7985334542267

Nepřijde. Myslel jsem to obecně že TR je populární díky Laře.

0/0
27.9.2018 13:52

T52i25b25o33r 90M58a91s55n52ý 3448206964

Jo, tohle si jednou zahraju, az bude cas.

+1/0
13.9.2018 10:02

I69v45a57n 78P90r88o72c79h86á46z19k63a 3981894975765

a nové železo

0/0
18.10.2018 15:12

E28r28i35k 98A32r92n60o95l59d 8213447709696

Ten face je naozaj nejaký iný, pomaly sa mení na chlapa. Možno neskôr v rámci trendu zmení aj rasu :)

+9/0
13.9.2018 8:38

E46r61i46k 92A43r80n29o95l28d 8943397879956

Možno sa neskôr...

0/0
13.9.2018 8:39

T47o61m36á52š 53K14u22c81h91a53ř 3537211298501

V jedničce mi teda přišla víc sexy. Tahle má nějaký nezajímavý unylý obličej pomocné skladnice. :-P

+17/0
13.9.2018 8:24

D26r32a78h67o95m21í83r 37S34t73r91o38u53h46a40l 4345848532784

Já myslel, že hlavní tahoun staré série byla prsa.

+27/0
13.9.2018 7:48

J36i73ř64í 65K70l25e96j19n43a 2937178416807

;-DV

+1/0
13.9.2018 8:03

T60o88m75á51š 17K74u88c70h73a67ř 3927401408691

Tak tak, proto to byla jediná hra, kde jsrm kdy byl ochoten hrát za ženskou postavu. :-)

0/0
13.9.2018 8:27

A76n86t18o98n24í10n 73H88o25l41í77k 8107403314560

Byla no .. uz nejsou .. RIP

+3/0
13.9.2018 15:30

M28i65l19o76š 81K94r58u38m98p 2534337644

proč má slečna Croftová úplně jiný xicht než v předchozích dílech?

+5/−2
13.9.2018 7:46

M13a84r66t88i76n 10N51o38v26ý 7133628472

Protože se jedná o reboot staré série.

+1/0
13.9.2018 7:54

M64i93l52o88š 61K50r42u85m72p 2384947674

ale ona má i jiný xicht než v tom rebootu (2013 a 2016) !

+4/0
13.9.2018 8:38

K61a18r83o51l 20S76e40f27c29i50k 2456880715178

protoze je starsi... a Camilla Ludington (hlas i motion capture) porodila dite a prirodzene vypada jinak nez predtym

+2/−2
13.9.2018 15:57

M23a95r55t64i66n 51R65o67s48o65l 4910953902431

To není stárnutí, ale metamorfóza na Serenu Williams.

+2/−2
13.9.2018 19:27

R59a80d75e50k 44Č34e12r13n70ý 8558693630934

Já se těším. Už restart před 5 lety byl výborný a dal najevo, že pokračování nemůžou být horší, spíše naopak lepší. TR R^

+12/−2
13.9.2018 6:58

J78i95ř53í 26F21r70o42l98e96c 7955104302817

Dekuji nechci, radeji Anniversary nebo Underworld.

+2/−23
13.9.2018 5:56

M70i16l53o26š 98K54r19u91m61p 2374547544

a Angel of darkness ne? :)

+1/0
13.9.2018 8:38

J55i22ř36í 47F54r21o40l63e47c 7935214772117

Ne, ten se nepovedl.

0/−2
13.9.2018 9:56

P96e26t93r 89L42i68n14h18a44r37t 2158124494733

Mě teda asi nepohltí...

+7/−10
13.9.2018 1:50

Najdete na iDNES.cz