Čtvrtek 8. prosince 2022, svátek má Květoslava
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Čtvrtek 8. prosince 2022 Květoslava
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

K34a78r33e15l 83Z61i29c26h 6248126674396

Ps: problemy hry skvele shrnuje tenhle reddit post, nikoli nahodou ma i na trosku "biased" subforu pres 20 tisic upvotes. https://www.reddit.com/r/pokemon/comments/yycmen/enough_is_enough/

0/0
doporučit
19.11.2022 11:51
Foto

O38n85d81ř32e32j 27Z40a86c62h 3113170463382

- Budovy mi nevadí

- Nesouhlasím, hra mi přijde těžší než SwSh, víc jsem střídal pokémony a hlavně jsem se běžnou hrou a sbíráním nepřeleveloval

- To co pán píše o customizaci je lež

- Že jsou testy u gymů slabé, s tím souhlasím, píšu to v recenzi, že mi chybí puzzle

- Není dabing: to se přece vědělo už před vydáním, a kritizoval jsem to už dřív

- Že si autor příspěvku kvůli tomu hru nekoupí, to je samozřejmě jeho plné právo. Za mě je to hlasitá menšina uřvaných plaček, na prodeje to samozřejmě žádný vliv mít nebude - kdyby to byla opravdu pořád taková hrůza, lidi by to nekupovali, nejsou blbí. Pokémoni jsou o něčem jiném, herní loop funguje dobře a je zábavný.

+1/0
doporučit
20.11.2022 15:27
Foto

K43a14r65e15l 80Z56i21c41h 6368926794176

"Hlasitá menšina uřvaných plaček, na prodeje to samozřejmě žádný vliv mít nebude" - wow, pardon, ale to je argumentace jak od šéfa marketingu Pokémon Company.

No samozřejmě to vliv mít nebude, a to je právě ten zásadní problém. A tisíce fans, kteří tyhle hry milují, ale už nejsou ochotni akceptovat nedostatečnou kvalitu pokéher (vyjma Legends: Arceus) jsou paušálně "uřvané plačky"? No nestačím zírat.

Je mi líto, Legends: Arceus pro mě byl jednoznačně krok kupředu (kromě grafiky), ale že tahle hra nevyšla v druhý půlce příštího roku je prostě obrovská chyba. A možná by bylo fajn si některý ty reakce fans přečíst - ten reddit post jsem možná nevybral nejlepší, ale kvalitních videí shrnujících problémy tohohle releasu už jsou mraky.

Tady jeden od mýho oblíbence Arla - jestli je to taky podle vás "uřvaná plačka, tak potěš koště. https://www.youtube.com/watch?v=m8v5dOGWutI

0/0
doporučit
21.11.2022 0:32
Foto

O25n40d79ř60e71j 46Z91a86c29h 3383830223822

Karle, až se proberete z šoku, tak vás poprosím, nic mi tady nepodsouvejte, jo? Ano, ta hysterka z Redditu, co jste tady postoval, je za mě ukázková uřvaná plačka. A není jediná. Troufám si dokonce tvrdit, že tento typ kritiky, který kombinuje validní argumenty s přeháněním nebo dokonce lhaním, je ve výsledku kontraproduktivní. Možná si někteří veteráni nechtějí přiznat, že tato série neroste s nimi a mají od Pokémonů už jiná očekávání.

Co se Pokémonů týče, obávám se, že na současný HW to lepší nebude. Game Freak má rozhodně rezervy, ostatně už v preview jsem psal, že by bylo fajn, kdyby si pozvali inženýry z Nintenda a něco s tím udělali. Na druhou stranu Switch je tu pět let, jeho stáří je znát a vnímání a požadavky hráčů se zase trochu posunuly. Nedávno jsem se díval na Breath of the Wild v doku a už jsem z toho rozhodně nebyl tak unešený jak před lety. Nedávná Bayonetta 3 vypadá jak hra z PS3, která sice drží fps, ale za cenu místy nehorázných mazanic. Ale protože je to fan service a day one se neprodají miliony jako u Pokémonů, tak to nikdo vlastně moc neřeší. Uznávám, možná je chyba ve mně, protože 90 procent času hraju na Switchi, tak už jsem si možná zvykl.

Mrzí mě, že se vám nelíbí moje recenze, váš názor vám neberu a ani vás nevnímám jako uřvanou plačku :-) Já si hru užil, dětem se moc líbí, a myslím, že až odezní tahle vlna rozbouřených emocí, hráči ocení nakonec poměrně zajímavé příběhy a otevřený svět, který si ovšem budou moci užít až tak po 15 nebo 20 hodinách hraní, až si zpřístupní všechny pohybové možností Koraidona / Miraidona.

0/0
doporučit
21.11.2022 9:54
Foto

K28a91r14e17l 78Z26i41c93h 6718796944246

Dik za odpoved, priznam se, ze ano, uplne ze me jeste nevyprchalo nastvani na TPC/Gamefreak, kteri opet vydali hru, ktera mela mit minimalne pulroku odklad prinejmensim na vychytani performance issues. Striktni deadliny jsou samozrejme zasadni faktor, ale jako hrac, co za tenhle produkt zaplatil, proste od nejvetsi marketingovy znacky v historii ocekavam kvalitu jako u x super her typu Odyssey, BotW, Luigi's Mansion 3, Xenoblade 3, atd. Ktery vsechny na Switchi jedou i vypadaj dobre/skvele a nejsou uspechany.

Vcera jsem opet kus odehral a souhlas , ze ta hra ma spoustu novejch kvalit - explorace je super a obcas se mi na tu hru i dobre kouka (plus foto-mod je super). Ale bohuzel aktualne nejhorsi hodnoceni od kritiku (77% na metacritic) a tezkej review bombing od fans neprisly jen tak - a user hodnoceni Legends: Arceus se pritom drzi na kvalitnich 8.2, takze fans JSOU schopni kvalitni, neuspechanou,byt nedokonalou hru ocenit.

0/0
doporučit
21.11.2022 11:11
Foto

K45a66r89e35l 12Z45i15c74h 6168906464796

Ondro sorry, ale v minusech neuvest velky performance issues a fakt, ze mesta jsou neuveritelne prazdny - do zadnejch domku se neda vstoupit, NPC's jsou v 99% k nicemu... zahranicni recenze jsou (opet) podstatne kritictejsi. Za me uvodni dojmy - hra s velkym potencialem, ktera je OPET mega uspechana a mela vyjit na konci 2023. Aktualne 65%.

0/0
doporučit
19.11.2022 11:49
Foto

O25n25d18ř29e27j 98Z58a91c81h 3853880513142

Ahoj Karle, na televizi to je nic moc, to uznávám, ale v handheldu se mi hrálo dobře. Jsem si vědom toho, že lidí postují různé glitche - já za celou hru na žádný nenarazil, pouze mi hra jednou spadla. Že se nedá vstoupit do domků mi nevadí.

0/0
doporučit
20.11.2022 15:13
Foto

M61a19r60t84i44n 45H45e65r24m14a55n65n 2846835320186

Nechápu proč do hry přidávaji zase novou hyper formu pokémonů. Lepší by bylo kdyby rozvíjeli mechaniku mega evolucí a přidávali nové pokémony do této mechaniky. Ale místo toho vymýšlejí stále větší a větší krávoviny.

0/0
doporučit
17.11.2022 11:22
Foto

M15i91c81h21a88l 91S69v96o24b93o22d87a 3224386566245

Protože na mega evoluce by museli být trochu kreativní a vymýšlet další formy Pokémonů. Tady jim na hlavu přilepí lampu nebo disco kouli a máj hotovo. Na nějaké super formy bych se vyprdl úplně. Mechanika to byla cool ale zbytečná. A to co je tady už není ani cool.

0/0
doporučit
17.11.2022 15:38

Děti na prodej. Za tři stovky. Jak bují dětská prostituce v Česku

Premium Prostituce je v Předlicích naprosto běžná. Jenže i ta dětská. Obyvatelé místního ghetta popisují, jak se děti prodávají...

Takoví slušní lidé, říkali o nich. Rodině přitom vládl teror a nechutnosti

Premium Muž, který ten prosincový den přišel na místní oddělení VB Strašnice, vypadal velmi rozpačitě. „Ono se to bude zdát asi...

RECENZE: Vzal to Radegast. Největší dar přináší konečně zase pohádku

Premium Ani světácky se tvářící fantasy jako Princezna zakletá v čase 2, ani rozjímání o smrti jako Princ Mamánek. Příběh...