Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P30e62t86r 71L72e96h39n23e42r84t 2287425818246

Tak chápu že autor je velký fanda série a s provedeného remaku má vybouleny poklopec, ale označit hru jako nejdůležitější hru současnosti? No tak... Ja jsem na serii vyrůstal a určitě si ji koupím ale je to pořád jen remake. Byť sebevic povedený.

+23/−5
doporučit
30.1.2019 4:39

M27i84l52a60n 79Š56e12l16i43g56a 7331524673673

Ona je hodne nostalgicka i ta recenze, ktera je jak psana 20letym nerdem s litrem kafe v zaludku po 24hodinove parbe ;) Tohle jsem videl naposled v Excaliburu nebo nejstarsich cislech Levelu a Score.

+8/0
doporučit
30.1.2019 9:27

J61a44k88u19b 50B28o19h17o91n59ě16k 8745246779127

Tohle bude nejdůležitější hra současnosti asi jako fotografie Mony Lisy nejdůležitějším obrazem 21. století :-)

+6/0
doporučit
30.1.2019 9:31

D78a55n51i21e93l 48S82o25b49o65t70a 9169394686860

85%. Závěrečné souboje s bossy mi přišly vcelku lehké. Nedostatek nábojů jsem měl jen u Leona, s Claire hlavně ve druhé půlce hry už jich bylo dost a ke konci jsem jich měl několik stovek. Opakující se zombíci byli otravní. Škoda moc velké podobnosti obou kampani, a že se vzájemně neovlivňovaly. Tolik negativa, jinak je hra skvělá, dneska večer se chystám na 2nd run. Nikdo si nepřeje konec hry víc, než moje přítelkyně ;-D

+6/0
doporučit
30.1.2019 9:09

A30l46b59e66r40t 78M83a85c57h70e64k 8593333179713

Nejdůležitější hra současnosti? Neupadl autor na hlavu?

+8/−2
doporučit
30.1.2019 11:08

M69a15r82e95k 36L63u73č46i91n 4520828421195

Pěkná recenze.

+7/−2
doporučit
30.1.2019 7:48

J63a98n 17S25t68e18h44l65í19k 1529719716204

Mě se recenze E.Svobody líbí. Jsou sice "tak trochu jinak", ale jsou podrobný a v hodnocení detailní. A hlavně hodnotí hru, nemá tam takový to: autoři se inspirovali..., proč autoři neudělali..., kdyby autorům někdo... .

+5/−1
doporučit
30.1.2019 9:51

J68a30n 74F43r80i52d45r65i78c23h 6445738199623

Nejdůležitější hra současnosti s tím se nedá než souhlasit. Nové tituly často postrádají jakoukoliv duši a čím větší projek, tím větší chamtivost vydavatele.

+4/−1
doporučit
30.1.2019 11:12
Foto

J23i74ř88í 61K56w82o57l31e83k 5343717168509

Nejdůležitější hra současnosti je... remake staré hry! Tehdy ještě neřídil vývoj korporát a vývojáři chtěli hráče pobavit a zaujmout. Nedali mu nic zadarmo. Úrovně byly promyšlené - poslední Battlefield je graficky skvělý ale designem a hratelnosti pod úrovni legendárních dílů. Dnes se řeší statistiky TTK a TTD (time to kill) a mikrotransakce. Capcom pochopil, co mají v truhle za poklad a vybrousil ten kámen do nového lesku.

+2/0
doporučit
31.1.2019 15:09

O73n61d16ř15e75j 79S67e55k39e80r82a 1107206696989

Nebylo by od věci napsat do úvodu recenze, na které platformě recenzent hrál. Takhle nevím, jestli Emanuel Svoboda popisuje zážitky z PC verze, nebo z osekané verze pro konzole.:-(

+4/−5
doporučit
30.1.2019 12:27

M94i77r41o81s86l64a97v 98S39t39a37s96t11n15y 7174103546291

Nejdůležitější hra současnosti? Calm the f down.

+2/−2
doporučit
31.1.2019 7:51

J95a62n 18K56r38b19e11c 8125227484227

Strašný článek o asi dobré hře. Popisy jak od 10leteho dítěte, výkřiky a věty co nedavají smysl... To se fakt nedá číst, v půlce na přestal a to mě ta hra fakt zajímala :/ ach jo

+3/−9
doporučit
30.1.2019 6:39

P82e55t79r 13S89v75o54b53o88d16a 7393135619207

hral jsem tehdy original, koule mi to neurvalo. nepresvedcila me ani recenze. ano, klikl jsem na to kvuli tomu nadpisu. nicmene komentare tady jsou pozitivni, takze rikam ano :)

+1/0
doporučit
30.1.2019 10:34

Najdete na iDNES.cz