Čtvrtek 22. října 2020, svátek má Sabina
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Čtvrtek 22. října 2020 Sabina

Diskuse k článku

Nový přídavek k českému Kingdom Come je po všech stránkách trapný

Nejlepší česká hra posledních let ani napodruhé nedostala takový přídavek, jaký by si zasloužila. Milostné dobrodružství bodrého rytíře Pana Jana Ptáčka je krátké, předražené, rozbité a trapné.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M67a62r98i15a42n 30B76e41n87č83a22t 4208981285894

Tady je to samý KDC fanboye koukám :D Nejvíce mě pobavili fanboyové na fcb bonuswebu, co jsou mi schopni tvrdit, že nenarazili na jediný bug v KDC.. asi jim udělám gameplay na patchi 1.7, kde je jich běhm půl hodiny hned 20 :D

0/0
25.10.2018 8:09
Foto

M88a41r14i78a89n 88B63e20n79č79a15t 4128341365564

Doporučuji fanboyum se kouknout na video, jak se vyvíjela grafika KDC od Alfa az po 1.7.. zjistíte, že neoptimalizují hru.. downgraduji ji jako krava (https://www.youtube.com/watch?v=II62R3d2TY0) např.

Pokud nadáváte na Ubisoft, laskavě nadávejte i na vávru.

+1/−2
25.10.2018 8:24
Foto

M64a91r30i64a43n 35B24e17n19č59a73t 4558651815764

https://www.youtube.com/watch?v=CSFSuOK99o8 downgrade jako kráva.!!

+1/0
25.10.2018 8:26
Foto

O89n35d89r51e64j 18M91a96t75e87j72k20a 9519328504969

no koukam na to a fakt ano... brutalni vytazeni barev kupodivu ze hry udelalo osklivejsiho bratricka beta verze a samozrejme min polygonu a modelu je taky znat.. hold FPS vladne svetu

0/0
25.10.2018 9:36
Foto

J35i85ř58í 85D63u44š36e68k 8622551151893

Tak jsem asi slepej ale já vidím jen že puvodní bylo trochu tmavší.

0/−1
26.10.2018 9:27
Foto

P71a79v38e88l 64P24e97ř37i22n97a 9450141983

Beta byla možná tmavší, možná ne tak barevná (což si nepamatuju), ale rozhodně měla mnohem propracovanější stínování, což bylo zejména znatelné v lese - hustší les, větší tma. A pak je to krásně vidět na snímku kamenolomu. Na druhou stranu se v betě stínování brutálně rozbilo v okamžiku, kdy bylo slunce nízko nad obzorem. Finální hra pak působila mnohem pložším dojmem a lesy neměly takovou atmosféru.

+1/0
27.10.2018 21:01
Foto

M82a37r67i66a46n 50B96e66n36č33a58t 4398951275144

Jsi slepej

0/0
29.10.2018 19:21
Foto

K71a55r25e94l 54U46r90b85a26n 2914804621679

Proč to pan recenzent nesrovnává třeba s jinými hrami, kde je hlavní hra za 1,5k a herní dobu má kolem 6ti hodin?

+1/0
24.10.2018 13:15
Foto

H35o97n96z72a 60S49r58p 9454533412948

Srovnávám to s jinými krátkými hrami, viz článek.

0/0
24.10.2018 13:28
Foto

J87i68ř48í 74D22u12š64e16k 8842121201183

Za 250 zaplatím oběd nebo dvě hodinky v kině. Pokud recenzent s tím trávil čas až do sobotního večera tak asi není stížnost na místě.

+1/−5
24.10.2018 8:58
Foto

M36a88r88t13i37n 90B75r80a30u57n 2254147681979

No vidíte, takže se ukazuje, že nejlepší je koupit si DVD nebo jít do kina na nějaký pořádný biják. Anebo jen tak na procházku nebo výlet do hor, namísto čučení do počítače a vztekání se u nesmyslných her.

+1/−11
24.10.2018 1:46
Foto

P59a41v32e66l 63K23a20f70k63a 9594577321468

Koupit si DVD? To se dělalo tak před deseti lety, ne?

0/0
24.10.2018 8:38
Foto

D51a79n78i96e61l 49H95a86r63t34m59a69n41n 8255504298176

Jaký je rozdíl mezi čučrním na DVD a nebo čučením na hru?

+1/0
24.10.2018 9:40
Foto

P47e89t58r 18S42v65o55b52o78d52a 4547225788273

Takže jen Váš subjektivní pocit. Navíc nesmyslný, ale to už je Vaše věc... ;-)

0/0
24.10.2018 9:51
Foto

J48i77ř42í 52J43u77ř77i46c16a 2178573621

Cože? Flákat se v kině nebo na procházce? Dekadentní. tfuj. Je třeba makat na zahradě a na baráku. ;-D

+3/0
24.10.2018 12:52
Foto

D54a67n42i14e53l 77H54a23r39t50m83a56n92n 8705464418156

DLC jsem nehrál a ani nebudu, pendlování sem a tam mám dost už v původní hře na to abych za další platil 10 éček, i když hru mám furt nainstalovanou a tak nějak jí pomalu dohrávám...jako ostatně všechno, krom toho co se dá opravdu dát na jeden zátah, hra má kouzlo, to žádná ale že bych u toho musel prosedět víkend (i kdybych ten čas měl) to fakt ne, možná za to může i těžce zabugovaný start...a to je asi největší pozitivum co se pojí s tímto DLC, patch 1.7 KONEČNĚ opravuje optimalizaci, bylo totiž trapný, že i když nemám žádné dělo a přesto můžu hrát hry jako GTA 5 nebo W3 na maximum bez většího AA bez problémů, tak tato hra dokázala dropovat v FPS naprosto neskutečně při minimálním nastavení, za to jednoznačně plus

Od vydání mi STEAM píše 132 hodin ale evidentně tam musí být započítán i čas kdy je hra "altabnutá" na liště protože jinak to není možné, teď se mám teprve dostat do kláštera...i když je fakt, že nevím jak daleko před koncem tato část je

0/0
24.10.2018 0:28
Foto

M96a27r43i19a21n 80B51e92n47č17a75t 4728691225224

ono se to těch 130hodin nabere rychle, když kvůli bugum je nutný často loadit uloženoou pozici a jakýkoliv přesun na koni, je PAIN snad ještě větší než v realitě... třeba jezdit na tom koni po lese, to si snad nikdo netroufne, zarazit se o kazdou druhou vetvicku a pak se na tak tupem ovladani otacet 10sec ...

0/−1
25.10.2018 8:11
Foto

P11a34v17e92l 97P20e19ř49i68n10a 9720351473

130 hodin po klášter se asi všemi side questy a tak 160-170 na dokončení hlavní linie odpovídá tomu, když jsem to hrál v únoru a březnu. Po klášteru nebo spíš Vraníku, který následuje, má hra poměrně rychlý spád. Respektive pár bitev a dlouhé animace.

0/0
27.10.2018 21:17
Foto

M91a68r86i84a16n 10B74e12n60č45a20t 4588311325114

https://howlongtobeat.com/game.php?id=21697 božena němcová vyprávěla úplně stejné pohádky jako vy.

0/0
29.10.2018 19:23
Foto

J84a17k15u63b 77M24a43š80e69k 6212336220977

bohuzel v dobe kdy vysla tato hra jsem objevil hru Subnautica. Subnautiku jsem dohral uz 4x. tohle jeste dohrane nemam. ne ze by to bylo spatne, ale.....

+1/−1
23.10.2018 23:56
Foto

M16a34r68t51i79n 78K66u10č25e17r84a 8849159229362

Hra mohla být dobrá, potencial byl.

Nicméně doteď nemá poradny konec vlastně je nedokoncena. Čekal jsem, že skonci ziskanim meče a pomstou a ono nic. A tech chyb8-oRv

Asi bude Kingdom Come 2.

Nehodlam platit další prachy za tyhle trapne pridavky a vzhledem k množství chyb do dvojky rozhodně nepujdu.

Nedavno se prodaval v edici hra roku Zaklinac 3 s datadisky za zlomek puvodni ceny, a byl mnohem zábavnější. Ted frci Odyssey.

Kingdom Come uz skoro nikdo nehraje. Vsichni si oddechli, když to dohrali a smazali.

Tak nemá cenu pro to vydavat prilepky.

+3/−14
23.10.2018 18:43
Foto

V32o55j56t86a 61P87a27t67k24o64s 8290828248533

Miluju takové, co svůj názor vydávají za názor všech.

+7/0
23.10.2018 23:48
Foto

J52i14ř46í 87D50u88š62e38k 8852881791523

Hmm dík za spoiler

+3/0
24.10.2018 9:00
Foto

J32á28c17h89y56m 91K39v38a67s43n87i76č64k20a 9531458516835

Nepřijde mi fér hodnotit DLC v téhle fázi. Bohužel se vyskytl bug, který délku ořeže na minimum. Je to smutné, ale stalo se. Vývojáři se k tomu postavili čelem, na rovinu řekli, že ten bug existuje a že se dělá na jeho opravě. Fér by bylo o tom informovat a s recenzí si počkat na opravu. Protože sice můžete strhávat hodnocení za velkou chybu, o samotné kvalitě DLC to ale nevypovídá zhola nic, protože ta chyba tam nezůstane, není to stav, ve kterém to zůstane na věky. Což se pravděpodobně nedá říct o skóre, které jste mu dali.

+3/−6
23.10.2018 18:29
Foto

M64i23c46h26a10l 62T41o79m68á33n84e43k 9927279116

aha takze oni daji pridavek, ktery je evidetne nejakym bugem zruseny a recenze by mela brat v potaz ze to v budoucnu bude opraveno? a co firma co to vydala, vratili hracum co si to koupili aspon cast investovanych penez? kdzy jim vydali sunt? nebo si hrac ma jen pockat, vzdyt je to ovce co?

+1/−1
24.10.2018 3:56
Foto

M72a17r73t44i95n 57B39e36r31a24n 6249455126101

Logicky se recenzuje hra ve stavu vydání. Jinak by to nedávalo ani smysl.

+5/0
24.10.2018 8:28
Foto

P72a34v51e84l 49K46a95f87k19a 9804897881928

Podle vaší logiky by se každá hra měla recenzovat až tak rok po vydání, tj. až tam nebudou bugy, všechno bude optimalizované a nejspíš už i včetně 2-3 DLCček.

+1/−1
24.10.2018 8:39
Foto

J60á58c69h44y57m 54K83v46a19s80n38i77č48k67a 9641178886775

Podle mé logiky by se v recenzi mělo zhodnotit všechno. Pokud existuje bug, který půlku hry učiní nehratelnou, tak se všechno zhodnotit nedá. Samozřejmě, že i tak se existence chyby musí projevit v hodnocení.

Představte si, že by filmová společnost odeslala do kin poškozenou verzi nového filmu a při premiéře by tak skončil od 30 minut dříve ve všech kinech, kde premiéra běžela. Hodně by se o tom asi psalo, ale nedovedu si představit, že by se hodnocení kritiků zakládala na této o 30 minut kratší verzi. Naopak, všichni by si na to zašli znovu a hodnotili celý film. Zajímalo by mě, jestli autoři recenze udělají to samé.

+2/0
24.10.2018 8:59
Foto

H47o27n44z65a 32S21r18p 9514423612358

Až to Warhorse opraví, určitě o tom napíšu, ale hodnocení jsem nestrhával jen kvůli jednomu bugu, takže s ním hýbat nebudu.

+4/0
24.10.2018 9:21
Foto

J21a85n 35B24í66l49ý 8424707647549

jednomu bugu...pokud je pravda, že k části dlc se hráč vůbec nedostane, pak je předčasný tvrdit, že hodnocení se nezmění

0/0
24.10.2018 18:51
Foto

L10u53k55á88š 87N42o13v21á68k 1560295530735

Škoda, že nejdou ve stopách CD Project Red... Od nich by se mohli všichni tvůrci učit, jak udělat pořádné DLC...

+6/−1
23.10.2018 16:46
Foto

R11o20l55a42n23d 13M22y46n45a42r 6137568548268

Pan Vávra se jen vychloubá, kolik lidí oblbnul a kolik mega mu to vyneslo a už se vůbec nedivím, že si jako sponzora vybral Bakalu. Podle mě to měli takto promyšlené už od začátku, že vydají jakous takous hru, na kterou nalákají platící hráče a pak budou vydávat už jen odbyté a odfláknuté DLC, na kterých ty skalní fandy ještě dooholí, bez ohledu na kvalitu a chyby, zkrátka stylem:"po nás potopa".

Vlastně jsou pánové Vávra a Bakala úplně stejně myslící lidé a proto si tak rozumí i v kšeftu.

+2/−18
23.10.2018 15:50
Foto

P66a80v49e65l 38M86e37d51e51k 1870172191565

Nemám rád, když někdo o druhých tvrdí, že jim vidí do hlavy, vystaví na tom případ a rovnou i rozsudek. Pardon, ale to mínus je ode mně.

+9/0
23.10.2018 15:53
Foto

R84u84d57o93l76f 43B74e55r17g53e13r 1728707788903

Tak nevím, jestli bych KDC označil za jakous takous hru , nicméně, máš právo na názor..... Jinak jo, skvělý plán... vydám hru za cca 1500 , která zabere přes sto hodin k dohrání (u mě asi 170) a pak budu lidi holit 3 DLCčky za 250... Ty prostě musíš být genius.... 8-o

0/−1
23.10.2018 15:58
Foto

M44i24l25o33š 72K16r86u62m34p 2414137404

No já to dohrál pod 50. Se všemi questy

+2/0
23.10.2018 16:01
Foto

M38a68r78i40a30n 55B14e66n74č44a32t 4808551895304

Průměrně to zabere 40 :-) To jen někdo má neustálou potřebu z KCD dělat něco, co není.. Vždycky mě pobaví, když přijde nějakej vykuk, co si tam 30 hodin trhá kytky, plácne, že je to hra na 300 hodin... když průměrný main story je 39 a completionist (všechno včetně všech archievementu 114)

0/−1
25.10.2018 8:17
Foto

J90i34ř42í 22M34a24ř66a71n 3592525923

Jak tohle může někdo nazvat nejlepší hrou???

+4/−1
23.10.2018 15:29
Foto

J92i32ř21í 78D70v41o51ř11á71k 2254781838

Napsal jsem nedávno o této hře a nazval jsem jí nepovedenou frustrační kompozicí.To jsem dostal čočku od hráčů asi vlastenců.Věřím že udělat tento hokus pokus v zahraničí bude nebude okolo toho takový humbuk.Cením snahu asi to stálo mnoho ale.......je to vopruz hraničící s trapností.A hlavně si přitom nehrajete ale pláčete vzteky.Hraji hry od vzniku počítačů a pamatuji dost.Project IGI atd.Ale pane Vávra tohle neeee.Pusťre se do mě vlastenci.

+3/−10
23.10.2018 13:04
Foto

J34i41ř49í 33Ř86e77h48o79ř 9108918606968

projekt IGI byl jen pro silné nátury, to by dneska snad ani neprošlo :-)

+1/0
23.10.2018 13:16
Foto

M41i43l16a70n 28T13r54i22b68u70č13e20k 5734517334530

To byla masochistická hra. Nemožnost uložení v průběhu mise a náhodné objevení nepřátel v místnosti, kterou hráč vyčistí, je naprosto šílená kombinace.

+1/0
23.10.2018 17:42
Foto

R20o23b48i28n 28D19o63l37e10č82e26k 3476713744538

Project I.G.I. mám na PC dodnes a nepřátelé se náhodně objevují jen v kasárenských budovách a místnostech (vždy označených značkou), pokud je spuštěn poplach. A to ukládání v průběhu taky zas tak nevadí. Ale je pravda, že na nejtěžší obtížnost je to masakr a dohrát poslední misi je terno :-)

0/0
23.10.2018 18:07
Foto

M22i32l28a27n 73T98r17i93b11u95č75e39k 5214717784300

Já tu poslední nikdy nedohrál. Právě z důvodu toho respawnu. Protože když mě potřetí zezadu zastřelil voják, který se objevil ze vzduchu za zády, docela mě to vytočilo.

0/0
23.10.2018 20:21
Foto

J75a14n 95P55e55s81l 7461580234241

Poslední misi si pamatuji i po těch 15 nebo kolika letech od dohrání. Pamatuji si z ní to, že jsem ji měl přesně nacvičenou, kde kolik vteřin počkat, kdy přesně vykouknout za roh, trochu ve stylu Na hraně zítřka, nebo Na hromnice o den více. Dostat se tímhle stylem na konec byl skvělý zážitek.

0/0
23.10.2018 23:40
Foto

J96i16ř90í 12D71u94š31e97k 8372651601293

Pokud hra musel byt dohrana timto zpusobem je to problem.

+1/0
24.10.2018 9:04
Foto

D15a35v46i24d 40D33i27r23g87a 7965881208

Nejsem zvláštní vlastenec, hra mě zatím baví.

+2/0
23.10.2018 15:35
Foto

J46a27n 94B70í56l65ý 8754467807259

no, dlc asi opravdu za moc nestojí, recenze je plná emocí i výrazů, které jindy u p. srpa nevidíme. snad je to začátek nového trendu, kdy se chyby a nedodělky her nebudou schovávat za fráze typu vývojáři potřebují více času na práci...jen tak dál a těším se na další recenze bez přikrašlování

+12/0
23.10.2018 12:58
Foto

T85o92m96á93š 15O72r67a26v50e80c 9912199535767

Nepochopim jednu vec, to nemaji betatestery nebo betu celkove?? Ja treba do dneska nemam dohranou ani tu zakladni hru, protoze mam se dvema 1080Ti jen kolem 35fps...

+3/−2
23.10.2018 12:08
Foto

M50i29l44o31š 27K89r96u82m28p 2924237604

35fps by mělo stačit každému!

0/−1
23.10.2018 12:30
Foto

D57a13v12i66d 19P93r52i67e54č31k38o 7465354338172

Jo to je ten vtip právě. Dost her nezvládá dvě 1080Ti proto se vyplatí mít jen jednu kartu.

+5/0
23.10.2018 12:45
Foto

T24o39m71á69š 65V35e84s27e79l24ý 1562112583966

Já mám s 1060 40-45 fps při full.

+6/0
23.10.2018 13:17

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...