Neděle 29. listopadu 2020, svátek má Zina
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 29. listopadu 2020 Zina

Diskuse k článku

RECENZE: Nové karty změnily zažité pořádky v Hearthstonu, Witchwood se povedl

V první části recenze jsme se podívali na nové karty, mechanismy a balíčky. Ve druhé pak rozebíráme režim Monster Hunt pro jednoho hráče, který vyšel až později, a nově zformovanou metu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

V83í61t51ě38z49s20l70a88v 50K83o62u11n79e16k 7781718815191

Paladiny automaticky skladam nekde kolem 3-4. kola, proste me nebavi proti tomu hrat, je to jak pres koirak, spam na spam. nejaky zajimavy paladin deck jsem snad mesic nevidel, ale celkove mi tahle expance prijde dost domrvena, hraju porad proti stejnym deckum co se warlocka, shamana a paladina tyka. pokud je neco takoveho ve hre, ktera umoznuje takove mnozstvi kombinaci, je zjevne neco spatne s balancem

0/0
10.5.2018 10:54
Foto

M38i10c51h12a86l 65J59a12n34o98v84á66č 8857716515693

Na tehle hre bylo v posledni dobe tou nejlepsi veci tlacitko uninstall... HS uz je davno za zenitem.

0/−4
7.5.2018 9:36
Foto

O57n87d19ř27e94j 19Z37a10c27h 3273600273652

To si nemyslím. HS umí vždy něčím otrávit, ale zkouším porůznu jiné karetní hry a vždy se nakonec k HS rád vrátím.

0/0
7.5.2018 10:49
Foto

M86i33c55h15a41l 30J57a42n59o64v72á89č 8187466885653

Protoze stejne jako ja uz tam mas velkou sbirku karet a hraje to spousta tvych kamaradu. Co se tyce hry samotne, tak to je des a hruza, jen uz se cloveku nechce zacinat neco nanovo.

0/0
9.5.2018 10:06
Foto

O26n75d39ř38e45j 31U83r72b91a95n 8287710509837

Expanze se nepovedla. Even a odd balíčky jsou určitě dobrej nápad- v tom smyslu, že strkají do hry víc karet, a umožňují levnější balíčky. Ale jinak? Vládne pár decků, nové karty se moc nehrajou, krom Baku, Genna a karet s rushem. To v porovnání s tím je jeden Shudderwock houby (navíc, pokud má hotovou celou skládačku, mohu to s klidem conceadnout a nekoukat na celé kombo)- navíc mi přijde, že po prvních pár dnech docela vymizel.

Autor zjevně nemá rád otk, pokud se pamatuju, u Un-Gora psal jako o hlavní chybě o quest mágovy, a jaká je to hnus, když vás něco zabije "nekonečným kombem". Zlatý wild, kde je těch otk kombinací... No hodně. A když na to přijde, myslím, že je snažší si setupnout třeba wild otk warlocka, než shamana. Nehledě k tomu, že se toho s voidlotrama spíš dožiju. Že to nebere v úvahu wild vůbec je další věc.

Omlouvám se za rejpavou náladu.

0/0
6.5.2018 22:59
Foto

O68n14d42ř46e46j 75U38r61b54a50n 8927370979327

*Nehledě k tomu, že otk měl už jenom s Grumblem... Tohle jen bije víc do očí, proto ho víc lidí zkoušelo.

0/0
6.5.2018 23:02
Foto

O45n37d86ř71e48j 44Z10a51c30h 3883290643492

Proti OTK obecně nic nemám, vadí mi jen v podání Hearthstone, kde je součást designu, že nelze nijak reagovat na hru v soupeřově kole (a secrety jsou jen slabá náplast, která OTK neřeší) a proto se sem podle mě moc nehodí. Co se Wildu týče, to nemohou soudit, protože tento formát / jejich obdoby zásadně nehraju v žádné TCG a nehodlám s tím začít ani u HS :-)

0/0
7.5.2018 10:47
Foto

D82a23n 44S11v84o90b74o94d67a 9560700105226

Co me na Witchwoodu mrzi je jak dopadla meta, ty statistiky nelzou, samej agro paladin , spitfull druid a nebo warlock. Blizz by mel zapracovat na vybalancovani hrdinu.

Shuddera muzou klidne nechat jak je, ten deck (zkousel jsem vicero variant nekolik dnu) ma hrozny winrate.

+2/0
6.5.2018 20:00
Foto

D37a64v30i87d 44S18u33c60h36a63r 8184556333162

Prosim vás, můžu poprosit o víc face 3 hunterů, aggro mágů, rogue a lichejch paladinů? Můj milovanej King Togwaggle druid s 90 života má díky nim skvělý win streaky. Naopak míň sudejch paladinů, ti mi to většinou ukončí :-/

0/0
6.5.2018 17:03
Foto

M82i27c83h53a26l 81T36o55m47á19n48e18k 9457329376

u te tess, nemate moznost discoveru vsech spellu drive zahranych, myslim ze to bere jako class spelly, takze ty special spelly soupere tim padem nejsou na vyber

0/0
6.5.2018 11:53
Foto

M61a84r90t76i83n 13P54o28c85h80m26a20n 6488369712

Vzdyt tam jsou ted krasny control balicky na huntera. Ja ted hraju uspesne jeden s Emerissem a Katrinou na ranku 3.

0/0
17.4.2018 22:09
Foto

K10a32r58e82l 91U83r97b98a47n 2964514981159

Druid teď má neubránitelné kombo shudderwock + grumble worldshaker. Pokud ho neporazíte, dokud mu to nepřijde, je konec.

0/0
17.4.2018 13:14
Foto

M49i47c98h87a83l 93T56o60m41á60n92e76k 9707539486

shaman, ale to ma i priest s jeho maly+velen kombem diky ressum

+1/0
17.4.2018 14:45
Foto

P35e28t19r 92M27a48r40e65k 9963758420

OTK deck. Třeba jako starej OTK mag.

0/0
17.4.2018 14:59
Foto

M62a84r53e79k 42V13a48r77o48u81s 6382364540783

WELL MET!

+2/0
17.4.2018 12:00
Foto

M71a64r16t31i40n 58B73e28n86e58š 3802667184819

Teda, nemyslím tím teď nic proti nikomu, ale upřímně mi nejde do hlavy, jak se tolik hráčů (jako např. autor recenze) vůbec může zaseknout na ranku 10. Moje zkušenost s HS před změnou ranked systému je taková, že ač hraju velmi sporadicky, tak do ranku 5 to jde vždy jak po másle s úplně jakymkoliv deckem (opravdu jakymkoliv, klidně různé off meta, meme nebo budget decky). Až od ranku 5 do legendy to začíná být těžší v tom smyslu, že člověk musí tak 1 až 3 dny hrát intenzivněji a decky trochu lépe zvolit. Pokud se někdo zasekává pravidelně na ranku 10 nebo dokonce i hůř, pak je problém čistě v jeho hře, v ničem jiném :/

0/−2
17.4.2018 5:09
Foto

M11i21c50h33a92l 74T86o79m60á72n31e74k 9107529896

to zalezi na mete co se hraje , jaky mate deck a kdy hrajete, pokud to je v dobe kdy vsichni hraji top meta decky na climb, tak budete rad kdyz se dostanete na lvl 15, coz se vam treba do te doby nez ty top baliky co vas drti jak maleho jardu uz nejsou na lepsim ranku, ale jestli hrajete jen counter decky na ty v dane dobe nejrahnejsi proc ne, ja hraji decky podle toho jak mne bavi a class kteoru jeste nemam golden a muzu rict ze nekdy to jde samo az na tu 5ku ale treba ted kdy to tu je 10000 variaci na trapnoagrroladina, tak muj deck nema prakticky sanci

+4/0
17.4.2018 6:48
Foto

L82u47k47á36š 71M92ü42l69l21e39r 6143216350

Takhle mi jedno kamarád říkal, že není možné, abych se s Face Hunterem (v době kdy to byl top cancer) nedostal na rank 5. Tak u mě seděl několik hodin a sledoval jak hraju. Poté, co zjistil, že mi skutečně tzv. "nechodí karty" a vždy, když je potřeba, tak ani jedna z variant "potřebné karty" nepřijde, se zvedl a smutně řekl "cyve kámo...ty to odinstaluj, ty máš fakt smůlu" :)

Takže bych řekl, že pokud jste smolař jako já, tak se nikdy dál než na 10 (jak já), nedostanete :D

+4/−1
17.4.2018 8:20
Foto

J92o83s32e81f 68J65u79h26á85s31z 1859452808

Rank 10 je porad fajn, ja jsem vzdycky nekde mezi ranky 18-20

+5/0
17.4.2018 10:31
Foto

J91a13n 42W98a64w57r30o37s14z 6206439398

Variace může být krátkodobě špatná, ale je prostě vyloučeno, aby dlouhodobě hráč prohrával jenom kvůli ní. Zrovna v Hearthstone jde v pohodě dosáhnout win ratu 60%+, na rancích okolo té 10ky ještě mnohem vyšší. Jde spíše o to, že oproti jiným hrám, chyby co hráč dělá nejsou vždy úplně viditelné a neuvědomí si je.

+5/0
17.4.2018 12:48
Foto

M46i87l67a51n 38Š92t87ě62p61á85n76e50k 8486162435728

Není to vyloučeno, znám hráče karetních her (papírových), kteří opravdu mají obecně více štěstí. A to mluvím o celkem snadno počitatelných hrách, tedy vysledovat jestli někdo nehrál něco blbě se prostě dá. Statistika si pak může říkat co chce, já radši věřím jasně dokazatelným věcem, které vidím na vlastní oči. Netvrdím, že je to případ Hearthstone, čím více je nutno hráčského přemýšlení, tím menší síla náhody...

0/0
9.5.2018 12:50
Foto

R73o95b25i61n 89Ž90i11ž39k36a 2228744556906

Ono i s náhodou je nutné umět pracovat. Navíc je statistika velmi kontraintuitivní, takže spousta věcí, která se nám zdá na první pohled jasná, je ve skutečnosti úplně jinak - na to je potřeba vést si čísla :-)

0/0
9.5.2018 16:46
Foto

J88a72r88o52s32l77a21v 74M56a38r96v82a28n 2157360916597

Tak ja se zasekl mezi rankem 28-30, mozna to bude tim, ze netusim co jsou off meta nebo meme decky :D

0/0
17.4.2018 12:08
Foto

H58o23n57z63a 17Z94e80m48a55n 6858388242265

Kecy, rank 15 je v pohodě, na rank 10 se musí člověk trochu snažit a cokoliv pod rank 10 je bonus a těžce vydřený úspěch. Neberu to podle sebe, já sem lama, ale podle kamarádů, kteří hrajou různé karetní hry na skoro profi úrovni a mají na to lepší hlavu než já. (ano dali legendu, ale cena v čase stráveném u PC byla velká) Osobně mám rekord 3 rank s resurect priestem.

+3/0
17.4.2018 12:59
Foto

L27u42k70á64š 96M13ü61l95l82e64r 6603986490

Tak jest! Kdyby to bylo tak, že do ranku 5 je to úplně v klidu, tak by globální statistika neříkala, že jen cca 5% hráčů, se na konci sezóny pohybuje mezi ranky 10-5 :)

Dokonce 75% hráčů, se pohybuje mezi rankem 25-15.

+5/0
17.4.2018 13:14
Foto

M86a63r17t71i95n 12B43e61n25e41š 3432437814779

Hrajou skoro na profi úrovni a tvrdí, že je problém se dostat přes rank10? Myslim, že vaši kamarádi vám trochu lžou :D ... Hraju HS pouze na telefonu v práci, řekl bych průměrně dohromady tak 15 hodin za měsíc a legendu dávam každý měsíc už cca 2 roky. A ano, do ranku 5 to opravdu jde krásně díky win streaku, který umožňuje postup nahoru i s méně než 50% úspěšností, což je absurdní.

O balíčku to na ranku 10 neni vůbec. Dokonce bych řekl, že ani na legendě to o balíčku z dlouhodobého hlediska neni. Dobrý příklad je takový Thijs, který hraje defakto jen srandovní balíčky s různými meme kartami, které většina lidí bere jako nehratelné, a každý měsíc končí v top 20 legend. Je schopný opravdu s jakymkoliv balíčkem mít kladnou úspěšnost.

Výmluvy typu, že má hráč víc smůlu než ostatní, nemá ani cenu komentovat, protože je to nesmysl. Pokud se prostě nemůžete dlouhodobě dostat přes rank 15 nebo rank 10, pak je to chybami, které ve hře děláte. Já vim, jak to na ranku 10 vypadá. Hráči hrajou karty jen protože můžou a nepřemýšlí, jestli ta play dává smysl. Nehrají kolem spousty karet. Mají špatný order, drawují na konci tahu, špatný positioning na boardě, neumí správně value-tradit, atd atd. Těch chyb je spousta a různí hráči dělají různé chyby, podstatné ale je, že je to čistě o hráči.

+1/0
18.4.2018 9:25
Foto

K17a13r76e91l 82U59r40b20a64n 2214634171329

Jedu čistě vlastní stavby balíků a maximálně se dostanu ke třináctce.. ty kopie balíků z netu jsou všechny hrozně nudné a stejné..

+3/0
17.4.2018 13:16
Foto

M40a62r74e57k 95V63a66r18o27u40s 6822884350803

Přesně! Deck recipes jsou pro vopice bez vlastního mozku.

0/0
17.4.2018 13:49

TEST televizorů: Nevyznáte se v široké nabídce? Pomůže vám náš velký přehled

Premium Od 3 190 do 62 990 korun. Všechny zobrazovací technologie, všechny televizní operační systémy a jedenáct vybraných...

Jak vydržet v ledové vodě? Finta je jednoduchá, popisují otužilci

Premium Klepat se zimou tak, že si nedokážete zavázat ani tkaničky u bot, a přitom se tomu smát? I to dokáže koupání v ledové...

Den se zaměstnanci pohřební služby: poslední rozloučení má dnes jiná pravidla

Premium MF DNES rozptyluje mýty o pohřebnictví v době koronaviru. Pohřeb do země možný je, i když se úplně nedoporučuje. O čem...