Úterý 24. listopadu 2020, svátek má Emílie
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 24. listopadu 2020 Emílie

Diskuse k článku

RECENZE: Gran Turismo Sport chce vychovat on-line závodníky

Tato hra se zaměřuje v prvé řadě na on-line závodění. Vlastně v jediné řadě. Pro závodníky samotáře tu tedy toho moc není. Vlastně skoro nic.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L46u80k87á22š 59Č44e18r96n37ý 2767848538381

Co je nejhorší - čtvrteční update 1.15 je mega průser, od něj nejde používat top volanty Thrustmaster T500RS a i jiné, vývojáři o tomto velkém problému vědí, ovšem zatím chyba neodstraněna, tenhle update byl velice amatérský ;-(;-€

0/0
1.4.2018 12:36
Foto

O17l88d56r61i75c28h 82S73t48e54p68a89n35o48v80s44k35y 2515694232295

A jak takhle? https://www.youtube.com/watch?v=pQnTkQGVPP0&feature=youtu.be Gran Turismo by se mělo jmenovat Destriction Derby. Bylo by zábavnější a úspěšnější. A závodníky nevychovává spíš naopak. Každej blbec má S hodnocení, takže se jezdí s blbcema furt a pokud S jezdec způsobí dalších 20 kolizí během závodu tak se nemusí z S ani propadnout!!!!!!! Tady je ukázka jak jeden blbec všem zkazil závod. Všem! počkal si než ho dojede první a všechny boural a propadl se jen do áčka! Takovým lidem ban jenže to by vlastně dostali ban všichni. Není čistého závodu, všichni jezdí jako prasata. Gran Turismo by se nad tímto mělo zamyslet. Třeba Iracing který používá systém hodnocení jezdce který Gran turismo nešikovně okopíravalo tak v iracingu funguje parádně. Tam není problém odjet 50 závodů čistě ale u gran turisma je problém odjet jeden závod čistě. I když startujete první a je jedno jestli v S třídě nebo D třídě, vždycky vás sejme ten za váma. Jezdci tam jezdí bez respektu druhým. No je to hrůza naprostý propadák

+1/0
17.12.2017 14:05
Foto

L81u51k72á28š 95Č25e30r50n72ý 2667888898511

Už je to teď mnohem lepší, do update 1.15 který znemožnil závodit s volantem Thrustmaster T500RS ( na opravě se pracuje) jsem neměl žádný problém s exotama, on také systém sankcí prošel mnoha úpravami.

0/0
1.4.2018 12:43
Foto

M48i97l78a30n 57S93ý47k71o57r90a 1468735617646

No nic, naštěstí je tu řešení zapnout PS3 a návrat do minulosti, až tohle bude na PS storu za 300 kila, budu o tom uvažovat :-)

0/0
30.10.2017 11:37
Foto

T87o49m42á39š 22S95e47k70e25r94e95š 2863787497440

Neviem pochopiť, čo by ste chceli hrať v single player módu? Mimo iné je tam dosť krásnych tréningov, tipov a pod, ktoré vám určite pomožu lepšie závodiť. Závody už len so svojej podstaty sú o sútažení medzi hráčmi. Ai dokáže poraziť kde kdo. Počet kol na závod? Existuje tam vlastní režim kde je možnosť nastavenia délky závodu od 1 po 200 kol nebo dle minut po max 24 hodin. Čo sa stane keď budete nejlepší v online závodení? Závody sú po oficiálnimi křidli FIA. Takže najlepší závodníci sa účastní oficiálneho predávaní cen FIA v Paríži, trebás si podáte ruku se svojím idolem. Alebo sa vám poštastný GT academy. Banda exotů v online závodení? Ano GT hlása, že závodení je pro každeho ne jen pro skušené matadory. Ale i deti, ktoré sa s fyzikou zatím neobeznámili. Princíp je jednoduchý jazdím čisto, matchmaking ma spojí s hráčmi čo jazdia čisto. Chcem hrať demolition derby prečo nie matchmaking mi najde aj takých. Mne jedníné čo chýba v GT je vytvorenie vlastnej stáje. Aby sme mohli s chalanmi jazdiť spolu sútažný online mode.Poznámky tipu len 160 áut a pod. Ano k celkovému počtu áut na svete je to asi žalostné množstvo. Je tam ale možnosť auta "upravovať" a to pomocou vlastných polepou. To znamená : chcem si navrhnuť design auta prečo nie stači mi tužka, papier, scaner a je to. Z mne daleko lepší ako úpravy ala need for speed. Pokial niekto chce kludne odpoviem na dotazy ale zatial tam mám len 50 hodin takže všetko neviem :)

0/0
30.10.2017 8:28
Foto

O35l57d31r29i20c53h 83S57t56e11p34a86n71o60v31s62k74y 2225674732485

Takže všechny závody pod hlavičkou Fia se jezdí na 3 kola? Já jsem doufal v něco víc. Bylo by fajn, kdyby ty tři kola byly jen pro začátek a pak byla možnost postupovat dál v zajímavější závody klidně i v šampionát. Věřil jsem v kvality GT a myslel jsem že to předčí i iracing kde je to jen o online závodění ale nepredčilo. Jak říkám chybí mi tam motivace jezdit ty tři kola. Kdybych se pak dostával víš a víš byl by to pak nářez ale nenapadlo je to bohužel.

+1/0
30.10.2017 10:05
Foto

T47o79m27á39š 29S85e32k66e61r82e55š 2983917397600

Akuálne pre online je len 1 typ závodu. Obsahuje 3 výkonnostné kategórie N, Gr.4 a Gr.3. Závody sa spúštajú v intervale 20 min. Každá kategória má 1 trať. Medzi závodmi sa da jazdiť kvalifikačná časovka. Tá zostáva platná až do zmeni trate. tzn. odjazdím najlepšie ako viem (stači len 1 krát za týždeň) a na základe toho mi vyberie súperov. Tých sa snaží vyberať rovnocenne napr. mám naj kolo 1:50:00 tak spoluhráči budú niekde v rozpati 1-2 sec. aj keď record trate je napr 1:40:00. A verte tomu alebo nie ale aj tie 4 kolá s rovnocennými supermi sú celkom peklo. Zvyšné 3 typy závodou sa ešte nespustili, takže neviem povedať na kolko kol sa jazdí. Ale sú to Národnostný pohár ( jazdíte za svoju národnosť dle PSN accountu ), Pohár výrobcou ( vyberiete si oblúbenú značku (Ferrari, Porsche,... Škoda tam bohužial nie je). Posledný typ je polyphony digital pohár. Zatial tam je v popise len, že všetci jazdia len s 1 typom vozidla (napr. Ferrari italia 458 Gr.3). Všetky tieto poháre budú mať skúšobný provoz o 4-11-2017. Potom bude informácii viacej. Ovšak je pravdepodobné, že tam budú aj vytrvalosné závody. Myslím nedávno bolo organizovana aj 24hod na Nurburgringu.

0/0
30.10.2017 10:37
Foto

J27a86n 38D97l36o65u86h39ý 7304669850529

Nekupuju si hru abych 20 minut cekal, nez si budu moct zahrat. Na to je muj cas moc drahej! Online hrani je super, ale pouze tehdy pokud ma clovek more casu a nikdo ho nevyrusuje.

0/0
31.10.2017 8:07
Foto

T37o66m97á60š 22S62e15k15e90r44e75š 2813857847960

Ja tiež nie a neznášam čakanie na login, matchmaking. Avšak prihlasovanie do online závodu pre určitú kategóriu sa spúšťa každých 20 min. To znamená chcem jazdich online treba Gr.3. Pokial prijdem po ukončení registrácie tak ano musím čakať necelých 20 min na dalšie závody v kategórii Gr.3. To však neznamená, že sa medzitým nemožem jazdiť kvalifikačku, hrať online v iných kategóriach alebo v offline módoch hry. Alebo sa trebárs hrať z detmi, priatelkou a pod. aby som mal počas závodu klud ;)

0/0
31.10.2017 12:43
Foto

P43e47t29r 80J79u25r55s79í87k 5361703398107

Kdyby se to zdrcnulo na jeden vůz a jednu trať, tak ty závody budou startovat po 17s, protože budou mít spoustu jezdců ve frontě. Pokud by to bylo stále hodně, tak by se zkrátily závody ze 3 na 1 kolo a to už bys spawnoval jak v Planetside, kde vlastně můžeš zdarma závodit se sundererama, že.

0/0
7.2.2018 17:00
Foto

T27o97m47á23š 73S15e43k39e90r53e54š 2803937917470

Pre info, včerajší update pridáva zmeny v online modu. A to za 1 zmena trate pre online závod každý deň z původního raz za týden. A za 2 zakomponovanie "endurance" závodů. Takže tak :)

0/0
1.11.2017 6:29
Foto

V53o80j93t67a 44E22r41b57e35n 5747487983550

Dá se to hrát ve dvou lidech nějak spolu? Myslím na dvou playstationech, že si uděláte spolu party nebo tak něco, aby bylo zaručené, že pojedete stejné závody. Dík

0/0
30.10.2017 16:14
Foto

T71o40m25á10š 31S56e79k25e95r75e36š 2243547807430

Jop, a to následovne.

Split screen:

- Umožnuje klasické rozdelenie obrazovky na 2 časti. Stačí 1 psko a 2 dualshocky. Sedíte v jednom pokoji.

- Share-play split screen. Takže pokial by kamarát mal PSko ale nemal GT sport tak si može tiež zahrať stebou cez shareplay split-screen. V podstate sa na dialku pripoji ako hráč 2 na split screen. Potreba ale lepši internet pretože mu budeš streamovať svoj obraz.

-PSvita share-play by mal tiež fungovať pokial by kamarát nemal PS4 ale napr PSvitu.

Lobby:

- Je klasická miestnosť pre vytváranie súkromnej alebo verejnej miestnosti. 1 hráč vytvorí ostatný sa pripájajú na neho. O nastavení závodu sa dá hlasovať v parte.

0/0
31.10.2017 6:46
Foto

O26l72d11r63i28c78h 53S73t81e88p95a83n54o95v82s93k93y 2615684572115

V žádný recenzi se nedozvím to ci mě zajímá nejvíc a to počet kol v zavodech. Nebudu si hru kupovat abych jezdil jen tři kola. To není závod. Jsou tam i další závody? A co když budu nejlepší co pak? Zajímalo by mě jakou bych měl mít motivaci k online hraní. V demu bylo vítězství naprosto bezcenné věřím že je to i v plné hře. Měl jsem všechny GT ale 7ka vypadá velmi tragicky í když jsem se na online závodění velmi těšil ale demo mě odradilo a recenze to samé

0/0
30.10.2017 1:46
Foto

J56a70n 36D97l18o52u58h29ý 7344199420649

Takze nakup odkladam az bude GT ve sleve. Potlaceni single playeru je pro "pracujiciho" hrace proste velke minus. Nemam naladu ani cas cekat na synchro s bandou exotu na druhe strane internetu. Multiplayer v GT6 ( samotnej proces, nez clovek vyrazil na trat) byl naprosto prisernej a otravnej zabijec volneho casu.

+5/0
29.10.2017 17:11
Foto

J69a30n 37O65n94d50r35a 6477303819447

edit: jinak mas samozrejme pravdu.

0/0
29.10.2017 7:14
Foto

V10í75t 33G98a97b64r47i58e14l 6271536538969

Nechápu současný trend potlačování single playeru. Ne každý se chce otravovat s bandou náhodných exotů a mít možnost hrát jen když je hra populární..

+10/0
29.10.2017 2:33
Foto

Z58d89e97n28ě16k 46K77r76a50u17s 9706980212580

kdyz hrajes online proti lidem nepotrebujes programatora na umelou inteligenci takze hra da min prace a lepsi videlky

0/−2
29.10.2017 6:42
Foto

J52a29n 60O40n75d18r21a 6627203319157

ale oni tam maji arcade mod kde ai je.

0/0
29.10.2017 7:12
Foto

L27u11k75á35š 28M41a24l83v19i60n38s43k34y 2758344813928

neřekl bych, že to je hlavní důvod, spíš chtěj lidi donutit aby byli furt online

0/0
29.10.2017 22:12
Foto

P84e91t23r 47J68u31r23s81í79k 5451593678157

Nepřijde ti, že je ta umělá inteligence v posledních letech žalostná, když už ji v nějakých závodech máš? Tím nemyslím, že by nebyla třeba rychlá.

K tomu ti u online něco prodat musejí. Něco jako netcode, řešení protestů, hostování, iRating.

Kdyby UI fungovalo, tak už mezi sebou závodí automobilky na skutečného tratích. Zatím si o tom nech zdát, víc jak 90% bude trik než UI.

0/0
6.2.2018 1:51
Foto

L44u51k38á95š 92Č63e96r41n89ý 2497658638691

Náhodných exotů už ani ne, je zde systém sankcí při závodě + možnost si vykoledovat úplné zablokování možnosti hrát turnaje online.

0/0
1.4.2018 12:39

Proč je Eva Burešová tak hubená? Promluvit ji donutila Prachařová s anorexií

Premium Herečka Eva Burešová (27) se zastala Mariany Prachařové (26), která přiznala anorexii. Hvězda Slunečné je ale sama kost...

Měli lepší stroje Sověti, nebo Američané? O jednom neobyčejném souboji

Premium Když autu dojde palivo těsně před čerpací stanicí, můžete ho k ní dotlačit. Ale co dělat, když se totéž stane letadlu...

Manažer postavil srub uprostřed chráněné oblasti. Tvrdí, že to je posed

Premium Nejprve tvrdil lidem, že je to seník. Když se o jeho stavbu začaly zajímat úřady, prezentoval ji jako posed. Ve...