Diskuse k článku

Pirátská hra, kterou pošlete rychle ke dnu. Recenze Sea of Thieves

Atraktivní pirátské prostředí, plavby na lodích a multiplayerové orgie. Očekávaná hra Sea of Thieves toho slibovala hodně, ale ve finále je prázdnější než vyrabovaná truhla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L43a41d14i78s50l75a19v 65J52a69r79o13š 6584919640527

Proč mi to připomíná graficky hodně ohlodaný AC IV: Black Flag?

0/−1
26.3.2018 21:33

A75d59a53m 31Š15p40i83l22l49a77r 8269517182896

To netusim :O protoze krome toho ze je tam more a lode je to uplne neco jineho

+1/0
28.3.2018 0:40

J27a64n 44N12á87d43v88o20r86n57í60k 7403718215577

Tak to máte lepší zajít na oční. Máte totiž zřejmě problém.

0/0
1.4.2018 17:10

M35a25t36t92e11o 13K19o90u38n42o37v11s29k65y 1110971918233

Předně autorovi vše dobré k svátku. A teď ke hře. Asi takhle... Až bude v akci aspoň za polovic, tak proč ne. :-)

0/0
26.3.2018 20:12

Z44d79e62n48ě23k 88V76o18d86á49k 7665736537982

Za 1255 Kč je to docela mazec.

+3/0
26.3.2018 15:00

J22a11n 90F51r11i25d25r88i23c54h 6525738559163

Solo 4/10

S kamarády 7/10

Ale i tak, po 10-20 hodinách prostě člověk narazí na to, že hře chybí obsah.

PS: voda nikdy nevypadala tak dobře jako zde.

+2/0
26.3.2018 14:45

L86a89d31i55s62l47a57v 76J77a72r75o22š 6144349940317

Mě přijde stejná, jako v AC IV: Black Flag.

0/0
26.3.2018 21:30

J51a71n 68N82á11d16v63o20r55n90í97k 7293898485927

Nesmysl

+1/0
1.4.2018 17:10

A85d32a85m 83Š66p44á16n 1568588564860

Mám nahráno 80 hodin (byl jsem už v alphě a betě) a hra mě pořád velmi baví. Rare zvolil trochu jiný přístup a celá hra je tak vlastně sandbox. Jestli vás v dětství bavilo převléct se za piráty a pobíhat po zahradě, bude vás tohle bavit taky. Jestli potřebujete kampaň a pořád k něčemu směřovat a zlepšovat se atd. hra vás tolik bavit nebude. Ale já jsem nadšený a nemůžu se dočkat co Rare se Sea of Thieves provede v následující letech. Proti verdiktu recenze nic nenamítám, jen bych chtěl aby zde zazněl i názor někoho, kdo má hru upravdu rád.

+4/0
26.3.2018 11:49

P13e92t31r 92S36v51o91b49o51d38a 7973775669957

pokud je dobrý tým, tak je to paráda. a pokud ne...

+1/0
26.3.2018 13:09

J18a36n 30N69á69d21v44o78r23n73í76k 7813838145147

Hrozná ptákovina. Vydržel jsem to hrát 45 minut a pak to šlo pryč.

+3/0
26.3.2018 10:30

J76a34k52u50b 59B31o60h35o11n17ě75k 8445396459417

Technická poznámka: editor postavy nejspíš chybí kvůli větší rozmanitosti postav. Posádka ze samých Jacků Sparrowů by asi nikoho nebavila :-)

+2/−1
26.3.2018 10:04

M37a46r38o88s 62G48o60c 3145222817

hlavne ze uplne prazdnemu Chuchelovi ste dali 90% :D :D

+3/−1
26.3.2018 9:36

M77i67c23h18a28l 58J68a17n44o47v61á72č 8347256455853

Chces vysvetlit rozdil mezi hrickou za 10euro a full price titulem za 60?

+5/−1
26.3.2018 9:45

V94á68c61l45a10v 48L76i42p48e44r55t 4257517370727

10 EUR za hru, kterou dohraju za necelé dvě hodiny, mi přijde dost. To si raději zajdu do kina...

+2/−2
26.3.2018 20:39
Foto

H53o91n21z91a 88S26r74p 9324103932758

A vy jste mu ve své recenzi dal 2/5 a vytkl jste mu "lajdácky zpracovaný vizuál." O 14 dní později pak Chuchel dostala cenu IGF za vizuální prezentaci, když porazil například Cuphead. Co to má však společného se Sea of Thieves mi uniká.

+8/0
26.3.2018 10:00

J73a13k72u27b 61B85o19h53o29n41ě67k 8735406849197

Tady bych se zastal druhé strany. Chuchel je vizuálně opravdu velmi minimalistický a mezi minimalistickým zpracováním a odfláknutím je často dost tenký rozdíl (navíc abych byl upřímný třeba mě se Chuchel vizuálně vůbec nelíbí, takže chápu, že to někdo vidí takhle)

+1/−1
26.3.2018 10:19
Foto

H33o61n29z95a 33S98r85p 9874663422828

Tak jestli takhle vypadá odfláknutá hra, tak jsem opravdu zvědavý, jak to bude vypadat, až se do toho v Amanitě opravdu opřou. :-)

Jinak rozumím tomu, že se někomu Chuchel nelíbí, ale nerozumím tomu, proč kvůli tomu pan Goč musí vést proti hře křížovou výpravu napříč celým internetem. A jelikož za své výpady ještě sbírá plusová hodnocení, cítím potřebu se k tomu také vyjádřit.

+5/0
26.3.2018 10:38

J82a76k72u29b 34B26o76h48o72n70ě52k 8515336749867

Tak od potřeby se k něčemu vyjádřit je diskuze, kdyby ta potřeba nebyla, tak tu není nikdo z nás :-)

+1/−1
26.3.2018 11:00

J38a83n 57Š21l33é46g60l 8132160508703

Vadí Vám, že vyjádřil názor? Nenapsal to nikterak agresivně... Chuchel se mi hodně líbí, ale neberu mu jeho názor....

+1/0
26.3.2018 15:31

J80a97n 52B73í26l84ý 8594297127359

nikdo tady nikomu názor nebere...

0/0
26.3.2018 16:02

V76á56c21l43a57v 63L46i46p62e18r76t 4717577210567

Odfláknutá hra to není, ale 90% je hodně přestřelené. nejlepší hra od nich je pro mě machinarium a přeji si, aby se příště udávali raději tímto směrem, než dělat omalovánky pro děti.

0/0
26.3.2018 23:03

M13i18c30h58a45l 25T69o23m83á55n95e50k 9307969356

takze to je takovy osekany risen ne?

0/0
26.3.2018 4:19

M66i72c55h83a12l 17S11v10o89b88o96d65a 3684876616135

eh ? Jako že jsou v obou hrách lodě ? Tak to je pak Gran-turismo takové osekané GTA :D

+1/0
27.3.2018 17:34

M35i93c61h68a80l 50T97o53m89á61n85e97k 9587119676

v jednom z tehc dilu se celkem cestovalo s posadkou po ostrovech a castecne hledal poklad, takze mi to proste prijde jako tato cast z risenu vyjmuta a udelana samotna hra na to tema, tot vse

0/0
27.3.2018 19:05

Najdete na iDNES.cz