Diskuse k článku

RECENZE: Bojovka Super Smash Bros. Ultimate válcuje veškerou konkurenci

Bojovka Super Smash Bros. Ultimate je zářnou ukázkou toho, jak to vypadá, když tvůrci napnou veškeré síly a vydají hru, která množstvím postav, interaktivních arén a dalšího obsahu naprosto převálcuje svoji oborovou konkurenci. Více takových.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z19d34e87n19ě26k 91H61r30u91b13ý 9474268282

Tyhle kreslený hry mě nebaví, tím netrvrdím, že jsou špatný. Zhlédnu pár dílů, co natočí Agraelus a tím to pro mě končí.

0/−1
9.12.2018 12:40
Foto

R29a31d89e36k 48V75o53j60á44č67e27k 5273829173414

99% bych pochopil, ale 100? Stovku si zaslouzi dle mého hra az tim, jak obstoji casem. Takovy Half-life, Fallout 2 by si to procento po tom case klidne zaslouzilo, kde znovuhratelnosti nevadi ani zastaraly engine.

+1/−2
6.12.2018 20:09

O63n61d50ř23e53j 89Z65a18c14h 3213560613442

To je až na filozofickou debatu, zda si nějaká hra vůbec zaslouží maximální hodnocení. Proto jsme postupně přešli na hodnocení po 5 procentech (v původním rozpětí 0-100), viz https://bonusweb.idnes.cz/Recenze.aspx

0/0
7.12.2018 10:52

Z11d22e52n91ě95k 62F34i23b80i58c87h 4727279304490

Já si snad ten Switch fakt budu muset koupit. Ježíííškuuuu.....

+3/−3
6.12.2018 19:03

P91a50v33e58l 49Š92ť61a19s57t96n16ý 7900689645657

Jestli ti je 10, možná by se to dalo pochopit.

+3/−10
6.12.2018 19:07

T12o59m69á10š 45K68u44l72h28á87n47e43k 3340517644442

Je mi 40 a switch je nejlepsi konzole, co jsem mel. ( mel jeem vsechny ) Vo co ti jde Pavliku? Btw. Na cem hrajes ty, chytraku dospelej?

+2/0
12.12.2018 14:45

P26e66t80r 37K95o37s49t50k86a 6370149461866

Jděte do toho. Já měl leta jen PlayStation a musím říct, že co jsem pořídil Switch, na PS se jen práší. Tak propacované a zábavné hry prostě jinde nejsou. A nutno říct, že často sakra obtížné. Třeba v Mario Odyssey je spousta úkolů, které mi přišly obtížnější než boss fighty v Bloodborne :-D

0/0
17.12.2018 23:51

P49a32v35e46l 77Š16ť85a26s73t16n98ý 7520969805747

Taková infantilní blbost vážně může dospělého člověka bavit??? 8-o

+2/−6
6.12.2018 18:52
Foto

H15o67n75z69a 69S87r40p 9974213352828

Co vy vůbec máte rád za hry?

+7/0
6.12.2018 21:01

M71a32r66t20i26n 79J38a74r70o79š 8612965558366

Inu kazdeho bavi neco jineho, ja treba mam rad bojovky, ale tohle jde mimo me. Kdyby to bylo za rozumnou cenu, zkusil bych to, takhle si to Nintendo muze strcit do Maria.

0/−1
8.12.2018 1:11

M39i39c76h90a19l 86J27a25n50o59v96á59č 8697746265353

...a pro vsechny ostatni je tu Brawlhalla.

+2/0
6.12.2018 16:27

K80a34m21i21l 16J39a38r81o18š 5499769936421

Taky mě to napadlo :) Zadáčo je to fajn rubačka.

0/0
6.12.2018 17:19

D97u47š31a30n 80K40o96l18e10s52á14r 6223702520430

Diky za tipR^....zkusim:-)

0/0
8.12.2018 12:13

Najdete na iDNES.cz