Čtvrtek 22. října 2020, svátek má Sabina
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Čtvrtek 22. října 2020 Sabina

Diskuse k článku

RECENZE: Heroes of Might & Magic 3 HD je zbytečný produkt

Uplynulo více než 15 let od vydání jedné z nejlepších tahových strategií všech dob. Aby se na ni úplně nezapomnělo, vydává Ubisoft HD reedici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

T22o75m15á39š 19U39r41b59a25n 9204374222690

Pro mě osobně to má význam právě na tablet. Je to ideální hra na tablet. Tahle předělávka nějakou práci asi dala, jinak mám doma samozřejmě Complete III snad 10 let za 300Kč, jestli se nemýlím. To že ztratili zdrojové kódy datadisků je kravina, čekám, že to zase pustí po částech (podle prodejnosti první části), aby to trochu pumpli. Ale parádní jsou Wake of Gods. Tak člověk nikdy neví, na čem je, než se pustí do souboje. To bych na blblet (tablet) ocenil. To by to ale někdo musel udělat, protože Ubisoft možná ani neví, že to existuje :-/

0/0
19.2.2015 13:14
Foto

P55a72v70e91l 92V48o15j61á63č67e95k 6202476220940

Zrovna se válím doma na posteli se zlomenou nohou a každý den ji hraju několik hodin. Pro mě jednoznačně nej hra :-).

0/0
12.2.2015 9:16
Foto

K37a87r78e60l 98C11h16a14r75v80á71t 3466447540

Někdy mám pocit, že se autoři recenzí bojí využívat celou stupnici, především její dolní část.

+2/0
11.2.2015 16:58
Foto

V18l93a11d24i88m38í41r 17V58y29s96o82k77ý 8572182181295

z gogu ji mám, nebylo by možné poslat odkaz na HD mod? bohužel bez něho to fakt moc hrát nejde.

díky

Pokud ji ještě nemáte, kupte si kompletní edici na GOGu a nainstalujte komunitní HD mod.

Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/heroes-of-might-magic-3-hd-recenze-dot-/Recenze.aspx?c=A150209_123958_bw-pc-recenze_oz#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

0/0
10.2.2015 14:43
Foto

T70i26b45o32r 37V41i75z22v67a49r68y 9934204303125

https://sites.google.com/site/heroes3hd/

0/0
10.2.2015 21:20
Foto

T16o55m72á93š 94K58i83j63a30s 4397585630265

Přes PlayOnLinux/PlayOnMac

0/0
11.2.2015 9:11
Foto

M95a66r61t10i29n 97H31u79d62e34c12e30k 3883729229473

Zeptam se jen jednu vec. Proc tuto hru nekdo pozaduje v HD kdyz v ni nic nezlepsi?

opravdu nechapu. Ti co ji znaji a maji ji radi tem to je fuk. jedine co by je primelo to koupit je nejake zlepsieni, vylepseni a dodelavka.... vyvojarum a tem co to vedli: vyfackat.

0/−1
10.2.2015 14:36
Foto

P11e44t24r 33J22a42r81o11š 2964811225947

Nevim zda mluvime o stejnem HD modu, ale ten defakto jen zpusobi to, ze odzoomuje mapu, coz je pak docela pekno cokoliv na mape najit.

Takze preferuji hrani v puvodnim rozliseni a porad je to super. R^

0/0
10.2.2015 15:54
Foto

P44e90t72r 36J58a29r81o71š 2834741205687

*peklo - sam nechapu jak dokazu na klavesnici prehmatnout z L na N :)

0/0
10.2.2015 15:55
Foto

K92a38r94e89l 17C90h60a67r15v61á56t 3606527370

HD edice pro mobilní zařízení  je navíc určena pouze pro tablety, ne pro telefony. Já si však už několik měsíců vesele hraju Heroes 3 complete z GOG na svém Galaxy s5 mini pomocí aplikace ExaGear strategies.  :-) Ovládání na PC je samozřejmě pohodlnější, ale i na telefonu je to v pohodě hratelné, protože tam udělali možnost zoomování.

+1/0
10.2.2015 9:18
Foto

M 87M 1869258301828

Můj nejoblíbenější díl je 4, ale ten asi jako HD nevyjde :-D .

Jinak je to obrovská škoda, že vychází bez datadisků. Toto samotné je pro mě "no buy".

+4/−4
10.2.2015 7:42
Foto

D21a16v84i96d 10H85e88l78l23e49r 6856353340546

Tak čtyrka vypadá pořád pěkně a šlape i na osmičkách takže není třeba nějaké re-edice.

+3/0
10.2.2015 9:09
Foto

K40a82r47e91l 92C16h31a54r89v81á43t 3216827300

Čtyřka nebyla špatná. Mám ale pocit, že kvůli množství novinek trochu ztratila eleganci a svižnost trojky. Věcí na hlídání tam najednou bylo moc. K trojce můžu sednout i po mnoha letech a cítím se jako ryba ve vodě. :-)

+5/0
10.2.2015 9:29
Foto

T41o94m55á63š 91K38i56j85a52s 4967895310125

Trojka byla skvělá, čtyřka byla úplně jiná ale taky skvělá, ale Anime pětka celou atmosféru přes svoji krásu zabila.

+3/0
10.2.2015 10:00
Foto

L80u53k64á75š 31N36a97v96a14r48a 2338368751599

Moc pěkná recenze a zcela souhlasím. HoMaM je dlouhodobě má srdcovka a hrál jsem všechny díly. Mým nejoblíbenějším je sice asi pětka, ale trojce status legendy, která jde hrát i roky po svém vydání, nikdo nikdy neupře. Je to i zásluhou stále početné komunity hráčů a upřímně začínám pochybovat, jestli se někdy Ubisoftu podaří vytvořit nějaké pokračování tak dobře, aby získalo podobný statut.

+9/−1
10.2.2015 5:47
Foto

A66l26e12x62a87n12d67r 46V28e92j31v42a94r96a 9533401497127

Je to jak se Strongholdem, Firefly. Od Crusader se jim nepovedlo udělat důstojného nástupce :/

+3/0
10.2.2015 6:26
Foto

M71a13r49e10k 34Š16e22b84e84s33t36a 2553321373267

Trojka byla dokonalá v tom, že příjemě rozšířila první dva díly. Ze stejného důvodu uspěla i pětka, ta prostě rozšířila trojku o lepší vývoj hrdiny a udělala hezkou grafiku. Takže dokud neudělají díl který bude zase vycházet z toho starého principu a budou experimentovat nikdy to nedopadne dobře. Homam je svázán (a není to špatně) svejma principama a stylem a musí se vylepšovat a ne měnit.

+1/0
10.2.2015 9:15
Foto

K78a89r69e49l 44C11h29a43r44v35á71t 3536887410

Třeba čtyřka byl zajímavý krok stranou a nebyla to špatná hra. Hrával jsem ji celkem rád. Pokud se však po letech k některému dílu vracím, je to jedině trojka. Rozšířením o nové mechanismy totiž čtyřka ztratila příjemnou svižnost trojky. Obzvláště v multiplayeru je prostě trojka nepřekonaná. :-)

+3/0
10.2.2015 9:24
Foto

T11o52m73á97š 31K63i71j20a65s 4907955490135

Jak můžete tohle: http://www.unforgiven-heroes.com/images/devil-angel.jpg srovnávat s "tímhle": http://www.freakygaming.com/gallery/game_art/heroes_of_might_and_magic_5/female_sword_angel.jpg

POKÉMON hadra.

0/−1
10.2.2015 10:02
Foto

M27a44r20e71k 70Š93e26b25e16s83t89a 2153101513687

http://www.maps4heroes.com/heroes5/pictures/dwarves/dwarves.jpg

Škoda že tak pokémoni nevypadají :D :D

+2/−1
10.2.2015 10:51
Foto

T15o74m62á62š 33K52i83j79a61s 4577105720535

:D :D sláva vítězům: http://vignette3.wikia.nocookie.net/heroes-of-camelot/images/4/47/Gryphon.jpg/revision/latest/scale-to-width/200?cb=20140409173501, čest poraženým: http://www.freakygaming.com/gallery/strategy_games/heroes_of_might_and_magic_5/armoured_gryphon.jpg

0/0
10.2.2015 14:13
Foto

M68a34r77e53k 93Š97e12b98e33s62t10a 2583711253937

přišel ste na to, že už i v prvním díle byly pohádkové postavičky takže ste radši našel obrázek z uplně jiné hry? :D :D

0/0
10.2.2015 17:02
Foto

T67o83m92á30š 22K12i15j89a37s 4427265590435

Haha :D sranda uplně je mi 13 a popadám se za břicho :D :D

To první je gryf. To druhé je něco ve stylu širokých mečů, rachitických postav a upištěných dívčích hlásků. Jinými slovy, dělejte si svoje anime hry, ne...rte se do světa HOMAM, tečka.

0/0
11.2.2015 9:14
Foto

P63a58v24e69l 30L71o55v81e15c 2454216121498

A mě vždy zajímalo, který trotl vymíšlí ty obrázky fantasy zbraní - často mečů:-)? Fantasy miluju, ale ne fantasy meče, které svým tvarem (rukojeti) brání použití zbraně samotné;-D

+2/0
10.2.2015 11:44
Foto

P69a80v21e61l 13L60o36v89e21c 2774636781608

vymýšlí samozřejmě!!!! tak mě ten meč vyděsil;-)

0/0
10.2.2015 11:46
Foto

T50o63m43á49š 20K76i47j67a45s 4747485400385

Asi tak, podle mě si tím prostě vynahrazují.... ehm.... řekněme určité komplexy.

0/0
10.2.2015 14:14
Foto

T10o69m21á61š 47K80o28z71l42í33k 4772751381658

JJ, moc pěkná recenze, také mám nejraději trojku a pětku. Pětka potěšila, že v ní člověk zase našel to své oblíbené z trojky :). Ale trojka, je trojka :).

0/0
13.2.2015 19:24

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...