Diskuse k článku

RECENZE: Bojovka Super Smash Bros. Ultimate válcuje veškerou konkurenci

Bojovka Super Smash Bros. Ultimate je zářnou ukázkou toho, jak to vypadá, když tvůrci napnou veškeré síly a vydají hru, která množstvím postav, interaktivních arén a dalšího obsahu naprosto převálcuje svoji oborovou konkurenci. Více takových.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z31d71e37n71ě21k 95H98r53u28b68ý 9434848532

Tyhle kreslený hry mě nebaví, tím netrvrdím, že jsou špatný. Zhlédnu pár dílů, co natočí Agraelus a tím to pro mě končí.

0/−1
9.12.2018 12:40
Foto

R60a68d38e29k 52V26o35j47á75č13e29k 5703639883414

99% bych pochopil, ale 100? Stovku si zaslouzi dle mého hra az tim, jak obstoji casem. Takovy Half-life, Fallout 2 by si to procento po tom case klidne zaslouzilo, kde znovuhratelnosti nevadi ani zastaraly engine.

+1/−2
6.12.2018 20:09

O52n73d66ř71e82j 86Z75a59c33h 3903540103392

To je až na filozofickou debatu, zda si nějaká hra vůbec zaslouží maximální hodnocení. Proto jsme postupně přešli na hodnocení po 5 procentech (v původním rozpětí 0-100), viz https://bonusweb.idnes.cz/Recenze.aspx

0/0
7.12.2018 10:52

Z25d22e90n37ě97k 49F83i59b43i11c59h 4517649824940

Já si snad ten Switch fakt budu muset koupit. Ježíííškuuuu.....

+3/−3
6.12.2018 19:03

P34a51v50e42l 20Š21ť74a94s76t22n70ý 7770839195157

Jestli ti je 10, možná by se to dalo pochopit.

+3/−10
6.12.2018 19:07

T38o96m25á95š 32K63u22l91h71á23n14e81k 3180717174302

Je mi 40 a switch je nejlepsi konzole, co jsem mel. ( mel jeem vsechny ) Vo co ti jde Pavliku? Btw. Na cem hrajes ty, chytraku dospelej?

+2/0
12.12.2018 14:45

P28e13t79r 34K80o49s22t89k27a 6490269241256

Jděte do toho. Já měl leta jen PlayStation a musím říct, že co jsem pořídil Switch, na PS se jen práší. Tak propacované a zábavné hry prostě jinde nejsou. A nutno říct, že často sakra obtížné. Třeba v Mario Odyssey je spousta úkolů, které mi přišly obtížnější než boss fighty v Bloodborne :-D

0/0
17.12.2018 23:51

P37a71v10e49l 38Š72ť62a35s67t60n41ý 7220599775287

Taková infantilní blbost vážně může dospělého člověka bavit??? 8-o

+2/−6
6.12.2018 18:52
Foto

H16o39n66z32a 69S91r51p 9734143832338

Co vy vůbec máte rád za hry?

+7/0
6.12.2018 21:01

M87a83r35t78i82n 46J96a75r44o50š 8142415788986

Inu kazdeho bavi neco jineho, ja treba mam rad bojovky, ale tohle jde mimo me. Kdyby to bylo za rozumnou cenu, zkusil bych to, takhle si to Nintendo muze strcit do Maria.

0/−1
8.12.2018 1:11

M54i93c59h52a48l 22J31a71n92o83v86á82č 8937546335843

...a pro vsechny ostatni je tu Brawlhalla.

+2/0
6.12.2018 16:27

K96a94m64i15l 84J77a98r88o77š 5949249826431

Taky mě to napadlo :) Zadáčo je to fajn rubačka.

0/0
6.12.2018 17:19

D11u97š86a33n 24K96o91l31e65s71á12r 6263902510900

Diky za tipR^....zkusim:-)

0/0
8.12.2018 12:13

Najdete na iDNES.cz