Diskuse k článku

RECENZE: NHL 16 vrací populární hokejovou sérii zpátky na vrchol

Po loňském kontroverzním ročníku se NHL vrací na nové konzole v plné síle. Pro milovníky hokeje je to takřka povinnost. Majitelé PC mají i nadále smůlu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J89a28n 53N64o53v94ý 3328723379917

Nemůžu si pomoci, ale co článek či recenze NHL 16 na českých webech to neuvěřitelná podoba s PR článkem, jak jsem již psal dřív.Vzhledem k tomu, že si EA Sports platí PR články na FIFU, tak mě to nepřekvapuje, ovšem jest škoda, že za pořádnou recenzí musí člověk do zahraničí.A tam bohužel převládá to, že vrchol bude návrat na PC, protože od doby kdy NHL na PC nevychází už nestojí za nic a nejodvážnější odhad ze zahraničí je ten, že se to EA prostě nevyplatí, ne z důvodu z jakého tvrdí, ale z toho, že nové ročníky nejsou takový pokrok aby hru na PC pustila.

+1/0
24.9.2015 0:54

J78a96n 70H13r12u44š19k87a 6913519733773

Conspirační teorie. Nic víc. Ono si to zahrát na 1/2 roku na PS4, nebo jen žvejkat je rozdíl. Zahraniční recenze čtu a jsou vesměs v pohodě.

Hraju to od 93' na PC až po dnešní verze a 16' se mi zdá po 14 zápasech bezkonkurenčně nejdál, ale to hooodně předbíhám.

0/0
24.9.2015 5:25

D24a91v56i96d 31Č70e40r84n75ý 8824139211590

tak letos na FIFU asi ani PR články potřebovat nebude. Hrál jsem teď PES 2016 a to je opravdu bída. Vypadá to naprosto stejně jako 2015 a ačkoliv jsem v některých letech dával přednost psovi, tak FIFA 15 byla mnohem lepší, takže letos očekávám, že bude o parník před PESem

0/0
24.9.2015 11:17

J82a55n 69N16o10v52ý 3578543809587

Dva přiznané už má.

0/0
24.9.2015 21:30
Foto

H72o95n85z29a 76S26r15p 9824603742428

Rozumim tomu dobre ze tvrdite, ze si EA sports plati PR clanek v CR, ale v zahranici ne a na PC hru nevydaji, protoze neni pro tamni hrace dost dobra? 8-o

0/0
24.9.2015 18:13

J30a31n 93N23o20v55ý 3898333809297

Nerozumíte.

0/0
24.9.2015 21:29
Foto

H23o24n43z95a 43S66r39p 9464703252148

Ctu to po vas počtvrté a porad nerozumim co jste tim chtel rict

0/0
24.9.2015 22:23

P28e16t36r 30S14t64r56a34n11s49k81y 8885649698

V tom případě byste se měl naučit formulovat smysluplné věty ve svém rodném jazyce, pak vám možná bude někdo rozumět.

0/0
24.9.2015 23:36

J45a23n 25N76o71v38ý 3418663259767

Můj rodný jazyk je Španělština, to si asi moc nepokecáme.

0/0
25.9.2015 20:24

D61a29v89i39d 55Č89e77r41n68ý 8154989271390

četl jsem recenzi na Blesku. Tam byla tak rozjuchaná a nadšená, že mi tam chyběla jen informace, že jde o komerční sdělení. Tady je to podobný, jen argumenty jsou trochu stupidnější, například ten, že nemůžete vynechat protože NHL16 nemá žádnou konkurenci 8-o

+2/0
23.9.2015 23:08

D65a84v54i50d 50Č90e64r52n78ý 8294799661940

díval jsem se na gameplay video protože trailer může přesvědčit jen blbce a dle mého soudu graficky tzo vypadá dost dobře, ale pořád to nevypadá ani trochu jako hokej na hřišti. Třeba bruslení hráčů, tam asi EA rezignovala na reálnost, jenže podle toho ta hra vypadá. V tomhle ohledu vypadala líp NHL 2000.

+2/0
23.9.2015 23:04

P11e15t14r 98J37a65r86o46š 8907585739

Tak urcite konzole..

+2/0
23.9.2015 14:03

M77i91r41o43s82l71a35v 13S59t67a74s35t79n72y 7874863956951

Ještě si pamatuju, jak jsem během Nagana hrál NHL '98, to byla revoluční hra.

+4/0
23.9.2015 9:53

P94a33v88e34l 51Z90a50d75r81a67ž18i68l 1641879920

Hraju NHL na PS od NHL10. NHL 16 je dobrá hra, vše by bylo super kdyby SERVERY při ONLINE hraní měly normální odezvu ! Jádro hry je dobré, offline hraní je super..ale online je zas a jenom o tom jak dobrá hra funguje online, a to je opět špatné.

Pokud Vás tedy baví offline mody jako GM, BaP atd. budete spokojeni. 

Pokud paříte online HUT, EASHL tak budete frustrovaní, protože si nejde normálně nahrát protože odezva je úplně na... nic.

+2/0
23.9.2015 9:45

K23r16i67s29t38i49á28n 60S14z40a24b37ó 3268267137402

Jo jo, naprostej souhlas , odezvy jsou fakt strašný, skoro nehratelný.  Na druhou stranu si nepamatuju, kdy mě takhle bavil offline . . .

+1/0
23.9.2015 9:59
Foto

M70i62c57h66a16l 82E37k26r59t 2745735126

Zvláštní, o problémech jsem četl, ale mám hru od dne vydání (digitální verzi z PS Store) a odehrál jsem cca 12 on-line zápasů napříč třemi módy (EASHL, UT + on-line s kamarádem) a nezaznamenal jsem žádné potíže.

0/0
24.9.2015 8:42

J70i25r66k54a 68N67o59v44á48k 6672445905639

Škoda že není na pc, kdysi jsem to hrál s docela mě to bavilo. Ale kupovat kvůli tomu konzoli nehodlám.

Výrobce mi sděluje, že na mě kašle a já mu sděluji totéž.

+16/−3
23.9.2015 8:14

J18a60k17u35b 87P20a14v28e20l 1510616810605

právě, že hlavně kvůli sportovním hrám je konzole úplně Boží! :-)

+3/0
23.9.2015 11:05

J75i62r40i 92B26o67r34o61v16y 7457726637923

Ti co chtějí hrát NHL 16 i na PC,a nejen na konzolích. Musí hledat na internetu. Ale ti, co to určitě neznají, tak doporučuji web http://www.addony.net, kde se začíná tvořit nová sezóna.

0/−2
23.9.2015 7:21
Foto

T77o57m67á48š 16H53r95a58b80a94l 7279217408640

Ale vždyť jsou to jen úpravy NHL 09!

+1/0
23.9.2015 7:56

Najdete na iDNES.cz