Diskuse k článku

RECENZE: Bojovka Super Smash Bros. Ultimate válcuje veškerou konkurenci

Bojovka Super Smash Bros. Ultimate je zářnou ukázkou toho, jak to vypadá, když tvůrci napnou veškeré síly a vydají hru, která množstvím postav, interaktivních arén a dalšího obsahu naprosto převálcuje svoji oborovou konkurenci. Více takových.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z25d71e44n39ě28k 88H45r68u17b71ý 9114818602

Tyhle kreslený hry mě nebaví, tím netrvrdím, že jsou špatný. Zhlédnu pár dílů, co natočí Agraelus a tím to pro mě končí.

0/−1
9.12.2018 12:40
Foto

R76a68d30e37k 85V65o84j93á36č10e45k 5773579713264

99% bych pochopil, ale 100? Stovku si zaslouzi dle mého hra az tim, jak obstoji casem. Takovy Half-life, Fallout 2 by si to procento po tom case klidne zaslouzilo, kde znovuhratelnosti nevadi ani zastaraly engine.

+1/−2
6.12.2018 20:09

O15n25d39ř48e82j 82Z33a64c84h 3493160433622

To je až na filozofickou debatu, zda si nějaká hra vůbec zaslouží maximální hodnocení. Proto jsme postupně přešli na hodnocení po 5 procentech (v původním rozpětí 0-100), viz https://bonusweb.idnes.cz/Recenze.aspx

0/0
7.12.2018 10:52

Z96d47e32n14ě59k 76F90i77b44i19c22h 4957389834870

Já si snad ten Switch fakt budu muset koupit. Ježíííškuuuu.....

+3/−3
6.12.2018 19:03

P70a98v60e70l 27Š29ť62a91s41t61n97ý 7770529145447

Jestli ti je 10, možná by se to dalo pochopit.

+3/−10
6.12.2018 19:07

T87o78m32á31š 95K88u77l40h28á80n79e48k 3700157274522

Je mi 40 a switch je nejlepsi konzole, co jsem mel. ( mel jeem vsechny ) Vo co ti jde Pavliku? Btw. Na cem hrajes ty, chytraku dospelej?

+2/0
12.12.2018 14:45

P53e97t45r 92K85o87s45t25k43a 6440559901516

Jděte do toho. Já měl leta jen PlayStation a musím říct, že co jsem pořídil Switch, na PS se jen práší. Tak propacované a zábavné hry prostě jinde nejsou. A nutno říct, že často sakra obtížné. Třeba v Mario Odyssey je spousta úkolů, které mi přišly obtížnější než boss fighty v Bloodborne :-D

0/0
17.12.2018 23:51

P60a97v47e73l 98Š30ť42a73s17t87n97ý 7920679425887

Taková infantilní blbost vážně může dospělého člověka bavit??? 8-o

+2/−6
6.12.2018 18:52
Foto

H47o79n90z85a 24S19r54p 9794173202578

Co vy vůbec máte rád za hry?

+7/0
6.12.2018 21:01

M10a43r16t86i61n 43J85a88r66o82š 8412735708836

Inu kazdeho bavi neco jineho, ja treba mam rad bojovky, ale tohle jde mimo me. Kdyby to bylo za rozumnou cenu, zkusil bych to, takhle si to Nintendo muze strcit do Maria.

0/−1
8.12.2018 1:11

M83i77c45h20a46l 10J27a54n55o77v62á52č 8687766425163

...a pro vsechny ostatni je tu Brawlhalla.

+2/0
6.12.2018 16:27

K27a40m63i51l 30J98a67r30o35š 5649169786751

Taky mě to napadlo :) Zadáčo je to fajn rubačka.

0/0
6.12.2018 17:19

D15u16š29a11n 39K40o18l69e69s19á40r 6543862370330

Diky za tipR^....zkusim:-)

0/0
8.12.2018 12:13

Najdete na iDNES.cz