Úterý 24. listopadu 2020, svátek má Emílie
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 24. listopadu 2020 Emílie

Diskuse k článku

RECENZE: Zaklínač 3 válcuje konkurenci, má ambice stát se hrou roku

Zaklínače 3 lze považovat za jednu z nejočekávanějších her posledních let. Po sérii odkladů je Geralt z Rivie konečně tady a příznivci žánru her na hrdiny mohou slavit. Zklamání se nekoná. Dobrou zprávou také je, že díky důkladnému testování se hra vyhnula i výrazným technickým nedostatkům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J47i15ř23í 19H91o78r19á35k 2473450580386

Jsem konzolista, je samozřejmě jasné, že na PC to vypadá o dost lépe, ale hratelnost a hlavně příběh mě do toho vtáhl a je to parádní hra :)

0/0
10.6.2015 11:45
Foto

J31a52r96o77s53l53a81v 15J25a80k56u54b98o62v 8632855435827

po dvoch tyzdnoch CDPR ohlasil ze sa uz predalo 4 miliony kopii hry.. cim Wild Hunt prekonal oba predosle diely dokopy..

0/0
9.6.2015 14:57
Foto

J52a97n 57F85r49a31t65e85r 1901902878910

Kazdy ma holt jiny nazor. Musim rict, ze mi ale nepripada uplne fer rikat, ze hra je moc tezka na nejvyssi obtiznost - nekomu se to tak libi, jini si proste snizi stupen obtiznosti. Moznost nacteni predesle ulozene hry jde na PC u konzole je zase jakasi simulaci formou vyslechu - takze ani zde nevidim problem.

0/0
1.6.2015 17:12
Foto

T39o27m80á25š 54R53a24d33n21i87c 2783648104961

Já si hru koupil v předprodeji a rozhodně nelituju :D snad jenom... je tak dobrá, že hraju místo abych dělal věci, které musím. 

Grafika je skutečně pěkná, na PC bych vytknul jenom snižování kvality věcí, které nejsou v popředí scény. takže přijíždíte k věži a z dálky vidíte na stěně šedivou plochou texturu. nebo v nějaké konverzaci za Vámi projde člověk a vidíte velmi zjednodušený obličej. 

K hratelnosti: mě osobně se nelíbí levelovací systém a veliké rozdíly mezi levely. Když jste na lvlu 30, jsou pro Vás monstra do lvlu 10 skutečně jen formalitka. A naopak představují nepřekonatelný problém. Raději bych velmi snížil (i když né úplně zrušil) rozložení statů a nechal bych Geralta, aby se vylepšoval především se skilly. Nepřehledný inventář už zazněl, já bych jenom dodal, že mi chybí možnost vypít například potion přímo z inventáře (abych nemusel equipnout cat, jednou si cucnout a na její místo zpátky thunderbolt).

Kromě toho? naprostá bomba. i obtížnost je velice příjemná. Trošku mi připomíná Dark souls :D akorát tady nemá hráč trpět, ale užit si challenge.

0/0
31.5.2015 8:22
Foto

J38a44r33o20s71l82a58v 25D55r95o78z54d 6493909140327

Koupil jsem kvůli tomu PS4ku a už jsem u toho propařil tři večery. Graficky nádherná a naprosto skvělá hra. R^

+1/−1
28.5.2015 14:47
Foto

M25a28t34o88u68š 61B68r45o81ž 7690884385341

Nahrávací časy? tak to je problém asi jenom u PS. Pač zrovna včera jsem se divil jak je možný že Zaklínač 3 se načítá jak blesk. A to nemám SSD disk. Opravdu naprosto skvělá optimalizace. S mým průměrným strojem hraju naprosto plynule na High(vyhlazování atd. zapnuto) a načítá to do 2 sekund. Je pravda že sem zatím udělal jenom tutorial a sesekal nějaký ghouly takže třeba časem to nahrávání bude delší. Ale zatím palec nahoru za optimalizaci na PC.R^

+1/0
28.5.2015 11:21
Foto

J29a85r68o17s84l30a68v 56D56r66o77z30d 6553679650697

Hraju na PS4ce a nahrávací časy začaly být problém až po audienci u Emhyra ve Wyzimě (tuším že v lokaci Flotsam). Do té doby, tzn. tutorial, Wyzima a White Orchard, byly loadingy ok.

+1/0
28.5.2015 14:49
Foto

V57á74c68l82a29v 83M56a48š80a72t 2481753719506

Totéž i u mě na PC - může za to velikost lokace kdy Velen je asi 10x větší jak Bělosad

0/0
31.5.2015 19:22
Foto

J36i11ř87í 35D26u71š59e68k 8792831281113

Tak já koupilkvuli tomu zaklínače 1 i 2 abych se v příbehu neztratil a ono to prej není nutný.

0/0
27.5.2015 17:16
Foto

T56o70m 76S32l89a41d23e77k 8266108400628

Netřeba litovat peněz, oba předchozí díly jsou výborné samy o sobě :-)

+7/0
27.5.2015 21:28
Foto

O64d45s66t84r60a45n49ě95n18ý 80U94ž36i92v54a78t39e52l

Uživatel požádal o vymazání
0/0
28.5.2015 18:11
Foto

V84l25a10s13t45i64m54i91l 19M94e26d84ř40i37c58k83ý 8874934638170

kus odehráno, přestalo bavit, ani 299 Kč bych za ní nedal ... Rv

+3/−13
27.5.2015 16:46
Foto

J23i11ř93í 33J82u61ř60i62c95a 2378633471

Takže jste kradl???

+3/−1
28.5.2015 13:35
Foto

O67n97d85ř56e55j 47M63a42j31e30r15č52í39k 2107903942643

Nekradl, stáhl si "trial" verzi :-)

+2/0
29.5.2015 14:19
Foto

K97a44r69e90l 44U88r77b11a97n 2184224801919

Jak někdo může chválit grafiku? Je to osekané kvůli konzolím a používá to neoptimalizované nVidia technologie Gameworks. Rv

+1/−5
27.5.2015 9:42
Foto

M41i56c97h88a31l 91P68a59v97l41á48t 9253533804799

Ja ji chvalim, protoze vypada velice hezky a na mem PC bezi hladce i s HairWorks. (Pricemz grafika stejne neni to, podle ceho bych W3 primarne hodnotil..)

Protiotazka: Jak nekdo muze kritizovat hru, kterou ani nehral?

+4/0
27.5.2015 12:45
Foto

J73o27s40e32f 59J70u10h72á64s13z 1979172508

A podle čeho usuzuješ, že to nehrál? Já osobně hru hraju, grafiku mám na nejvyšší detaily a jede to zcela plynule. Vzhledem k tomu, že nemám bůhvíjak top počítač, tak mě to docela zaráží a sám tam určité vykreslování hran atd. vidím.

Jinak za mě ale celkově grafika problém určitě není, ať už je jakákoliv R^

0/0
27.5.2015 16:11
Foto

K66a76r45e64l 34U19r49b23a21n 2814114121739

Pokud máte nVidii, tak problém mít budete jen v malém procentu těchto grafik. Je to jejich technologie. Větší problém mají AMD.

0/0
28.5.2015 15:58
Foto

M71i39c83h71a58l 94P72a34v30l28á43t 9933503694809

Zase nemeli problem s podobnou technologii v Tomb Rideru, ktera byla pred vyladenim jeste problematictejsi.

0/0
28.5.2015 17:23
Foto

M84i97c26h65a88l 70P52a56v73l71á79t 9873563704349

Kdyby tu grafiku videl na zivo, neplacal by tady o ni blbosti. Ona i domrsena verze na PS4 vypada velice hezky (dokud to nevidite na PC).

+1/0
28.5.2015 17:21
Foto

K14a28r49e57l 67U35r10b35a28n 2364574541929

Nekritizuji hru, ta je povedená. Kritizuji grafickou stránku hry, jako podprůměrnou. Pokud se podíváš na předchozí záběry ze hry, tak to celé vypadalo lépe, než jaká je finální (proto tvrdím, že osekaná) verze hry.

0/−1
28.5.2015 15:57
Foto

M52i25c46h89a24l 98P52a39v96l13á85t 9183823674419

No proto jasne pisu, ze jste tu hru nevidel. Pokud PC verzi te hry oznacujete za graficky "podprumernou", musite byt slepy, neb i ze screenshotu je jasne, ze je to nesmysl.

+2/0
28.5.2015 17:25
Foto

L24u83k33á92š 45V73l56k 2191899314296

Pecka gamesa, a nejlepší hra všech dob... Co se týče nahrávacích časů (jasně recenze na PS4), tak na PC (i7-5820K, 16 GB RAM, GTX970, SSD) to všechno lítá jako blázen. Dokonce tak rychle, že kolikrát nestíhám přečíst rady co jsou psány na obrazovce během loadování :-D.

Momentálně jsem ve 12 levelu, a tak polovinu herní doby plním questy a polovinu sám objevuju a plním místa s otazníky. Stále sbírám snad všechno co vidím a případně prodávám, ale toho pomalu upustím, páč už se člověk bude pohybovat ve větších cifrách a hrnek za 2 zlatky mě nevytrhne. :-)

Jen otázka... Nevíte zda je/bude později možné předměty si uschovat v nějaké vesnici v nějaké truhle, či baráku? Třeba i baráku mnou koupeném? Je mi líto něco prodat, ale zase nechci s sebou plno věcí tahat... Ale asi to vyřeší větší brašna na koně než 30, která doufám bude někde k mání. :-)

+2/−1
27.5.2015 0:06
Foto

D33a26v71i25d 40S69ý44k93o11r80a 7284641511657

Na mě je Geralt taky nějakej rychlej :-D, strašně rychle přechází do běhu. Ty skillpointy mě mrzí :-/ mohly to být alespon 4x4 +4 (4x3 + 4 mi přijde taky málo :-/) - asi to má vést k ottmu, že si hráč ty skilly před nějakýma potvorama proháže, aby měl ty co nejvíc využije ... nevím.

Teoreticky jde za opakované "questy" považovat akorát ty hnízda potvor, stačí se k nim vrátit a potvory jsou tam zase :-).

Mě nejvíc dere to braní předmětů a směrování Geralta přímo na ně, nestačí jen pohled kamery. Škoda.

0/0
26.5.2015 8:27
Foto

V56á35c60l88a52v 53M81a27š27a66t 2851213729316

Parádní hra. Co bych vytknul ?

- ovládání (zejména v jeskyních a interiérech), trefit se na schody je díky setrvačnosi pohybu někdy zázrak

- díky omezenému počtu skill slotů je i víc jak polovina skillpointů k ničemu

- Absence opakovaných questů - chápu že každý quest je unikátní, ale co až se všechny dodělají, všechna místa a poklady objeví a všechny skrýš monster zničí ? Chce to aspoň editor :-)

- některé vývěsky vůbec neobsahují questy, nebo maximálně jeden ...

+4/0
25.5.2015 23:01
Foto

A98l17e50x88a80n33d77r 32C16h79y41t69i76l 2224332465221

Ale clovek se u toho nekdy i zasmeje, co je tam napsano za kraviny:D

+1/0
26.5.2015 14:27
Foto

K13a15r38e92l 17U10r82b39a41n 2764784441539

Mají bý DLC, tak se tam třeba začnou teprve objevovat. ;) Stejně pokud to bude puštěno pro větší modding.

0/0
27.5.2015 9:30
Foto

J97a72k82u32b 31K79u80n21č23i62c84k32ý 2579374824710

Blbá otázka - kolik hodin (nebo spíše týdnů/měsíců) herního času u toho člověk musí strávit, aby opravdu splnil všechny questy (hlavní, vedlejší), objevil všechny poklady i všechna místa + zničil skrýše všech monster??

0/0
29.5.2015 14:41
Foto

P22a21v49e14l 42D49r97o69t25á70r 7233434879964

Autoří odhadují 50 hodin hlavní dějová linka a 50 hodin side-quests. Ale samozřejmě, někteří hráči se s tím budou víc piplat a budou potřebovat 200.

0/0
30.5.2015 19:24
Foto

D93a45n54i36e45l 86P70a14v38l11í25k 2424316938240

Přiznám se, že jsem ohledně Zaklínače naprostej nýmand. Nikdy jsem nehrál jedničku ani dvojku. Slyšel jsem na ty dvě hry samou chválu, ale nějak jsem se k nim nikdy nedostal. Na třetího Zaklínače jsem se ale těšil, protože CD Projekt má hodně dobré renomé a když jsem si zjistil více o historii této společnosti, tak jim nešlo nevěřit. Hru jsem si předobjednal a nelituju toho. Zatím jsem do toho hodně zažranej. Spoustu mechanik mi ještě není úplně jasných a pořád se v tom hledám, ale ty dialogy, hudba v pozadí a vůbec i zápletky prachobyčejných vedlejších úkolů, který je po celé mapě kvantum, to jsem ještě neviděl. Pravda, viděl jsem toho v životě celkem málo. Ale jsem si jistý, že nejsem jediný, koho to uchvátilo. Takovou atmosféru a lore jsem naposledy zažil ve hře Atlantis z roku 1997. Trochu na to šplhá Mass Effect, ale tohle je mnohem lepší. Pořádně jsem ani nevěděl, co od toho čekat, ale jsem nadmíru spokojen. Tohle za plnou AAA cenu rozhodně stojí. A až se odstraní bugy, bude to perfektní.

+2/0
25.5.2015 20:25
Foto

V39i31t 76O35t11a58h15a65l 5325130939394

Vadí mi na PC konzoloidní ovládání pohybu, konzoloidní kontextové sbírání předmětů, konzoloidní nepřehledné menu/inventář. 

Hodně by taky potěšilo, kdyby Geralt mohl mít někde nějaké "skladiště" pro materiál a zatím nepoužitelné "high level" předměty. Moding pro PC verzi má širokou komunitu takže věřím že nějaké nové UI s filtry se dříve nebo později taky objeví. 

Každopádně jsou to v porovnání s kvalitami hry "nepodstatné mouchy".  U příběhu jsem se naposledy takhle bavil u trilogie Mass Effect. Jen doufám, že závěr nebude červená/modrá/zelená ;-D.

+3/0
25.5.2015 17:11
Foto

J43o33s60e63f 20Š96p78e74r87l 2387217813558

Objednal jsem si včera radši novou GK,na  Nvidia GTX 960 to budou asi orgie, než moje staré chrastítko.

0/0
25.5.2015 15:01
Foto

M35a35r49t45i75n 41N34o65v48a31k 2560830227208

Pekny ale proc si kupovat grafiku za 6 tisic a hrat to na medium no ale alespon ma v tehle hre stejny vykon jako gtx780. Jsem zvedavy jestli nVidia zarizne i  generaci 9xx az prijde nova generace grafik....

0/−1
25.5.2015 19:25
Foto

J70a91r86o49s70l23a82v 76Š73i94m76o63n 2774211959446

No nevím. 960 v pohodě zvládne Zaklínače v 1920x1080 na Ultra. Stačí vypnout Hairworks a nechat SSAO místo HBAO+

0/0
26.5.2015 21:53
Foto

J64i42ř48í 23S28o12j78k40a 5818662271978

;-D https://www.youtube.com/watch?v=pXvydpcEQ5I&feature=youtu.be

 jako fakt pecka je ta hra RvRvRvRv

+1/−15
25.5.2015 14:18
Foto

T19o67m22á42š 63M23a66t63ě27j 9465348423842

Hurá našel si chybu ve hře  - banální character collision chybu. ;-D

Oh wait... našel si na youtube video s chybou ve hře... 

Oh wait once more... dokázal si najít video na youtube, které už tady někdo nalinkoval. 

Jsi borec.

+24/−2
25.5.2015 15:05
Foto

P22a52v71e71l 80P64o69s86p36í34š21i28l 3781714563725

Sojka neuleti... je to totiz troll:-)

+1/0
26.5.2015 17:06
Foto

K83a69m39i40l 25Š59k75o85p 5180503442575

Já si hru maximálně užívám... občas nadávám jako špaček, když Geralt nestíhá všechno co bych chtěl a musím po smrti nahrávat hru... ;-D

Zatím 1x zamrznutí hry a 1x pád do Windows... takže pohoda. 

Co mě občas vytočí... blížím se k táboru banditů, meč do ruky a protože začínají létat šípy, člověk se chce krýt, jenže hra to občas vezme tak, že je nebezpečí daleko, takže místo krytu schová Geralt meč a použije smysly... ;-€ a samozřejmě koupí šíp. Asi 3x se mi stalo, že jsem "zamknul" nepřítele, ale Geralt k němu stál bokem a čučel mimo... stačilo zrušit zaměření a znovu zaměřit.

Naopak jsou i úsměvné momenty... třeba když Geralt prochází vesničkou a z úst sedláka, kterého míjí zaslechne: "War. War never changes." ;-D stejným hlasem a intonací jakou známe z Falloutů.

A jak píše autor recenze... morální dilemata jako kráva... Neměl jsem těm dětem dát raději jídlo? Co když je kvůli těm pár drobným co jsem jim dal, sejme nějaký lotr?

Za mě... 95% R^

+14/0
25.5.2015 12:51
Foto

A82l77e11x25a11n88d85r 26C66h86y19t94i46l 2424482795851

Uz jsem videl i scenku z Pup Fiction s otrokem:D

0/0
25.5.2015 13:08
Foto

O17d51s93t86r90a69n72ě49n72ý 54U81ž36i22v94a94t55e29l

Uživatel požádal o vymazání
+3/0
25.5.2015 15:58
Foto

J52o78s51e42f 27J62u69h67á86s66z 1139512308

gwentové karty mají celkově docela zdařilé popisky.. mě pobavil popisek u Krále Foltesta "It is natural and beautiful that a man should love his sister." :-)

+2/0
26.5.2015 12:15
Foto

V29á22c42l46a38v 64B37u15r87i89a19n 2553376483231

Prý tam ma být také jeskyně z Monty Python se zabijackým králíčkem ??

0/0
26.5.2015 13:12
Foto

J71a83r60o95s98l51a86v 28Š37i16m65o19n 2764341319126

Mě zatím nejvíc pobavil příběh o DRM (Defensive Regulatory Magickon) a jak ý je to přežitek od doby, co existuje counterspell - GOG (Gottfried's Omni-opening Grimoir) Řezal jsem se u toho smíchy.

+3/0
26.5.2015 21:58
Foto

P85e81t68r 12M60i16k10e62š 4570271636244

hraju to od pátku na PS 4 a musim řít, že je to paráda. Grafika je nádherná ( i když to se dle mýho projeví až po přechodu do Velenu ta první lokace mi přišla krapítek horší nevim čim to bylo ) vedlejší úkoly velice zábavný a povětšinou i s dosti nečekaným rozuzlením a boje mi taky přijdou fajn. Jediný co mi kapku vadí jsou teda ty nahrávací časy ( na PS 4 je to fakt docela dlouhý řekl bych subjektivně hodnoceno, že i delší než u Bloodborne ) a pak ta změna v konzumaci lektvarů, kdy nově je možno je požívat během boje ( a tudíž maj i kratší účinky ). Ta příprava jako v jedničce a dvojce mně prostě přišla mnohem zajmavější a víc zaklínačská :-). Každopádně to jsou jen drobnosti a za mě jednoznačně 10/10.

+1/0
25.5.2015 12:19
Foto

J72a62r52o18s17l41a29v 73Š94i28m90o33n 2304691559286

Já bych i překousl tu konzumaci během boje. Koneckonců, oleje se v boji používat nedají, takže ta příprava nezmizela. Co mě ale příjde jako zjednodušení, ba přímo podcenění hráčovy inteligence je automatické doplňování lektvarů při meditaci. Když tam ta alchymie sakra je, tak bych ji chěl použít víc než jednou.

Jinak souhlas. Je to bomba. :-)

0/0
26.5.2015 22:01
Foto

A10l57e70x95a21n65d87r 53C51h65y53t68i32l 2544952465931

PC verze - Kdyz porovnam nahravani s carmageddonem, tak je tahle delka absolutni LUXUS! ;-D

Jedine dve veci, co mi ve hre vadi je stale ta pritomna topornost postav, nevypada to moc prirozene a obcasne bugy (napriklad pri souboji na konich s bandity mi prestal Geralt machat mecem a kun sprintovat a ani neslo sesednout, musel jsem utect, ulozit, nahrat).

Ale vzhledem k tem promakanym questum, ktere me zatim hrozne bavi (obvykle s nimi mam problem), ma ode me hra 100:-)

Na tezkou(ne nejtezsi) obtiznost je pro me hra perfektne vybalancovana. Clovek se neotravi neustalym loadovanim a tam, kde nestaci vybaveni, tam to pekne pociti a vrati se k sidequestum, aby nabral vybaveni a level (napriklad 4 level na vlkodlaka mi fakt nestacil;-D)

Jo a jeste jedna vec mi vadi a to asi nejvic, postavy jsou resene zonove. Cili se mi nekolikrat stalo, ze stoji nekolik nepratel na hranici zony, porvavaji na me a ja je postupne postrilim kusi s nekonecnym mnozstvim sipek

0/0
25.5.2015 11:02
Foto

J69o64s22e42f 13J66u68h26á88s82z 1229862508

Zaklínače mám koupeného v předobjednávce, ale ještě jsem to vlastně ani nehrál - viděl jsem to jen u kamaráda a moje dojmy zatím rozporuplné. Graficky to vypadá velmi dobře a nepochybuju o tom, že to bude i dobře hratelný RPG (questy, inventář atd). Co se mi nelíbilo - (1) nemožnost nasimulovat si podle sebe události z předchozích dílů, kamarád tuto možnost zvolil při zakládání hry a nic se nedělo, normálně jel příběh. Hrál jsem oba dva díly originály, ale save games nemám a pochybuji, že to bude vymakané jako třeba Dragon Age, který story progress ukládá k sobě na servery - škoda, knihy mě nebavily a události z předchozích dílů jsem skoro celé zapomenul. (2) Příliš agresivní open world? Začala hra, hned ambush ghulu (na nejvyšší obtížnost celkem výzva). Nasednu na koně, popojedu cca 200 metrů k vesničce, kde se zastavím pro loot a prozkoumání, zda zde není nějaké užitečné NPC - dole v potoce 3x Drowners, kteří zabíjejí Geronta na 2-3 rány. OK, řeknu si vysoké levely (hádám podle čísel, hrál jsem chvíli)... tak load a jsem ve vesnici, prolezu chatrč a najednou na mě skočí vlk a jsem mrtvý. Další load - prolézám vesnici, přiběhne vlk a zabiju ho. Otočím se a přistane mi do zad šíp a umřu. Přijde mi to divný, vesničanům to bylo celou dobu jedno, že tam válčím s vlkem, stáli v cestě, drželi se za hlavu a já sekal vedle vesničanky vlka (normálně by měla tím švihem schytat ránu i ona - nestalo se). Zatím hru hrát nebudu, ale přijde mi to jako hype díky knižní předloze, jinak to rozhodně na 95-100% není

+2/−9
25.5.2015 10:55
Foto

J21i37ř85í 39S16o39j26k15a 5538762511858

souhlasím je to naprosto přehnaný hype a ten tu hru strašně kazí !!

0/−4
25.5.2015 11:02
Foto

A29l62e89x62a30n36d94r 46C37h83y75t85i62l 2874252675381

Hra je bud dobra, prumerna, nebo spatna. A toto hodnoceni je silne subjektivni. Statisticky podle prodeju a podle hodnoceni dostatecneho poctu hracu dale muzeme rict, ze je hra uspesna, ci nikoliv. To je rekneme objektivni hodnoceni. Kdyz to shrneme, hra je uspesna (pres milion prodanych kopii pred vypustenim hry je uspech) a dle tveho nazoru je spatna. Tvuj nazor se ale neshoduje s 95 procenty ostatnich hracu, kteri si tuto hru koupili(nebo ukradli).

Hype nemuze zadnou hru pokazit. Muze maximalne pokazit ocekavani hracu, ktera muzou zustat nenaplnena(zejmena vidno na Watchdogs). Nicmene tech gameplay videi bylo takove mnozstvi, ze si kazdy mohl pred koupi dobre rozmyslet, jestli si to koupi.

+3/0
25.5.2015 11:13
Foto

J51i48ř98í 70S38o78j12k56a 5948672651398

nechápu kam pořád chodíte na těch 95% hráčů, ale nehodlám se dohadovat, na svůj názor máte pravdu, to jestli je úspěšná nebo ne záleží na úhlu pohledu, za pár měsíců se hry prodalo tolik jako GTA V za 5 minut prodeje, chápu že se Vám líbí a nehodlám Vám to nijak vyvracet, dle mého názoru se jedná o herní odpad

0/−11
25.5.2015 11:18

Proč je Eva Burešová tak hubená? Promluvit ji donutila Prachařová s anorexií

Premium Herečka Eva Burešová (27) se zastala Mariany Prachařové (26), která přiznala anorexii. Hvězda Slunečné je ale sama kost...

Měli lepší stroje Sověti, nebo Američané? O jednom neobyčejném souboji

Premium Když autu dojde palivo těsně před čerpací stanicí, můžete ho k ní dotlačit. Ale co dělat, když se totéž stane letadlu...

Manažer postavil srub uprostřed chráněné oblasti. Tvrdí, že to je posed

Premium Nejprve tvrdil lidem, že je to seník. Když se o jeho stavbu začaly zajímat úřady, prezentoval ji jako posed. Ve...