Diskuse k článku

RECENZE Watch Dogs: Kdo si je nezahraje, letos jako by nebyl

Živoucí Chicago, hackování, přestřelky, honičky v autech a přehršel obsahu, Watch Dogs jsou bez řečí městskou akcí se vším všudy. Ale jsou lepší než opěvované Grand Theft Auto V?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

N11i73k86o12l41a 79M89a53r47k31o62v31á 7874660322898

Fakt nechápu, proč to má 88%. Všechny mínusy zde uvedené mi mluví z duše, ta hra je neuvěřitelně prázdná. To fakt grafická stránka zatemňuje mozek? Nebo dostáváte nějaké zvláštní bonusy k platu za velebení zprofanovaných her, i když nestojí za nic?

0/0
25.6.2014 13:45

V70í98ť62a 58N64o88v20á14k 1398743915251

Díky za komenty . Do WD nejdu . x360 .

0/0
20.6.2014 23:57

M81a12r66t91i75n 29J53a12r84o90š 8452155108596

Hral jsem na PS3 asi hodinu a je to zkamani.Ovladani aut hruza

0/0
9.6.2014 19:03

J27a86n 13H14a61b89á62s67k45o 4814407811293

Jízdní model je + ? Konkretne ten by mel byt hlavnim duvodem,proc celou hru prochodit pesky. Jediny co me prekvapilo (mile samozrejme) byl pohled z kabiny vozu a autoradio jinak hruza to ovladani.

0/0
7.6.2014 21:49

J90a68k56u36b 48P64e18e50t 7803388852121

Dneska uz sekaj jeden titul za druhym a vsecky jsou stejny jako holywoodsky filmy :D i když občas se výjimka najde.

0/0
6.6.2014 23:56

J43a64k47u97b 34P93e62e97t 7463118162981

Ale spis to bude mnou....jo jo jsem rad ze jsem zacinal na 286 s princem a prehistorikem...pak gameboy, nasledovala 486 atd atd...proste zlata ne-li diamantova to doba her :)

0/0
6.6.2014 23:55

J77a84k38u56b 46P30e35e20t 7553388842541

zkusil jsem na PC a uz nikdy vice,stejnej problém jsem mel s Thiefem. Jo proste ty ultra super bomba mega herni trhaky co nam cpou pod nos uz zkratka nejsou hry jako byvaly...napr u Thiefa odpadla veskera atmoska a prijde mi to jak hra pro blbecky(absolutne zadna vyzva,moment kdy bych se fakt obaval nebo tak),u Watch Dogs...podle toho jak to mělo vypadat podle marketingove kampane bych je snad zazaloval za klamavou reklamu :D GTA V me taky nechytlo,sice jsem ho hral jen chvili u kamose,ale radeji si dam Saints row 4nebo stary San Andreas.

0/0
6.6.2014 23:53

J57a52r80o96m58i78r 88P10e11s70e95k 9513645424511

Tak teď já, watch dogs sem si předobjednal a ačkoli se jedná zatím o hru roku je to zároveň zabugovaná svině, ne jen že to má neskutečný požadavky na HW, díky ubisoftu i na můj SW.některé věci nemouhu pochopit, né jen že hrdina neumí střílet z auta jak bylo na plakátech, on také neumí skákat,a dokonce ani neumí svévolně používat teleskop.systém krytí mi přijde spíše jako parodie a stealth prvky se vytrácí,po celém internetu kolují stovky problémů od grafických glitchu přes propadání mapou až po zamrzání a padání hry, i přesto se ale jedná  kvaltní zábavnou hru,  jen zrovna ne takovou, jakou sme si ji představovali.hra má spoustu plusů které jsou všude vystavovány na obdiv ale já budu psát o těch mínusech, zaprvé celej slavnej online ,každej den minimálně pětkrát se spoluhráč oodpojí těsně před cílem (když tedy vedete) nejdou vám žádné reputační body nic. za druhe. po třetí misi se mi nezobrazila na mape lokace pro start čtvrté .Rada od ubisoftu? Restartujte celou kampaň,  za třetí mobilní aplikace podporuje iphone 4   iphone 5 ipad.   ale ipod touch poslední generace v žádném případě. za čtvrté na Uplay se hlasim od dne vydání WD napočtvrté.   i tak se ale jedná o velmi kvaliiitní propracovanou hru a penez nelituji.vřele jen doporučuji ale chce to trpělivost pořádnej HW . 

;-€omlouvam se jestli mi nekdy schazi neboo se duplikuje pismenko, na NTB v praci mi blbnou nejaky klavesy,;-€

0/0
29.5.2014 15:54

J28a41r44o27m83i69r 77P51e20s17e71k 9303545274401

tak oprava spoustu problému hry opraví její opětovné stažení a instalace,,tedy u digital download verze.zřejmě měl ubi přetížené servery a odesílal neúplná data, další věc vypnout optimalizaci hry v nvidia experience hra pak po loadingu přestane padat

0/0
30.5.2014 11:12

M72i58c19h89a55l 53D96o13l29e57ž11a14l 6383802424731

Zkusim diskuzi pouzit jako mensi zakysnik... Prijal jsem vedlejsi misi kde mam omracit bosse nejakeho gangu. Gang jsem nasel ale nevim jak ho mam omracit... muzu gagstery postrilet a boss mi ujede v aute a pri honcce se uz opravdu tezko omracuje. Zaroven premyslim jestli rana teleskopem pres hlavu je dostatecny omracovaci prostredek :-)

0/0
29.5.2014 14:00

T24o93n11í93k 74K37u53t25t75m15a41n72n 6343388332

jo

0/0
29.5.2014 14:13

P70e69t38r 21Š86t61ě19p 2873533240226

Ja zatim hral jen jednu gang misi kde byli dokonce dva sefove a bylo to celkem snadne. Je treba premyslet, vyuzivat moznosti terenu a nejit na to jako rambo. Cast nepratel se mi povedlo odstranit hackovani - explozemi prostredi a zbytek jsem postupne zlikvidoval pistoli s tlumicem, je treba se snazit aby nikdo nevidel mrtvolu... Nakonec zustali sefici sami dva, jednoho jsem odlakal stranou a tam dostal teleskopem pres palici...

0/0
29.5.2014 22:46

R85a26d78i40m 96Z18a46t92o76p28e60k 9512125282437

Tento rok proste nebudu :)

+5/0
29.5.2014 13:23

F42i83l23i80p 71S74c94h86n40e75i26d93e80r 3632359504

Hrál jsem to u kámoše, přemýšlel jestli si to koupit. Bohužel, stealth akce, která má podle mě být v této hře na prvním místě a která byla hlvním důvodem mého zájmu, je totálně zruinovaná, z důvodu, který tu již napsal Jaroslav Šimon. Navíc ovládání krytí je z poloviny automatické a absolutně mi nesedí. Celkově ke hře ještě dodám, že na to jaké jsou minimální požadavky na hardware, tak hra nevypadá zas tak úchvatně...

+1/0
29.5.2014 13:08

T86o80n88í21k 74K83u78t96t94m78a57n20n 6723288672

Já osobně si myslím, že WD byli primárně cílený na PS4 a XOne. Na PS4 se každopádně hrají dobře, občas trochu zazlobí cover systém, kdy vás to přesune na jinou stranu krabice, než jste potřeboval, ale jinak ovládání je skvělý. Hra navíc vypadá na PS4 fakt dobře, ale uznávám, že nejsem PC hráč, a tak nemám přehled o tom, jaký je v současný době standard grafiky a HW náročnosti na PC. Za sebe jen říkám, že na PS4 jsem asi nehrál hezčí hru, ačkoliv - jak řečeno v recenze - mimika NPC postav běžně na ulici by rozhodně zasloužila facelift a upgrade.

+1/0
29.5.2014 14:27

M19a77r54t76i95n 17K81r49e27b98s 4859139230120

Hraju na PS3 digitálně distribuovanou verzi a dost mě to chytlo. Ovšem nechápu to osekání grafiky na PS3. Především voda je jak pod direct x 8... PS3 jsem si pořídil kvůli GTA V a voda je tam zpracovaná naprosto fantasticky takže je evidentní, že PS3 lecos zvládne. To grafické omezeni WD oproti verzi na PS4 je tedy jenom marketingový tah... No, ale grafické zpracování vody není samozřejmě u WD to podstatné. Je to parádní hra.

0/0
29.5.2014 12:12

M37a81r67t36i40n 79P62i89l53n58ý 9621862279125

vskutku recenze, kde autor subjektivní nedostatky prezentuje jako veřejný fakt.

+1/−1
29.5.2014 10:36

M23a63r31t68i72n 66P48i49l13n67ý 9281672469625

poslední rok od vydání hraje GTA a teď není vůbec zaujatej že? ;-D

0/−1
29.5.2014 10:46

O88n35d70ř70e75j 68Z23a20c31h 3783920643762

Recenze je vždy subjektivní :-). Když se koukám na recenze uživatelů na Metacritics, dostává hra desítky i nuly. Co je podle vás objektivní hodnocení?

+2/−1
29.5.2014 14:44

M64i29c90h89a77l 14N67o84v95á40k 9229459741629

a proto je třeba si vybrat recenzenta s podobným (nebo alespoň známým) vkusem.pak bude recenze sice možná neobjektivní, ale bude vám něco platná.

0/0
30.5.2014 7:05

O33n23d49ř67e93j 26Z72a64c81h 3873850273132

Objektivní recenze je protimluv. Nepíšeme recenze, abychom se strefili do vkusu většiny, ale podle toho, jak nás hra baví.

+1/0
30.5.2014 8:01

H90y91n84e37k 13Š95l12a28h58ů23n89e23k 4109613666589

Něco jako objektivní herní hodnocení neexistuje. Sto lidí, sto chutí.

0/0
29.5.2014 23:56

P22a35t94r23i44k 10S70p63i84t75z90b21a81r40t 1144716744235

Mám strach z pc verze protože Ubisoft je známý tím že cpe svého konzolového dicka do krku všem pcčkářům. Takže asi zatím bude lepší počkat s koupí

+4/0
29.5.2014 9:45

A75l10e67š 37P26r43o55c14h20á33z36k67a 9417593249521

Tak sem včera pár hodin zkoušel tuto hru na PC a musím říct že je to absolutní brak :D zkuste na PC verzi jet autem... nemožné, úplně tu chybí fyzikální model ;-D;-D

+5/0
29.5.2014 9:10

P56e91t72r 81Š13t29ě37p 2983613210836

Souhlas, rizeni auta a honicky jsou na cele hre naprosto nejhorsi :(

+4/0
29.5.2014 15:15

J29a87r53o50s24l98a33v 60Š97i31m95o90n 2494191349766

No, já bohužel musím konstatovat, že mně tahle hra nesedla. A jsem ochoten připustit, že je to subjektivní.

Co si dokážu užívat jsou toulky po nádherném Chicagu a šmírování lidí, vybírání bankovních účtů, odemykání věží (Prostě "Assassin's Creed stuff")

Nicméně kdykoliv se vrhnu do mise, narazím na dva problémy.

1. Stealth přístup k misím je krutě trestán a navíc vás hra stejně nakonec donutí na konci se prostřílet ven, nebo alespoň k nějaké honičce, a to jakkoliv bylo vaše plíživé snažení úspěšné, což mě prostě nehorázně štve. Jsem sakra hacker a partyzán, proč musím vzít každých pět minut do ruky AK-47 a pozabíjet patnáct lidí, aby byla moje mise úspěšná?

Chápu, že zastánci Rambo stylu budou z arzenálu nadšení, ale... o tom tahle hra být neměla.

2. PC ovládání. (PS je v pohodě) Na naprosto nepochopitelnou (a nevypnutelnou) akceleraci myši si nehodlám zvykat a "mrvit" si aim pro FPSka. To ještě zhoršuje bod 1. protože jakkoliv se snažím nestřílet, hra mě k tomu stejně donutí. Auta jsem se ovládat naučil, ale stálo mě to všechnu energii, kterou jsem měl na tuhle hru v zásobě. Ve srovnání s GTA, nebo Saint's Row 3/4 je to ale hrůza! Navíc online hra je nuda, když se snažíte něco vykutit vy, a pruda, když vám do hry kutí někdo jiný. Navíc pokud si chcete občas zahrát "soukromně" offline (tak jako já), resetuje se vám "za odměnu" (protože Ubisoft nás má rád) MP postup a achievementy. Ale přesto souhlasím s autorem, že zkusit by to měl každý.

+9/0
29.5.2014 3:15

L44a95d52i25s76l68a34v 48L41o88u71k93a 5484107151257

No nevím, včera jsem nad tím seděl asi pět hodin a pokud si člověk postup opravdu naplánuje a využívá hacků opravdu dobře, tak jsem nic než 1911 special forces nemusel vytáhnout v nejhorším dragunova...

A to druhé plně chápu, mě to tak frustrovalo že jsem i na pc zapojil ovladač i když ho na střílení nesnáším...

0/0
29.5.2014 7:41

M41i23c67h59a68l 18T36o43m80á60n91e55k 9657529636

za tyhle dva komenty dekuji, ted uz vim ze tu hru si nikdy za normalni penize urcite nekoupim, trpel jsem jak kun uz jen pri hrani ME na PC a jestli je v teto hre ovladani jeste vic zmrsene , diky dementnim konzolim, tak na to pecu a hra muze byt sebelepsi

+2/0
29.5.2014 9:11

A57n35t84o41n56í45n 43H24o94l48í22k 8617523154840

Otazka zni, zdali to okusit za 60 ecek ..

0/0
29.5.2014 18:09

M59i91c15h63a76l 81W58e65i67d17i61n71g63e83r 2228685953764

Bohužel rozjedu s nějakými 5 fps takže tento rok nebudu :-) ale vypadá to na zajímavou hru....

+3/−1
28.5.2014 22:43

J41a45k18u16b 53R69o80u26s 3283280474172

Recenze jak od žáka pomocné školy... Rv

+2/−12
28.5.2014 19:42

A64n31d58r30e68j 85B91r87a70b14e91c 4672761787834

Proc myslite?

+11/−2
28.5.2014 20:15

J80i59ř12í 35J52u44ř30i17c95a 2778163321

Dostal strach, syčák. ;)

+2/−2
28.5.2014 21:59

G34a46b58r62i21e58l 13H85o12r51t94e96n 9301809343714

Můžu se zeptat, jak řešíte označení platformy? Protože u recenze titulu, který vyšel snad i pro GB, vidím jen "PS3"... Je to matoucí.

0/0
29.5.2014 9:00

A48n76d40r36e69j 88B31r24a92b74e12c 4852571347804

Myslite ty zavorky na herni karte? Tam byva napsana recenzovana platforma.

0/0
29.5.2014 10:42

T23o45n61í55k 39K17u92t43t64m90a76n42n 6843618812

No upřímně Watch Dogs nejsou zrovna titulem, ve kterém bych chtěl za jízdy vystrčit ruku z auta a začít střílet jak v laciným filmu. Ostatně, čím by Aiden řídil, když má tu druhou ruku permanentně na mobilu?

+15/0
28.5.2014 19:39

M54i27c71h80a39l 64V50e46r43n12e31r 8647876187714

Třeba by nemusel mobil ovládat rukou - kdyby měl telefon s velkými tlačítky, jenom by si ho dal na sedadlo a vytáhl ..., ale ne nebudeme zacházet tak daleko:-) Ovšem s dotykovým telefonem by to bylo dost složitější - zkuste si zahrát Flappy Bird s vaším ... ehm, "flappy bird".

0/−1
28.5.2014 21:54

T55o60n31í37k 58K45u73t51t27m78a15n22n 6493598362

Obávám se, že Aiden jede na iPhonu. To fakticky tím ochablým kohoutkem moc ovládat asi nepůjde. Eh.

0/−1
28.5.2014 22:42

F13i69l42i48p 56S40c14h27n68e39i76d12e59r 3332739294

Na motorce jsem u něj ten telefon v ruce neviděl a stále jsem byl schopný přehazovat semafory. :-P

0/0
29.5.2014 13:56

T84o70n19í39k 54K14u35t26t17m12a10n92n 6753268252

Point taken! Nahlásíme, oni to fixnou v  nějakém patchi ;-D

+1/0
29.5.2014 14:12

Najdete na iDNES.cz