Diskuse k článku

RECENZE: Dvanáct let vyvíjený Kenshi je RPG jen pro největší tvrďáky

RPG Kenshi dokonale ukazuje hlavní výhody a nevýhody nezávislého vývoje her. Na jednu stranu je nesmírně originální a propracované, na druhou však je také nesrozumitelný a plný chyb.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J18a50n 20J94á81n67o23š88í14k 2482823698411

Podle toho videa je vidět, že před dvanácti lety jako první začínali s grafikou postav a prostředí, protože namísto realisticky vapadající krajiny a postav ta hra vypadá jako "Rednex Rampage" z devadesátých let.

Za dvanáct let by takovou hru zplácal kdejaký amatérský programátor a grafik.

0/−5
13.1.2019 12:21

T15o14m43á67š 89B90u42b10e89n69í53č92e96k 7118462946810

Asi to také koupím. I kdyby jen z principu.

+3/−1
3.1.2019 23:44

T65o90m92á64š 35B25u90b24e91n10í98č46e75k 7848492236160

(myšleno - i kdyby jen jako podporu autorovi)

+2/0
3.1.2019 23:44

P53e67t83r 13A20n90d75r25ý28s79e66k 5113842653763

Já to koupil už před časem a opravdu si to vezme extrémně moc času se do toho dostat. Ale je to sandbox jak má být. Za ručičku nikoho nevede, ale volnost ve hře je obrovská. Za mě plný počet, i přes horší technickou a grafickou stránku.

0/0
3.1.2019 22:06

L92u32b82o91m75í76r 79M88a52z52á97n89e43k 4623239837135

ultimu online jsem hral dlouho, jak na cz tak usa a russ serverech, od ty doby me zadna hra tak moc nechytla.. ani v elder scrolls neni tolik moznosti jako v uo, tak jsem zvedavy na tenhle pocin..

0/0
3.1.2019 19:33

T78o89m57á78š 21B77u54b98e26n48í16č44e34k 7238162446320

Na jakém cz serveru jsi hrál?

0/0
3.1.2019 23:43

R53o53m12a57n 46K39r73á78l40í59č22e10k 5427611140945

Jedna z nejzajimavejsich a nejnavykovejsich her, co jsem za posledni dobu hral. Prvni tri hodiny jsem si rikal, co je to za smesnou blbost, neco me ale nejakym zahadnym zpusobem nutilo hrat dal a najednou uz mam odehrano 40 hodin a bavi me to cim dal vic. A to jsem jeste ani nepostavik svoje mesto ani nevykraftoval jedinou vec!

0/0
3.1.2019 18:30

R62o32b93e18r97t 81A53d37á91m59e37k 5727530281

Na Steamu veskrze pozitivní hodnocení. Mám rád survival hard-core hry, takže tohle prubnu.

0/0
3.1.2019 15:11

V39i90k55t20o19r 69W81o54l41f 8602828983796

Oh, zmínka o Ultimě potěšila a podnítila mou touhu zahrát si tohle :)

0/0
3.1.2019 14:57

R27a42d98e83k 86Č12e48r70n89ý 8228353330704

Chápu kolegy níže, také jsem velký fanda RPG a nic jiného prakticky nehraji. Ale čas je drahý, her je stále dost, a tak toto RPG určitě vynechám. Klobouk dolů tvůrci, ale bohužel... Díky za recenzi. R^

+8/0
3.1.2019 12:30

R98o74m65a86n 11B11l34a21ž30e30k 5532310

Vypadá to zajímavě :)

0/0
3.1.2019 10:44

J52a43k23u17b 89B42o35h97o11n36ě93k 8915756509707

Já osobně vítám každé RPG, kde nejde o záchranu světa s otevřenou náručí.

+4/0
3.1.2019 10:15

J14i57ř48í 78J30u86ř47i70c17a 2888533591

Tak toto si koupím jen proto abych ho podpořil. Respekt. R^

+8/0
3.1.2019 9:31

Najdete na iDNES.cz