Pondělí 19. října 2020, svátek má Michaela
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 19. října 2020 Michaela

Diskuse k článku

Hra Iron Man - takto vypadá ukázkový propadák

Iron Man v kinech na celé čáře uspěl. Herní zpracování je ale zoufalost, jaká se jen tak nevidí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Patrik

IRON MAN

Kdo mi poradí...Koupil jsem ji bráchovi a nainstaloval, ale nejde spustit:-(. Nikdo si s tím neví rady.

0/0
30.12.2008 21:02

Lolman

des

tadle hra to je hruza hral sem to asi 2 minuty dal Al+F4 a smazal z PC i starej Spider-Man na PS1 mne bavil vic a byl technologicky lepsi nez todle mg

0/0
11.12.2008 16:40

ASS

jhb

(Y)(Y)(Y)

0/0
10.11.2008 20:37

Alsha

j

Krásná fotka autora. =)

0/0
30.8.2008 22:07

misa

dgdddd

[Obrázky - Simpsonovi: 4]

0/0
23.8.2008 15:18

misa

mnnhbh

supr

0/0
23.8.2008 15:17

ironman

ironman

ironman jesupr hraR^R^R^R^

0/0
22.8.2008 19:17

Filips161

Sega je naozaj na ........

kkks ludia sa necitite to hodnotenie citatelov je hodnotenie na recenziu alebo na hru bo ak na hru tak nekomu tu fakt prepina kks tato hra si nezasluzi ani 10percent a ten kto ju hral tak uz nikdy nebude moct normalne zit (poznam to z vlastnej skusenosti)takze ludia mam pre vas len 4 slova WARNING! Nuclear missile launched!!!!Ruky preeeec!!!!!!!

0/0
7.7.2008 11:49

Davedeare

Doporučení

Hru jsem viděl hrát bratra a je to opravdu děs. Doporučuji nekupovat/nestahovat. Pokud po shlédnutí filmu trpíte nutnustí vžít se do role Iron Mana, vyzkoušejte radší hru Marvel: Ultimate Alliance, která je sice skoro o dva roky starší, ale po všech stránkách lepší. Malá upoutávka: http://www.youtube.com/watch?v=cNK4g4gX7y4

0/0
27.5.2008 14:26

romanbl

Zadnej stres..

her pro PC je jak srac*k, netreba se rozcilovat kvuli jednomu braku..;-)

0/0
22.5.2008 11:18

Dynamo destroy

no tohle?

hej tak to bude sracka jak cip...bylo to v gamepage a co tam hral ten typek...no proste hruza...ale male decka to bavit muzeRv

0/0
22.5.2008 10:17

Ravager

Kvalita recenze

Z screenshotů je poznat, že autor, který je i típal, se nedostal dál, než do prvního levelu. To je velmi velká ostuda!!!!!

0/0
21.5.2008 20:13

eagwynn

Re: Kvalita recenze

obrazky na recenze se kupujou ;-D;-D a ostuda je ze si se dostal za druhej lvl ale moji malou 7 letou segru to bavi :-)  

0/0
22.5.2008 2:20

Wolf

Připomínka

Hru jsem nehrál, film je celkem v pohodě, ale spíš mě naprdnulo tvrzení autora článku, že Ironman patří ve světě komiksu do druhé ligy za Spidermana a tak (nehledě na to, že pomíchal Marvel a DC dohromady) - Ironman poslední roky velmi zahýbal celým Marveláckým světem, kromě několika vlastních řad se objevuje téměř v každé sérii předních superhrdinů. Takže příště se autore trochu víc informuj o pozadí postavy.

0/0
21.5.2008 18:40

uzzi

Bonus-Man

Ten bonusáckej Iro-Man je ukázkovej úlet. TO se povedlo. Apropó netušíte jak se ajronmen a další hrdinové v těhle oblecích můžou před akcí nebo během ní třeba vy--rat ? Je to dosti nepohodlné mýti v kostýmu nasráno ;-D;-D Krabice se dá naříznout a zalepit. Pro mě je výtěz Bonus-Man

0/0
21.5.2008 16:35

Hero

Iron Man

Tu hru mam\a dohral sem ji - prodak to teda zase neni - priznavam ze to mohla byt lepsi

ale kdo videl film Iron Man a pote si zahral hru - tak ho to urcite chytne\chitlo  moje hodnoceni 80% R^

0/0
21.5.2008 15:59

Ko3

co je to za pííííčovinu

hra vypadá graficky jako starej Blood 1 a nároky - proc. 3 GHz, 1GB ram.. no to je snad blbej vtip, ne?? :-D A hlavně teda SEGA snad nevydala ještě žádnou kvalitní hru.. jak může taková společnost vůbec fungovat???  To čekají, že si to někdo jakou koupí?? :-)

0/0
21.5.2008 15:47

popkec

Re: co je to za pííííčovinu

No, ja od segy znam jednu kvalitni hru (hraju ji uz pul roku temer bez prestavky) ale jinak je to celkem hruza. vzdycky se na neco od nich tesim, ale jak si to zahraju tak me to totalne zklame (viz. treba the club)

0/0
25.5.2008 21:40

QuelThas

Re: co je to za pííííčovinu

třeba můj kámoš si to koupí !:-/

0/0
8.6.2008 10:37

RDKkey

To nemysli vazne?!

Myslim ze my Pcckari;-€ mame na vic ,nez jen na odpad co posledni dobou vychazi.Co se tyce

Piratu z Karibiku stejnej pripad taky jina nez na next gen a kde je hra?V prd.li.

0/0
21.5.2008 12:25

popkec

Re: To nemysli vazne?!

asi nas chteji presvedcit koupit si konzoli :-(, takovy hry at si strci nekam, a navic ty HW naroky... :-(

0/0
21.5.2008 13:22

RDKkey

Re: Re: To nemysli vazne?!

Ty hardwarovy naroky jsou divny to mas pravdu,na to ze je ta hra humus.:-©

0/0
21.5.2008 15:02

holub

hruza

Na to jaký screeny a jak to vypadalo při ohlášení je tohle naprosto hrůza,něktrý o několik let starší hry maj lepši grafiku (Y)

0/0
21.5.2008 10:48

debilman

wtf

nevim jestli se smat nebo bejt nas***ej co to na PC vydavaji za sh*ty;-O

0/0
21.5.2008 10:12

Bamn

Sega

To si Sega dela srandu predelavat to ze stary konzole. Vypada to jak deset let stara hra RvRv

0/0
21.5.2008 8:15

sega.maniac

Re: Sega

na PC jsem to nehral, ale na konzoli to dle dema nemelo grafiku vubec spatnou (1. level) ovsem hodnoceni je tam mozna o 15-20% lepsi jinak to v recenzi propadlo take.

Bamn: Nevim jakou "starou" konzoli mas na mysli, ta hra je zcela nova jen se starym-znamym MARVEL hrdinou, na ktereho Sega pred rokem zakoupila aut. prava a sverila hru lidem ze studia Secret Level, tim ale PC hrace asi moc nepotesila.

0/0
21.5.2008 13:30

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...