Čtvrtek 22. října 2020, svátek má Sabina
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Čtvrtek 22. října 2020 Sabina

Diskuse k článku

RECENZE: Resident Evil 2 je hororová jízda a nejdůležitější hra současnosti

Vítejte zpátky v Raccoon City. I když vás zde čekají chvíle plné hrůzy, strachu a děsu, stejně jako brutální a krvavé zážitky, na návrat jste se těšili. A my také. Remake hororové klasiky totiž dopadl na jedničku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

O37n77d97ř81e54j 55Š21k86o20c69h 3294840475

Šílený. Když jsem hrál Resident Evil 2 poprvé na první PSX (one jsme tomu tehdy neříkali) bylo mi 31 synovi 2 roky. Teď hraju remake a bude mi 52 a jemu 23. To je strašný.

Hra geniální všechna čest tomu se říká úctyhodný remake. Asi jako na Gcube remake Jedničky. Fajn že se dá dokoupit původní hudba. To nakopáva atmosferu sakra výš.

0/0
18.2.2019 18:37
Foto

J47i68ř37í 51K59w32o24l32e53k 5703667888799

Nejdůležitější hra současnosti je... remake staré hry! Tehdy ještě neřídil vývoj korporát a vývojáři chtěli hráče pobavit a zaujmout. Nedali mu nic zadarmo. Úrovně byly promyšlené - poslední Battlefield je graficky skvělý ale designem a hratelnosti pod úrovni legendárních dílů. Dnes se řeší statistiky TTK a TTD (time to kill) a mikrotransakce. Capcom pochopil, co mají v truhle za poklad a vybrousil ten kámen do nového lesku.

+3/0
31.1.2019 15:09
Foto

M76i73r26o49s78l76a19v 34S25t64a35s37t37n18y 7424643896541

Nejdůležitější hra současnosti? Calm the f down.

+2/−2
31.1.2019 7:51
Foto

O28n64d75ř39e32j 68S74e54k32e34r97a 1217376296149

Nebylo by od věci napsat do úvodu recenze, na které platformě recenzent hrál. Takhle nevím, jestli Emanuel Svoboda popisuje zážitky z PC verze, nebo z osekané verze pro konzole.:-(

+4/−5
30.1.2019 12:27
Foto

K44a31r95o32l 83S41e91f76c15i82k 2786810325948

v textu pise tohle: "Krásným bonusem verze na PlayStation 4 je vaše aktuální zdraví zobrazené DualShockem 4." Tak asi to bude PS :-) i kdyz mozna je masochista a hral to pres PC s pripojenym DS ;-D

+2/−3
30.1.2019 16:05
Foto

O56n84d98ř83e94j 21S65e55k78e62r88a 1307736416869

Nebo si přečetl, co mu ke hře poslal distributor. Nebo to ví z jiného zdroje. Možností je spoustu. Proto jsem napsal, že by recenze měla obsahovat informaci, které platformy se týká. Vy s tím nesouhlasíte?

+1/0
30.1.2019 22:08
Foto

K38a92r79o92l 44S60e12f58c84i17k 2316320175898

Predpokladam, ze autor clanku je poctivy clovek a urcite by nekopiruje texty jinych autoru. Kdyz hru nevlastni a cela recenze cerpa informace z walktrough videi tak je to smutny, ale nevnimam to jako problem :-) Co se tyce platformy... souhlasim, ale autor v textu uvadi specialny funkci DS4 ovladace takze ASI to hral na PS. Nemusite furt vsechno kritizovat, delame chyby jsme predse lidi nebo co ;-D

0/−1
31.1.2019 0:32
Foto

M39a47r72t62i87n 76P55o45c31h16m54a71n 6568929132

Svoboda neumi ovladat PC, takze 100% konzole.

+1/0
31.1.2019 9:57
Foto

J51a90n 95F41r73i55d96r70i59c10h 6875658559603

Nejdůležitější hra současnosti s tím se nedá než souhlasit. Nové tituly často postrádají jakoukoliv duši a čím větší projek, tím větší chamtivost vydavatele.

+4/−2
30.1.2019 11:12
Foto

A21l42b32e88r10t 42M40a81c75h12e84k 8933353519883

Nejdůležitější hra současnosti? Neupadl autor na hlavu?

+8/−2
30.1.2019 11:08
Foto

V95l13a85d56i60m24í57r 31K44r50i44s77t36e40n 7406982765228

Prozradím Vám veřejné tajemství, titulek je ale nemusí být z autorovy hlavy. Existuje totiž pozice tzv. titulkář, většinou rekrutovaný z Blesku nebo lépe ještě z blahé paměti Hromu. To, za co bere plat, je tiulek pořádně opepřit udělat z něj clickbait.

Je to těžký práce kdy musí potlačit své novinářské já a jsou z toho psychicky na dně :D

+2/0
30.1.2019 20:34
Foto

M15i49r40o52s86l61a67v 61S61t93a92s54t27n93y 7824233386651

Prozradím Vám veřejné tajemství, rozlišovat práci autora a titulkáře není čtenářova povinnost.

+1/0
31.1.2019 7:52
Foto

J46a31k76u34b 79B12o33h22o86n36ě89k 8515336249327

To je sice fakt, ale neřekl bych, že zrovna v tomhle případě je vyznění titulky nějak odlišné od vyznění článku :-)

+1/0
31.1.2019 10:13
Foto

P36e73t88r 93S12v57o68b61o77d10a 7283655969287

hral jsem tehdy original, koule mi to neurvalo. nepresvedcila me ani recenze. ano, klikl jsem na to kvuli tomu nadpisu. nicmene komentare tady jsou pozitivni, takze rikam ano :)

+1/0
30.1.2019 10:34
Foto

J66a53n 56S38t16e85h88l84í24k 1979169376644

Mě se recenze E.Svobody líbí. Jsou sice "tak trochu jinak", ale jsou podrobný a v hodnocení detailní. A hlavně hodnotí hru, nemá tam takový to: autoři se inspirovali..., proč autoři neudělali..., kdyby autorům někdo... .

+5/−1
30.1.2019 9:51
Foto

J35a93k71u66b 90B44o84h65o26n81ě93k 8725676279647

Tohle bude nejdůležitější hra současnosti asi jako fotografie Mony Lisy nejdůležitějším obrazem 21. století :-)

+6/0
30.1.2019 9:31
Foto

M33i76l50a94n 46Š32e11l22i91g44a 7941594953423

Ona je hodne nostalgicka i ta recenze, ktera je jak psana 20letym nerdem s litrem kafe v zaludku po 24hodinove parbe ;) Tohle jsem videl naposled v Excaliburu nebo nejstarsich cislech Levelu a Score.

+9/0
30.1.2019 9:27
Foto

D11a31n12i67e71l 13S44o94b16o55t96a 9789634426750

85%. Závěrečné souboje s bossy mi přišly vcelku lehké. Nedostatek nábojů jsem měl jen u Leona, s Claire hlavně ve druhé půlce hry už jich bylo dost a ke konci jsem jich měl několik stovek. Opakující se zombíci byli otravní. Škoda moc velké podobnosti obou kampani, a že se vzájemně neovlivňovaly. Tolik negativa, jinak je hra skvělá, dneska večer se chystám na 2nd run. Nikdo si nepřeje konec hry víc, než moje přítelkyně ;-D

+6/0
30.1.2019 9:09
Foto

J35a52r98o76s61l65a73v 54H83o88r50a65k 8697104327532

Naboje u Calire problem nejsou, to je celkem v poho... Ja ted spis resim jak sundat G3 se zdravim na Danger - hraju na HC... trosku doufam, ze tam bude nekde neco na leceni ;-D , zkousel sem to jen jednou.

0/0
30.1.2019 11:28
Foto

J37a79k88u69b 32J63a30k93u96b 6391468776

Téměř totožná recenze jako na blesk.cz.

Autor asi měl moc práce s hraním, ale to chápu. Osobně sem se od toho taky nemohl odtrhnout a už to jedu podruhé. Sice je začátek roku 2019, ale s jistotou můžu říci, že pro mě už letos nic lepšího nevyjde.

0/0
30.1.2019 8:54
Foto

M35a28r19e31k 67L83u62č28i87n 4350418401225

Pěkná recenze.

+7/−2
30.1.2019 7:48
Foto

J92a74n 59K16r52b40e37c 8235757524407

Strašný článek o asi dobré hře. Popisy jak od 10leteho dítěte, výkřiky a věty co nedavají smysl... To se fakt nedá číst, v půlce na přestal a to mě ta hra fakt zajímala :/ ach jo

+4/−9
30.1.2019 6:39
Foto

N63i44k83o10l34a 89M54a92r81k20o35v94á 7624190352568

A co teprv takové skloňování slova virus...

0/−2
30.1.2019 8:17
Foto

K17a56r92o31l 37R58o42u19b87í76č62e43k 1937621772

Dobrý den, ehm...

nominativ: virus

genitiv: viru / virusu

dativ: viru / virusu

akuzativ: virus vokativ: vire / viruse lokál: viru / virusu instrumentál: virem / virusem

0/0
30.1.2019 10:36
Foto

N11i37k63o38l85a 72M37a32r34k26o16v82á 7154460812388

V tomhle případě je to slovo odborné, byť fiktivní. G-virus. Odborná nekolísají.

+1/0
31.1.2019 11:36

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...