Neděle 25. října 2020, svátek má Beáta
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 25. října 2020 Beáta

Diskuse k článku

RECENZE: NHL 16 vrací populární hokejovou sérii zpátky na vrchol

Po loňském kontroverzním ročníku se NHL vrací na nové konzole v plné síle. Pro milovníky hokeje je to takřka povinnost. Majitelé PC mají i nadále smůlu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J64a24n 21N18o49v17ý 3168773429877

Nemůžu si pomoci, ale co článek či recenze NHL 16 na českých webech to neuvěřitelná podoba s PR článkem, jak jsem již psal dřív.Vzhledem k tomu, že si EA Sports platí PR články na FIFU, tak mě to nepřekvapuje, ovšem jest škoda, že za pořádnou recenzí musí člověk do zahraničí.A tam bohužel převládá to, že vrchol bude návrat na PC, protože od doby kdy NHL na PC nevychází už nestojí za nic a nejodvážnější odhad ze zahraničí je ten, že se to EA prostě nevyplatí, ne z důvodu z jakého tvrdí, ale z toho, že nové ročníky nejsou takový pokrok aby hru na PC pustila.

+1/0
24.9.2015 0:54
Foto

J28a36n 36H10r53u79š21k74a 6433309283653

Conspirační teorie. Nic víc. Ono si to zahrát na 1/2 roku na PS4, nebo jen žvejkat je rozdíl. Zahraniční recenze čtu a jsou vesměs v pohodě.

Hraju to od 93' na PC až po dnešní verze a 16' se mi zdá po 14 zápasech bezkonkurenčně nejdál, ale to hooodně předbíhám.

0/0
24.9.2015 5:25
Foto

D48a11v48i71d 58Č12e91r86n53ý 8184209951160

tak letos na FIFU asi ani PR články potřebovat nebude. Hrál jsem teď PES 2016 a to je opravdu bída. Vypadá to naprosto stejně jako 2015 a ačkoliv jsem v některých letech dával přednost psovi, tak FIFA 15 byla mnohem lepší, takže letos očekávám, že bude o parník před PESem

0/0
24.9.2015 11:17
Foto

J56a46n 17N21o96v62ý 3778493569377

Dva přiznané už má.

0/0
24.9.2015 21:30
Foto

H10o29n67z43a 61S15r70p 9454873982188

Rozumim tomu dobre ze tvrdite, ze si EA sports plati PR clanek v CR, ale v zahranici ne a na PC hru nevydaji, protoze neni pro tamni hrace dost dobra? 8-o

0/0
24.9.2015 18:13
Foto

J71a16n 10N44o57v75ý 3508113749287

Nerozumíte.

0/0
24.9.2015 21:29
Foto

H26o13n46z33a 73S66r32p 9334653872658

Ctu to po vas počtvrté a porad nerozumim co jste tim chtel rict

0/0
24.9.2015 22:23
Foto

P90e73t47r 51S89t67r39a80n81s71k31y 8965969838

V tom případě byste se měl naučit formulovat smysluplné věty ve svém rodném jazyce, pak vám možná bude někdo rozumět.

0/0
24.9.2015 23:36
Foto

J40a16n 75N48o85v36ý 3488813189827

Můj rodný jazyk je Španělština, to si asi moc nepokecáme.

0/0
25.9.2015 20:24
Foto

D25a31v20i87d 48Č48e22r31n20ý 8524799411610

četl jsem recenzi na Blesku. Tam byla tak rozjuchaná a nadšená, že mi tam chyběla jen informace, že jde o komerční sdělení. Tady je to podobný, jen argumenty jsou trochu stupidnější, například ten, že nemůžete vynechat protože NHL16 nemá žádnou konkurenci 8-o

+2/0
23.9.2015 23:08
Foto

D91a66v17i20d 29Č91e56r94n16ý 8484499431590

díval jsem se na gameplay video protože trailer může přesvědčit jen blbce a dle mého soudu graficky tzo vypadá dost dobře, ale pořád to nevypadá ani trochu jako hokej na hřišti. Třeba bruslení hráčů, tam asi EA rezignovala na reálnost, jenže podle toho ta hra vypadá. V tomhle ohledu vypadala líp NHL 2000.

+2/0
23.9.2015 23:04
Foto

P56e83t78r 60J26a19r65o64š 8367685579

Tak urcite konzole..

+2/0
23.9.2015 14:03
Foto

M50i42r43o58s98l85a54v 14S97t53a82s81t78n25y 7294883616871

Ještě si pamatuju, jak jsem během Nagana hrál NHL '98, to byla revoluční hra.

+4/0
23.9.2015 9:53
Foto

P18a81v70e54l 87Z90a38d52r59a35ž70i75l 1961659960

Hraju NHL na PS od NHL10. NHL 16 je dobrá hra, vše by bylo super kdyby SERVERY při ONLINE hraní měly normální odezvu ! Jádro hry je dobré, offline hraní je super..ale online je zas a jenom o tom jak dobrá hra funguje online, a to je opět špatné.

Pokud Vás tedy baví offline mody jako GM, BaP atd. budete spokojeni. 

Pokud paříte online HUT, EASHL tak budete frustrovaní, protože si nejde normálně nahrát protože odezva je úplně na... nic.

+2/0
23.9.2015 9:45
Foto

K59r68i85s58t96i94á30n 93S44z44a15b73ó 3118107447952

Jo jo, naprostej souhlas , odezvy jsou fakt strašný, skoro nehratelný.  Na druhou stranu si nepamatuju, kdy mě takhle bavil offline . . .

+1/0
23.9.2015 9:59
Foto

M29i13c75h27a86l 86E95k53r51t 2305565356

Zvláštní, o problémech jsem četl, ale mám hru od dne vydání (digitální verzi z PS Store) a odehrál jsem cca 12 on-line zápasů napříč třemi módy (EASHL, UT + on-line s kamarádem) a nezaznamenal jsem žádné potíže.

0/0
24.9.2015 8:42
Foto

J28i43r32k56a 26N83o29v55á42k 6402635925879

Škoda že není na pc, kdysi jsem to hrál s docela mě to bavilo. Ale kupovat kvůli tomu konzoli nehodlám.

Výrobce mi sděluje, že na mě kašle a já mu sděluji totéž.

+16/−3
23.9.2015 8:14
Foto

J87a35k20u82b 27P36a51v24e38l 1500716310475

právě, že hlavně kvůli sportovním hrám je konzole úplně Boží! :-)

+3/0
23.9.2015 11:05
Foto

J20i71r72i 42B16o76r47o93v74y 7117216587563

Ti co chtějí hrát NHL 16 i na PC,a nejen na konzolích. Musí hledat na internetu. Ale ti, co to určitě neznají, tak doporučuji web http://www.addony.net, kde se začíná tvořit nová sezóna.

0/−2
23.9.2015 7:21
Foto

T27o80m87á63š 87H48r82a39b98a61l 7859707338920

Ale vždyť jsou to jen úpravy NHL 09!

+1/0
23.9.2015 7:56

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...