Diskuse k článku

Nový přídavek k českému Kingdom Come je po všech stránkách trapný

Nejlepší česká hra posledních let ani napodruhé nedostala takový přídavek, jaký by si zasloužila. Milostné dobrodružství bodrého rytíře Pana Jana Ptáčka je krátké, předražené, rozbité a trapné.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M13a55r12i35a94n 27B33e13n31č26a36t 4178951185984

Tady je to samý KDC fanboye koukám :D Nejvíce mě pobavili fanboyové na fcb bonuswebu, co jsou mi schopni tvrdit, že nenarazili na jediný bug v KDC.. asi jim udělám gameplay na patchi 1.7, kde je jich běhm půl hodiny hned 20 :D

0/0
25.10.2018 8:09

M89a35r92i39a17n 66B30e89n17č15a60t 4178571195294

Doporučuji fanboyum se kouknout na video, jak se vyvíjela grafika KDC od Alfa az po 1.7.. zjistíte, že neoptimalizují hru.. downgraduji ji jako krava (https://www.youtube.com/watch?v=II62R3d2TY0) např.

Pokud nadáváte na Ubisoft, laskavě nadávejte i na vávru.

+1/−2
25.10.2018 8:24

M94a75r80i66a89n 23B40e87n51č58a67t 4128141235884

https://www.youtube.com/watch?v=CSFSuOK99o8 downgrade jako kráva.!!

+1/0
25.10.2018 8:26

O60n18d42r93e44j 86M28a77t71e34j45k34a 9219288894659

no koukam na to a fakt ano... brutalni vytazeni barev kupodivu ze hry udelalo osklivejsiho bratricka beta verze a samozrejme min polygonu a modelu je taky znat.. hold FPS vladne svetu

0/0
25.10.2018 9:36

J26i54ř21í 96D41u40š25e50k 8182761931143

Tak jsem asi slepej ale já vidím jen že puvodní bylo trochu tmavší.

0/−1
26.10.2018 9:27

P86a58v97e28l 85P92e25ř98i97n24a 9250831173

Beta byla možná tmavší, možná ne tak barevná (což si nepamatuju), ale rozhodně měla mnohem propracovanější stínování, což bylo zejména znatelné v lese - hustší les, větší tma. A pak je to krásně vidět na snímku kamenolomu. Na druhou stranu se v betě stínování brutálně rozbilo v okamžiku, kdy bylo slunce nízko nad obzorem. Finální hra pak působila mnohem pložším dojmem a lesy neměly takovou atmosféru.

+1/0
27.10.2018 21:01

M56a13r93i65a76n 15B75e33n67č12a85t 4588121915294

Jsi slepej

0/0
29.10.2018 19:21

K76a27r52e36l 20U33r72b84a74n 2474164341349

Proč to pan recenzent nesrovnává třeba s jinými hrami, kde je hlavní hra za 1,5k a herní dobu má kolem 6ti hodin?

+1/0
24.10.2018 13:15
Foto

H73o66n27z40a 95S23r33p 9834213562518

Srovnávám to s jinými krátkými hrami, viz článek.

0/0
24.10.2018 13:28

J98i88ř37í 63D89u95š41e37k 8902331781303

Za 250 zaplatím oběd nebo dvě hodinky v kině. Pokud recenzent s tím trávil čas až do sobotního večera tak asi není stížnost na místě.

+1/−5
24.10.2018 8:58
Foto

M95a71r56t96i32n 40B19r89a39u98n 2514977931449

No vidíte, takže se ukazuje, že nejlepší je koupit si DVD nebo jít do kina na nějaký pořádný biják. Anebo jen tak na procházku nebo výlet do hor, namísto čučení do počítače a vztekání se u nesmyslných her.

+1/−11
24.10.2018 1:46

P67a28v15e77l 94K92a16f95k83a 9214447441308

Koupit si DVD? To se dělalo tak před deseti lety, ne?

0/0
24.10.2018 8:38

D84a50n73i96e43l 49H86a95r43t34m65a36n60n 8795464618686

Jaký je rozdíl mezi čučrním na DVD a nebo čučením na hru?

+1/0
24.10.2018 9:40

P89e85t65r 94S60v72o18b84o54d83a 4377895748713

Takže jen Váš subjektivní pocit. Navíc nesmyslný, ale to už je Vaše věc... ;-)

0/0
24.10.2018 9:51

J84i87ř95í 87J15u88ř34i53c63a 2538573711

Cože? Flákat se v kině nebo na procházce? Dekadentní. tfuj. Je třeba makat na zahradě a na baráku. ;-D

+3/0
24.10.2018 12:52

D84a79n22i68e41l 35H59a32r51t54m57a64n88n 8895104878576

DLC jsem nehrál a ani nebudu, pendlování sem a tam mám dost už v původní hře na to abych za další platil 10 éček, i když hru mám furt nainstalovanou a tak nějak jí pomalu dohrávám...jako ostatně všechno, krom toho co se dá opravdu dát na jeden zátah, hra má kouzlo, to žádná ale že bych u toho musel prosedět víkend (i kdybych ten čas měl) to fakt ne, možná za to může i těžce zabugovaný start...a to je asi největší pozitivum co se pojí s tímto DLC, patch 1.7 KONEČNĚ opravuje optimalizaci, bylo totiž trapný, že i když nemám žádné dělo a přesto můžu hrát hry jako GTA 5 nebo W3 na maximum bez většího AA bez problémů, tak tato hra dokázala dropovat v FPS naprosto neskutečně při minimálním nastavení, za to jednoznačně plus

Od vydání mi STEAM píše 132 hodin ale evidentně tam musí být započítán i čas kdy je hra "altabnutá" na liště protože jinak to není možné, teď se mám teprve dostat do kláštera...i když je fakt, že nevím jak daleko před koncem tato část je

0/0
24.10.2018 0:28

M93a13r68i52a58n 92B50e72n83č57a56t 4798641425114

ono se to těch 130hodin nabere rychle, když kvůli bugum je nutný často loadit uloženoou pozici a jakýkoliv přesun na koni, je PAIN snad ještě větší než v realitě... třeba jezdit na tom koni po lese, to si snad nikdo netroufne, zarazit se o kazdou druhou vetvicku a pak se na tak tupem ovladani otacet 10sec ...

0/−1
25.10.2018 8:11

P50a13v11e33l 15P42e24ř94i64n25a 9490431423

130 hodin po klášter se asi všemi side questy a tak 160-170 na dokončení hlavní linie odpovídá tomu, když jsem to hrál v únoru a březnu. Po klášteru nebo spíš Vraníku, který následuje, má hra poměrně rychlý spád. Respektive pár bitev a dlouhé animace.

0/0
27.10.2018 21:17

M47a32r25i97a33n 64B15e59n54č12a41t 4318281275684

https://howlongtobeat.com/game.php?id=21697 božena němcová vyprávěla úplně stejné pohádky jako vy.

0/0
29.10.2018 19:23

J50a11k75u71b 88M25a63š47e86k 6972646520617

bohuzel v dobe kdy vysla tato hra jsem objevil hru Subnautica. Subnautiku jsem dohral uz 4x. tohle jeste dohrane nemam. ne ze by to bylo spatne, ale.....

+1/−1
23.10.2018 23:56

M87a72r87t43i53n 17K39u46č35e40r80a 8419769949902

Hra mohla být dobrá, potencial byl.

Nicméně doteď nemá poradny konec vlastně je nedokoncena. Čekal jsem, že skonci ziskanim meče a pomstou a ono nic. A tech chyb8-oRv

Asi bude Kingdom Come 2.

Nehodlam platit další prachy za tyhle trapne pridavky a vzhledem k množství chyb do dvojky rozhodně nepujdu.

Nedavno se prodaval v edici hra roku Zaklinac 3 s datadisky za zlomek puvodni ceny, a byl mnohem zábavnější. Ted frci Odyssey.

Kingdom Come uz skoro nikdo nehraje. Vsichni si oddechli, když to dohrali a smazali.

Tak nemá cenu pro to vydavat prilepky.

+3/−14
23.10.2018 18:43

V58o98j91t82a 24P96a36t23k24o73s 8700528318683

Miluju takové, co svůj názor vydávají za názor všech.

+7/0
23.10.2018 23:48

J76i21ř34í 10D61u97š65e39k 8532871741193

Hmm dík za spoiler

+3/0
24.10.2018 9:00

J38á14c75h44y89m 57K48v67a55s37n98i71č69k46a 9901468746285

Nepřijde mi fér hodnotit DLC v téhle fázi. Bohužel se vyskytl bug, který délku ořeže na minimum. Je to smutné, ale stalo se. Vývojáři se k tomu postavili čelem, na rovinu řekli, že ten bug existuje a že se dělá na jeho opravě. Fér by bylo o tom informovat a s recenzí si počkat na opravu. Protože sice můžete strhávat hodnocení za velkou chybu, o samotné kvalitě DLC to ale nevypovídá zhola nic, protože ta chyba tam nezůstane, není to stav, ve kterém to zůstane na věky. Což se pravděpodobně nedá říct o skóre, které jste mu dali.

+3/−6
23.10.2018 18:29

M79i45c86h24a65l 62T68o16m75á43n92e91k 9687489946

aha takze oni daji pridavek, ktery je evidetne nejakym bugem zruseny a recenze by mela brat v potaz ze to v budoucnu bude opraveno? a co firma co to vydala, vratili hracum co si to koupili aspon cast investovanych penez? kdzy jim vydali sunt? nebo si hrac ma jen pockat, vzdyt je to ovce co?

+1/−1
24.10.2018 3:56

M86a96r18t48i38n 80B93e82r11a30n 6829345376911

Logicky se recenzuje hra ve stavu vydání. Jinak by to nedávalo ani smysl.

+5/0
24.10.2018 8:28

P60a74v92e78l 68K94a72f51k89a 9194817301518

Podle vaší logiky by se každá hra měla recenzovat až tak rok po vydání, tj. až tam nebudou bugy, všechno bude optimalizované a nejspíš už i včetně 2-3 DLCček.

+1/−1
24.10.2018 8:39

J71á34c62h45y40m 33K73v97a13s48n65i79č50k64a 9911408646415

Podle mé logiky by se v recenzi mělo zhodnotit všechno. Pokud existuje bug, který půlku hry učiní nehratelnou, tak se všechno zhodnotit nedá. Samozřejmě, že i tak se existence chyby musí projevit v hodnocení.

Představte si, že by filmová společnost odeslala do kin poškozenou verzi nového filmu a při premiéře by tak skončil od 30 minut dříve ve všech kinech, kde premiéra běžela. Hodně by se o tom asi psalo, ale nedovedu si představit, že by se hodnocení kritiků zakládala na této o 30 minut kratší verzi. Naopak, všichni by si na to zašli znovu a hodnotili celý film. Zajímalo by mě, jestli autoři recenze udělají to samé.

+2/0
24.10.2018 8:59
Foto

H84o80n48z50a 42S27r75p 9694363532248

Až to Warhorse opraví, určitě o tom napíšu, ale hodnocení jsem nestrhával jen kvůli jednomu bugu, takže s ním hýbat nebudu.

+4/0
24.10.2018 9:21

J55a28n 39B56í59l52ý 8214757677479

jednomu bugu...pokud je pravda, že k části dlc se hráč vůbec nedostane, pak je předčasný tvrdit, že hodnocení se nezmění

0/0
24.10.2018 18:51

L93u14k28á62š 70N54o22v88á53k 1180585580545

Škoda, že nejdou ve stopách CD Project Red... Od nich by se mohli všichni tvůrci učit, jak udělat pořádné DLC...

+6/−1
23.10.2018 16:46

R49o45l69a32n83d 29M27y63n63a47r 6537888918468

Pan Vávra se jen vychloubá, kolik lidí oblbnul a kolik mega mu to vyneslo a už se vůbec nedivím, že si jako sponzora vybral Bakalu. Podle mě to měli takto promyšlené už od začátku, že vydají jakous takous hru, na kterou nalákají platící hráče a pak budou vydávat už jen odbyté a odfláknuté DLC, na kterých ty skalní fandy ještě dooholí, bez ohledu na kvalitu a chyby, zkrátka stylem:"po nás potopa".

Vlastně jsou pánové Vávra a Bakala úplně stejně myslící lidé a proto si tak rozumí i v kšeftu.

+2/−18
23.10.2018 15:50

P50a93v15e48l 28M87e73d47e85k 1440312791555

Nemám rád, když někdo o druhých tvrdí, že jim vidí do hlavy, vystaví na tom případ a rovnou i rozsudek. Pardon, ale to mínus je ode mně.

+9/0
23.10.2018 15:53

R31u56d46o10l16f 95B68e83r17g24e81r 1888917478293

Tak nevím, jestli bych KDC označil za jakous takous hru , nicméně, máš právo na názor..... Jinak jo, skvělý plán... vydám hru za cca 1500 , která zabere přes sto hodin k dohrání (u mě asi 170) a pak budu lidi holit 3 DLCčky za 250... Ty prostě musíš být genius.... 8-o

0/−1
23.10.2018 15:58

M40i49l80o18š 81K61r75u48m58p 2124197404

No já to dohrál pod 50. Se všemi questy

+2/0
23.10.2018 16:01

M65a74r96i83a87n 61B49e71n42č17a10t 4528821945764

Průměrně to zabere 40 :-) To jen někdo má neustálou potřebu z KCD dělat něco, co není.. Vždycky mě pobaví, když přijde nějakej vykuk, co si tam 30 hodin trhá kytky, plácne, že je to hra na 300 hodin... když průměrný main story je 39 a completionist (všechno včetně všech archievementu 114)

0/−1
25.10.2018 8:17

J65i86ř89í 66M39a94ř35a27n 3552935503

Jak tohle může někdo nazvat nejlepší hrou???

+4/−1
23.10.2018 15:29

J70i73ř68í 79D97v51o13ř85á38k 2284411268

Napsal jsem nedávno o této hře a nazval jsem jí nepovedenou frustrační kompozicí.To jsem dostal čočku od hráčů asi vlastenců.Věřím že udělat tento hokus pokus v zahraničí bude nebude okolo toho takový humbuk.Cením snahu asi to stálo mnoho ale.......je to vopruz hraničící s trapností.A hlavně si přitom nehrajete ale pláčete vzteky.Hraji hry od vzniku počítačů a pamatuji dost.Project IGI atd.Ale pane Vávra tohle neeee.Pusťre se do mě vlastenci.

+3/−10
23.10.2018 13:04

J97i10ř40í 97Ř57e96h42o80ř 9648988666978

projekt IGI byl jen pro silné nátury, to by dneska snad ani neprošlo :-)

+1/0
23.10.2018 13:16

M82i70l22a52n 10T69r49i79b37u92č21e78k 5964727364120

To byla masochistická hra. Nemožnost uložení v průběhu mise a náhodné objevení nepřátel v místnosti, kterou hráč vyčistí, je naprosto šílená kombinace.

+1/0
23.10.2018 17:42

R11o79b18i48n 47D55o73l67e38č64e36k 3686573614698

Project I.G.I. mám na PC dodnes a nepřátelé se náhodně objevují jen v kasárenských budovách a místnostech (vždy označených značkou), pokud je spuštěn poplach. A to ukládání v průběhu taky zas tak nevadí. Ale je pravda, že na nejtěžší obtížnost je to masakr a dohrát poslední misi je terno :-)

0/0
23.10.2018 18:07

M15i73l12a81n 24T79r89i43b37u57č90e45k 5704167294290

Já tu poslední nikdy nedohrál. Právě z důvodu toho respawnu. Protože když mě potřetí zezadu zastřelil voják, který se objevil ze vzduchu za zády, docela mě to vytočilo.

0/0
23.10.2018 20:21

J59a34n 15P77e62s29l 7571590454251

Poslední misi si pamatuji i po těch 15 nebo kolika letech od dohrání. Pamatuji si z ní to, že jsem ji měl přesně nacvičenou, kde kolik vteřin počkat, kdy přesně vykouknout za roh, trochu ve stylu Na hraně zítřka, nebo Na hromnice o den více. Dostat se tímhle stylem na konec byl skvělý zážitek.

0/0
23.10.2018 23:40

J48i84ř70í 15D22u21š78e41k 8502721331693

Pokud hra musel byt dohrana timto zpusobem je to problem.

+1/0
24.10.2018 9:04

D54a86v31i88d 74D20i88r63g37a 7965321448

Nejsem zvláštní vlastenec, hra mě zatím baví.

+2/0
23.10.2018 15:35

J17a18n 33B56í90l51ý 8544547317789

no, dlc asi opravdu za moc nestojí, recenze je plná emocí i výrazů, které jindy u p. srpa nevidíme. snad je to začátek nového trendu, kdy se chyby a nedodělky her nebudou schovávat za fráze typu vývojáři potřebují více času na práci...jen tak dál a těším se na další recenze bez přikrašlování

+12/0
23.10.2018 12:58
Foto

T63o51m57á65š 51O78r34a91v74e77c 9562369645607

Nepochopim jednu vec, to nemaji betatestery nebo betu celkove?? Ja treba do dneska nemam dohranou ani tu zakladni hru, protoze mam se dvema 1080Ti jen kolem 35fps...

+3/−2
23.10.2018 12:08

M90i41l39o82š 48K55r61u21m87p 2484697144

35fps by mělo stačit každému!

0/−1
23.10.2018 12:30

D12a54v83i59d 30P77r24i32e17č67k46o 7265544478842

Jo to je ten vtip právě. Dost her nezvládá dvě 1080Ti proto se vyplatí mít jen jednu kartu.

+5/0
23.10.2018 12:45

T12o15m56á66š 60V81e68s95e98l20ý 1252712813336

Já mám s 1060 40-45 fps při full.

+6/0
23.10.2018 13:17

Najdete na iDNES.cz