Středa 28. října 2020, Den vzniku samostatného československého státu
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Středa 28. října 2020 Státní svátek.

Diskuse k článku

RECENZE: Horizon Zero Dawn je úchvatná cesta do pravěku budoucnosti

Na apokalyptické vize jsme si ve hrách už zvykli. Tvůrci Horizon Zero Dawn však na to jdou originálně. Současnost upadla v zapomnění, lidé se klaní pravěkým božstvům a po světě se prohánějí stroje, které vzhledem i chováním napodobují pravěká zvířata. Pokud máte PlayStation 4, Horizon by ve vaší sbírce neměl chybět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J90a82n 49W81a93w80r29o85s40z 6696889858

Koukám jak se to tady valí hlava nehlava. Každopádně exkluzivky jako jsou na PS prostě jinde nenajdete. Třeba takový Nioh, to je panečku hardcore hra, to by byl tady pro master race mokrý sen.

+1/0
24.2.2017 16:33
Foto

L61u19k66á59š 37P29e90t78ř82í30k 2239477564725

118 hodnoceni od ctenaru ve chvili, kdy hra jeste ani nevysla? Aspon vim, proc na hodnoceni ctenaru na BW vubec neberu ohled.

+3/0
24.2.2017 14:07
Foto

M91i36c59h37a65l 20P65i67n90d38j86a70k 5923414727797

Diskuze ne o hre ale "konzole VS PC" ;-D

konzole je opravdu super na hrani a pral bych si abych mel dost casu na hrani a penez mit v jednom svem pokoji jak nadupane PC tak konzoli nicmene nemam (hlavne ten cas). A proto zustavam u PC, i kdyz jsme doma nejakou dobu kozoli meli. Problem je ze PC je moje a nemusim se s nikym delit a je pekne ze konzole stoji 6 tisic, ale velka dobra TV uz stoji pdostatne vice a pokud bych se nechtel delit museli bychom tech TV mit doma vic. Ale asi jde hlavne o ten cas... :-)

+1/0
24.2.2017 10:29
Foto

P24e33t27r 52G57e59b55a58u82e25r 7846148215981

Jenom škoda že není cz lokalizace.;-(

0/0
23.2.2017 16:24
Foto

J29a68n 56K34a55r92e14l 19N61o29v98a95k 5506754308506

;-D;-D;-D;-D

0/−1
23.2.2017 18:03
Foto

J57a96k46u19b 49M97a23t38o30u44š 3765142782823

Tak na PC je to v podstatě standart

0/0
23.2.2017 18:58
Foto

J57a62n 15T81o61d74o36r16o73v89i78č 9695421947352

Na PC je to standart, ale standart tam už nejsou tak dobré hry jak na PlayStation.

+3/−8
23.2.2017 19:10
Foto

O58n37d15ř81e46j 14M25a85r96e91k 2822557602395

i jako vtip je to slabé :-P

+5/−2
23.2.2017 19:18
Foto

P91e63t87r 10L72e97h85n23e97r95t 2317305538566

Uvedte mi nějaké exkluzivity PC které dokáží vyrazit dech?

+2/0
24.2.2017 8:29
Foto

J14a48n 87T41o13d21o91r37o81v18i82č 9855531467282

To není vtip, to je prostě fakt, Bľoodborne, Uncharted, Ratchet and Clank, TLG, Journey, Flower Infamous,Gravity Rush, The Order, co je takúžasného na PC a to nás letos

+2/0
23.2.2017 23:42
Foto

M84a69r91e79k 54Š44e97b25e81s42t32a 2363721243167

Fortnite, Grim Dawn, Star Citizen, Civilization 6, Path Of Exile, Underrail, Total War, Torment: Tides Of Numenera, Tyranny, World Of Warcraft, Black Desert Online, Guild Wars 2, ARMA3, Planet Coasters, Master Of Orion, Warhammer: DoW3, Shadow Warrior 2, Age Of Wonders 3, Northgard, Factorio, Rimworld, Renowned Exploresrs, Hearts Of Iron, Cities:Skylines, Prison Architect, The Age of Deacadence, ANNO série, Wreckfest, DOTA2, LoL, Unreal Tournament

Jen taková troška na kterou sem si vzpoměl.....

+3/0
24.2.2017 8:45
Foto

J85a25n 82T71o39d91o53r93o23v57i28č 9105351167912

Ano mulťák,mulťák hraní na vojáky,proto hraji na Plejáku, tam jsou i normální hry.

+1/0
24.2.2017 9:53
Foto

M88a22r41e75k 79Š21e61b38e72s11t69a 2493721593707

tím myslíte simulátor chození v písku a interaktivní film který dohrajete za 3 hodiny? já vám to neberu, jen asi nejsem tak omezenej a hraju jak na PC tak na PS4 .)

+1/0
24.2.2017 9:55
Foto

M87i64l64a67n 11H96a69v69í74ř 4889924255

jedna z mála letošních her, který mě zaujaly. A ona to musí být konzolovka :-/

+13/−2
23.2.2017 12:23
Foto

L96u66k96á25š 97N88o75v50o42t24n40ý 6476367738638

Tak snad konzole za šest tisíc není takový zásek do rozpočtu. A i kdyby si člověk koupil PRO za desítku, tak pořád to je dobrá cena na hraní v 4K. Ozbvláště v dnešní době, kdy lidé vypláznou za telefon klidně i dvakrát tolik.

+7/0
23.2.2017 15:19
Foto

M54i97l37a31n 13H31a63v85í39ř 4449704475

já jsem PCčkář, konzoli jsem nikdy neměl a kvůli jedný (nebo pár) hře si jí kupovat nebudu. Na hraní ve 4k bych potřeboval i něco na čem to 4k pustím. Radši pošetřím na nový PC, který je letos v plánu, než si křivit ruce s gamepadem ;-)

S těma telefonama máte pravdu, ale to není můj případ, víc jak 6tis. za telefon nedám, a to musí vydržet aspoň 3-4 roky. Platit polovinu ceny za značku jablka třeba se mi opravdu příčí, ať je to telefon sebelepší, ten za 6tis umí volat a psát sms taky.

+11/−3
23.2.2017 16:01
Foto

J89a91n 51K70a10r89e28l 45N40o16v14a53k 5516824838296

;-D;-D;-D Nesnáším hloupé.. i když vlastně.. rád se zasměji.. btw 4k PC a hraju některé tituly také na gamepadu ups.. jo to je strašný.. hrát na něčem co je ergonomicky lepší pro organizmus než klávesnice s myší.. Vivá PC master race Rv

+1/−13
23.2.2017 18:07
Foto

M55i49l34a29n 73H32a16v25í76ř 4619704225

nějak nechápu, máš na mysli to "křivit ruce"? Proto je tam ten smajlík, aby pro ty nejchytřejší bylo jasný, že je to nadsázka.

A 4k PC? A co jako? Říkám někde, že to nejde? Jen sem poukazoval na to, že kupovat konzoli se 4k by pro mě znamenalo koupit i 4k monitor/televizi pokud bych to chtěl využít, takže ta investice by byla trochu víc než jen konozle. Ty chytráku, ale chápu, vymyšlený jméno, tak tu trolíš. :-P

+3/0
23.2.2017 18:33
Foto

O75n12d21ř85e62j 28M37a59r49e72k 2682467462555

nehádej se s ním on za to nemůže že je trochu slabší duchem ;-D

0/0
23.2.2017 19:22
Foto

P28e23t90r 33L77e60h48n78e66r83t 2937465288266

Aby ta vaše věta s křivením vyzněla jako vtip bylo nutné použít jiný smajlík, navíc to v celém kontextu vaší glorifikace PC vyznělo že cokoli mimo myši a klávesnice Vám způsobuje kopřivku.

A jen tak BTW nemusíš si přece kupovat PS4 pro, stačí klasická PS 4.

0/0
24.2.2017 8:35
Foto

M69i44l55a33n 38H56a32v64í14ř 4919674885

jo tak glorifikace jo? A kde že? ;-D žádný skrytý text tam nemám.

0/0
24.2.2017 9:44
Foto

G69a15b76r64i82e37l 75H87o11r85t38e92n 9601369323534

Možná je to lepší pro váš orgasmus (nebo jak jste to myslel), ale pro značnou část her (RTS, FPS) je prostě lepší klávesnice + myš. Mnohem lepší. To samé kvalitní letecké simulátor, tam zase gamepad hraje šesté housle proti joysticku. Atd.:-P

0/0
23.2.2017 22:59
Foto

J86a40n 20T71o83d32o95r77o27v80i44č 9885921557542

Na PS4 se dá hrát s krysou a klávesnicí i na Xo

0/0
23.2.2017 19:08
Foto

J46a98n 63P71i37r80a47s 1653305816476

Nechci Vám kazit dobrou náladu, ale ve 4K si dnes rozumně nezahrajete na ničem. Možná tak s Tinanem X (Pascall). Rozhodně ne na xBoxu nebo PS4 pro. Na solidní hraní ve 4K dnes není běžně dostupný stroj.

+4/−1
23.2.2017 19:30
Foto

J36a34n 48K51o68h28l 4763927511984

Taky si počkám.. dříve nebo později to vyjde i na PC.. jako GTA :-)

To hraní za ženský charakter se mi líbí. Třeba Skyrim jsem dohrál asi 3x, a vždy za 'dragongirl' V

+1/−12
23.2.2017 10:32
Foto

H97y81n87e52k 10Š57l33a50h10ů73n53e85k 4809683756189

GTA nebylo exkluzivka na PS4.

+7/0
23.2.2017 10:58
Foto

P44a32v31e16l 91D53o51l11e84ž69a53l 3773396755696

Přesně tak.. First party studio od Sony to vydá na PC. Stejně tak jako vyšly Killzone co?

+9/0
23.2.2017 11:49
Foto

J26a62k12u47b 11H80o82ř83á79k 8899427790

Nikdy to nevyje na PC. Je to sony exluzivita stejne jako Last of Us, Uncharted atd. Takze smula :-)

+3/0
23.2.2017 16:24
Foto

P81e73t81r 47S67t82e91i20n41b69a30u92e16r 8387469505257

Inspirace z Far Cry Primal z toho opravdu sálá!

Hurá, začneme šetřit a počkáme si na PC verzi.

+1/−9
23.2.2017 8:31
Foto

O87n78d71ř69e96j 82S69t28a65r38o17c62h 5490463352114

Tak vzhledem k tomu, že se jedná o exkluzivitu od Sony pro Playstation 4, tak to si počkáte :-)

+11/−1
23.2.2017 8:36
Foto

P21e70t29r 20S86t15e20i56n82b59a83u91e80r 8547949525467

Aha, nebude... no uvidíme :(

dík za info

0/0
23.2.2017 9:36
Foto

L43u64k12á62š 18N21o75v98o77t48n26ý 6636137788308

Začneš šetřit na konzolí? :-P

+1/0
23.2.2017 9:03
Foto

A83n67t14o26n75í30n 14H10o73l61í23k 8247333844350

Tezko .. pac za cenu hry a konzole to proste nestoji. To by tech uzasnych exklusivek muselo byt tak 5.

+2/−6
23.2.2017 11:39
Foto

K83a83r21o19l 12Š13e69f97č58í62k 5184449878378

5 urcite najdete a PS4 slim muzete mit za "babku". Nemusite si kupovat PRO verzi :-)

+2/0
23.2.2017 11:53
Foto

P70e39t29r 56K15o71s96t86k89a 6360699221606

Last of Us, Infamous, Bloodborne, Horizon, Order 1886,Uncharted 4, Until Dawn... do budoucna Days Gone, Death Stranding, Detroit: Become Human, FF VII Remake, Last of US 2... Těch úžasných exkluzivek je celá řada :-)

+7/0
23.2.2017 13:15
Foto

F11r87a55n96t61i74š91e23k 41K78i90n68g 7273790960

God of War IV

+1/0
23.2.2017 16:53
Foto

O15n66d23ř22e69j 22M46a90r83e93k 2762797632865

možná jsou úžasné pro konzolisty ale né pro skutečné hráče kteří hrají skutečné hry na PC a né ty asijské pohádky na konzole :-)

+1/−6
23.2.2017 19:25
Foto

M96i31c82h42a89l 19M96e69r16d20a 2810221449572

Obvious troll is obvious.

0/0
23.2.2017 20:34
Foto

P97e49t64r 46H53o26c88h83m68a56n 2980896885511

Vždyť má pravdu.

+1/0
23.2.2017 22:35
Foto

M66i96c22h58a54l 81M69e84r84d89a 2860181959162

Co znamená skutečný hráč a skutečná hra? Hráč je ten, co hraje a hra je to, co se hraje.

Většina z nich z Asie ani nepochází. A pohádky...to je těžký. Většina her jsou pohádky. Hlavní hrdina, často úplný nikdo, zachrání svět před silami, které by čistě logicky neměl mít šanci porazit.

Teda pokud nejde o anime styl grafiky, který si lidé pletou s pohádkou, také není ani u jedné z nich. FF a Bloodborne se tomu trochu blíží těmi super-velkými zbraněmi a monstry.

Takže v čem přesně má pravdu?

+1/0
24.2.2017 0:57
Foto

O12n86d98ř11e43j 85L53u21k43e20š 1698171465230

Označovat se za skutečného hráče a omezovat se jen na jednu platformu je poněkud směšné...

0/0
26.2.2017 14:01
Foto

J84a90n 28W18a28w51r95o24s24z 6326979528

Nioh, perfektní hra pro souls fajnšmekry.

0/0
24.2.2017 16:38
Foto

M67i94c60h68a36l 12K75a72l50a95š 7139886499

Hmmm, inspirace z primalu tam asi sálá leda kulové, protože tahle hra se vyvíjela už od roku 2013. Tehdy o Primalu ještě nikdo ani neslyšel, protože se sotva řešila 4 koumáku.

0/0
14.3.2017 10:08

ANALÝZA: Proč Čína v boji s covidem uspěla a Západ se zmítá v chaosu

Premium Zatímco Západ se potýká s druhou vlnou koronaviru, východoasijské země dokázaly virus porazit. Proč tomu tak je? Nejde...

Jsme rozvedení. Ještě nevím, zda se vrátím k dívčímu jménu, říká Koukalová

Premium Nepochopení, odsouzení. Konec vrcholové sportovní kariéry. Hledání práce. A ještě rozvod. Gabriela Koukalová (30) má za...

Dlouhodobý test Mazdy: karoserie se nám rozpadala před očima

Premium Historie provozu této Mazdy sice dokládá, že prevence se vyplatí, ale některé chyby výrobce se napravit nedají....