Pondělí 19. října 2020, svátek má Michaela
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 19. října 2020 Michaela

Diskuse k článku

Sega Mega Drive Classics je super návrat 16bitové éry. Uvnitř 53 recenzí

Doby konzolí čtvrté generace jsou dávno pryč. To však neznamená, že bychom si je nemohli připomenout a zahrát si ty nejlepší hry ze Sega Mega Drive v upraveném kabátu na novém železe.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

T15o42m49á65š 49B66u72b54e31n94í25č90e45k 7228662876710

S většinou recenzí souhlasím, ale třeba u Flicky moje děcka tráví hodiny, místo minut :)

0/0
28.6.2018 7:34
Foto

M29i97r29o20s41l51a49v 35S83t17a48s31t70n17y 7884243806421

Dobrá práce!

Jinak jsem absolutně netušil, že Golden Axe má pokračování.

0/−1
25.6.2018 12:14
Foto

F30i29l97i64p 51T21ř50e30b23a 6573410328826

100% pro Golden Axe...R^

0/0
25.6.2018 11:34
Foto

K53a87m51i31l 22J53a85r63o91š 5249809416281

Díky za kvalitní článek :-)

0/0
25.6.2018 10:49
Foto

J19a13k90u47b 88B16o77h86o77n88ě28k 8925186139117

Sice jsem to jenom tak trochu prolítnul, ale narazil na jednu věc, co mě trochu trápila.

Když je nějaká hra, která dostane pokračování, které je v podstatě totéž jenom s pár drobnými vylepšeními, tak se dá pochopit, že pokračování dostane nižší hodnocení. Když ale budu mít obě najednou v jednom balíku, tak nemá smysl hodnotit druhý díl hůř, protože proč hrát první díl, když ten druhý je vylepšené totéž?

+2/−1
25.6.2018 10:13
Foto

A63n59t79o48n94í44n 38H26o49l16í47k 8667463104360

Vyhody proti emulatoru = nula :-(

+4/−1
24.6.2018 21:22
Foto

Z36d24e22n48ě37k 41K44r63a80u72s 9446430642670

ja myslel ze to je jen emulator jen s vlastni pixlou

0/0
25.6.2018 7:30
Foto

L70e83o21š 78V77e67r70n45e27r 4704700926633

To asi jo, ale takhle se ty hry dají koupit legálně. Na většinu z nich jsou stále aktivní autorský práva. Jinak M.A.M.E. OK.

+1/0
26.6.2018 18:07
Foto

M83i10c32h69a77l 59J51a73n15o53v79á71č 8657106775163

Doporucuju nekupovat... Nema hdmi, ale pouze a/v, napajeni vlastnim adapterem, zvuk oproti puvodni konzoli des. ArGames fakt ne...

+1/0
24.6.2018 20:52
Foto

T14o61m79á70š 54B64u94b67e87n77í38č90e18k 7538502556720

Nevím, co jste koupil Vy, ale moje verze z Alzy rozhodně HDMI má a zvuk je ok.

+1/0
28.6.2018 7:32
Foto

L56i44b40o20r 94N83a90v90r61á26t13i49l 3236773894

Amiga classics s Turrican sérií! Please! :-)

+2/0
24.6.2018 18:45
Foto

J63a40n 65P90o10l47á98k 3881413448917

Pfff, já to snad koupím kvůli Golden Axe 

+5/0
24.6.2018 13:31
Foto

L48e68o42š 30V63e97r17n24e31r 4694660216303

Golden Axe - Revenge Of The Death Adder = nejlepší plošinovka všech dob R^

0/0
26.6.2018 18:06
Foto

T69o88m18á38š 60B55u54b20e87n73í59č52e62k 7508172736660

Plošinovka to sice není, ale jinak souhlasím :)

0/0
30.6.2018 21:24
Foto

L13a95d28i55s25l58a69v 96J27a95r34o90š 6174329520207

Vzpomínám. Líbili se mi taky Knights of the round, Thruxton II a Moonwalker. Ale nevím zda byli od SEGY, byli na mincových automatech. A nebo v MAME32 na PC. ;-)

0/0
24.6.2018 13:15
Foto

M94a11r90t19i47n 43J85a33r13o73š 8182885668236

Knights of the round hraju na mame, tyhle hry mam rad, Final fight, Cadillac & dinousars apod

+2/0
24.6.2018 13:50
Foto

N90i42n57a 28P72a48n64o14ž21k28o21v20á 9647305625128

Když tu tak vidím ten Golde Axe, tak si vzpomínám, jak jsme ho pařili a většinou se bez větších problémů dostali až do poloviny hry. Po letech jsem si řekla, že to zkusím dohrát, že jsem ted přece starší a ostřílenější hráč. No, dostala jsem se tak na druhou obrazovku. ;-D Jo, tehdy ta náročnost byla někde jinde.

+6/0
24.6.2018 13:00
Foto

L65u31k49á57š 60N59a97v36a33r26a 2718248801169

Musím autora pochválit za pěkný a propracovaný článek. O to více mě mrzí jeho zbytečně fanatická nenávist PC a některé jeho (řečeno slušně) kontroverzní názory.

Přesto jde vidět, že se ve starých konzolích opravdu vyzná a dělá toto řemeslo s láskou. Jen tak dál.

+11/0
24.6.2018 12:02
Foto

J68i13ř83í 36J62u76ř72i44c82a 2878153831

Jakožto chlapec sice z kádrově čisté, leč chudé rodiny, znám jen ty hry, které byly na mincových automatech. A to jsem se většinou jen koukal. Ale ty vzpomínky jsou úžasné.

+9/0
24.6.2018 11:04
Foto

M82a79r97t82i22n 32J30a47r52o68š 8412165628916

Jj taky proto se ted rad vracim k Mame a Neo geo emulatoru

+1/0
24.6.2018 13:51
Foto

O16n34d11ř10e33j 82S97e51k25e36r82a 1117536896679

Já to měl podobně, jen jsem měl to štěstí, že mi do těch automatů bohatší spolužáci házeli dvoukoruny.:-)

+3/0
24.6.2018 15:53
Foto

L81e43o43š 73V77e78r98n52e20r 4924510756373

Já z chudý rodiny nebyl, ale taky jsem jen koukal. Čekací doby byli i několik hodin než se člověk dostal ve vestibulu zakouřený hospody na řadu :-/

0/0
26.6.2018 18:05
Foto

J47a37n 95N30o44v55á51k 7711431594146

R^R^

0/0
24.6.2018 10:23
Foto

J17o42s67e53f 25Č80i67h42á61k 7651199340676

Segu jsem měl kdysi dávno půjčenou od kamaráda, když jsem marodil a jediné co jsem hrál byl sálový fotbal.

0/0
24.6.2018 9:20
Foto

P38e82t91e62r 23B17i58e56l55y 6595231286

Comix zone- pamatam si dste recenziu v casopise o hrach(uz si nespomeniem kde), clanok a obrazky som hltal asi milionkrat a potom sa to nejak ku mne dostalo. Pani to bol zazitok, po rokoch som si to kupil na steam- ta hra vobec nezostarla(narozdiel odo mna:)) je presne taka skvela na hranie ako vtedy. Za mna neskutocna pecka a jedna z naj hier v mojom rebricku

+3/−1
24.6.2018 8:23
Foto

M48a54r11t27i34n 32J38a35r41o19š 8352835718516

Jj to byly casy, ty casopisy od dob kdy vychazel jeste Bit potom Excalibur a Levely, Score mam doma ve sklepe :) Comix zone tam taky pamatuju.

0/0
24.6.2018 13:53
Foto

R60a88d20e27k 22V69o67j47á51č92e38k 5633839123574

Comix Zone.. to leto...delal jsem opravaky z maturity, kdy jsem mel pred sebou cele 4 zmeskane roky na zaverecny reparat, ale prisel bratranec {Lumir} a ukazal mi Comix zone na MegaDrive. 1.koridorovka, ktera nebyla primocara.Pro me to byl posel z nebes. Nikdy nezapomenu ten moment, kdy jsme toho komixoveho kreslire dali... Az na podruhe, protoze zdolat a nezatahnout paku znamenalo neuspech... a ja mel do zkousek jen tyden. Nakonec jsme ho dali ... i zkousky se podarily. Od te doby, kdyz nekde vidim Comix Zone se mi vybavi toto:-)

+7/0
24.6.2018 1:22

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...